Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

hoşbulduk dirimcim iyiyim sen nasılsın cnm
hoşbulduk canım bizde tüm gün topikte dertleşiyoruz işte
napalım
canım sen bebek düşünüyormusun?

kaydirigubbakcemile3
acıklı şarkılar yazabilirim isterseniz yane :kedi:

dirim kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan
öpücük yolluyorum canım benim opuyorumnanaktan

yerimsenibenkaydirigubbakcemile3

aynen canım sana sonuna kadar katılıyorum
biz sizin ne olduğunuzu biliyoruz
mutluluğuda hüznüde sevincide paylaşacağız
kendimizi kasacaksak sıkıntıya ortak olmayacaksak dostluğun ne anlamı var
kaydirigubbakcemile5

mrb gülyüzlüm hoşgeldiniz
geçmiş olsun canımm

[/B][/QUOTE]
hoşbulduk bitanemm
çok sağoll
kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
aynen katılıyorum jasminee

canım bizimkinin derdi hem ilgisiz kalıp hem ilgi almak hemde parmakta oynatmak, yoksa uzak olsun daha iyi, yapmadıklarını benden bekleyip oğluna yaptığı duygu sömürülerine tahammül edemiyorum artık yaa, geçen kızı afrşkaya gitti beni yolculamaya çağırmadıkları gibi suçta üzerimde kaldı kendi gelmek istemedi falan diye, ama ben bıktım bu kadından birsam nişandan beri aynı davranışlar ki ben kaç kerede konuştum onla açık açık, tamam dedi üzmicem dedi yien aynı herşey
alınyazımopuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
lmaz:
canım doktora git en azından biraz rahatlarsın yerimseniben
evet çok ihtiyacım var çünkü kafayı yicem yokssa, bide öss de böyle olmuştum ben sonra tedavi etki etti, inş bunda da böyle olur
Şeniz

valla bu konuda ben ağzımı açmıyorum artık :kedi:
tahminlerim hiç doğru çıkmıyor:kedi:
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
cidden alınyazımsın ya
aaa evlenmeme günler kaldı mutlu yuvamızı şüphelerle doldurmayalm lütfen :lmaz:
her parmak biir değil be canım bakma sen bana bizdeki temal sorun kayınvalide ve mesafe, szde bunlar yoksa sorunda olmaz

canım benim bende seni çok seviyorum, yani çekiyosunuz bizi tabikide caspery kötü etkilediğimi düşündüm ben kendi adıma (

caspery canım aynı evde yaşıyomusunuz peki?

oyacım
allah en kısa zamanda yine kavuştursun sizi inşallah cnm...

dirim yaa
ben yanlış mı anlaşıldım bilemedim amaa sadece üzülmeyin üzülünce ben onları okuyunca üzülüyorum diye gelmem dedim ben kafamçokkarıştı

angelcim bebek düşünüyorum düşünmesine de ilaçlarımı bırakmam lazım önce.bazen o kadar takıyorum ki kafama ben bu ilaçları hayatta bırakamayacam ve hayatta anne olaamayacam die.

devlet hastnesine gidiyodum psikiyatr a ayda bi gidiyosun senle en fazla 5 dk konuşuyo o kadar bu 4 yıldır böle nerdeyse baktım olcak gibi değil. araştırdım hatta burdan psikolojik sorunlarınız bölümünden bi ark la msn den konuştuk felan.o bana bi dr tavsiye etti ona gidiyorum özele yani.ama adam salolsun tahminimin çok çok altında bi ücret alcak.ve bir çok kişiye yapıyomuş bunu.haftada bir gidicem ilaçları bırakmama da çok faydası olcakmış

evet bende çok seviyorummmmmmmmmmmmm jasminee katılıyorummmm:1hug::1hug::1hug:

kaydirigubbakcemile5

opuyorumnanaktan

a.s jazmincimm bende endişelenmiştim ama normal ağrılarmış

Sevindim canımcım:ecrin_bebek:

aynen canım sana sonuna kadar katılıyorum
biz sizin ne olduğunuzu biliyoruz
mutluluğuda hüznüde sevincide paylaşacağız
kendimizi kasacaksak sıkıntıya ortak olmayacaksak dostluğun ne anlamı var

kaydirigubbakcemile5

Canım canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:1hug:

yerimsenibenkaydirigubbakcemile3

Ne gülüyorsun dirim kızkaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
aynen katılıyorum jasminee

opuyorumnanaktan

canım benim bende seni çok seviyorum, yani çekiyosunuz bizi tabikide caspery kötü etkilediğimi düşündüm ben kendi adıma (

Çekmek ne demek ben açıkcası zevkle dinliyorum seni.Yani zevkle derken üzülerek ama senin dertlerini paylaşarak dinliyorum.Çünkü buraya anlatarak bizi ne kadar önemsediğini düşünüyorum.Yeri geliyor bu konuştuklarımızı en yakınımıza anlatamıyoruzkaydirigubbakcemile5

Kimseyi de kötü etkilediğini sanmıyorum benŞeniz

neyse kızlar sıze bool şanslar ben bu gun coook kotuyum cıkıyım eh ıyısı kendınıze ıyı bakın hepınızı optum allah hepınızın yardımcisı olsun .gorusmek uzere.
canım kendine iyi bak
zamanla nelere alışılmıyor
bak şimdi düğün gününe gittim
babacığım benim nasıl ağlamıştı hıçkırıklarla :gitme:

canım yapılan haksızlığa dayanamıyorsun da ondan öyle oluyor
canım benim eşinde biliyor değil mi gideceğini?
bilsin ki annesinin seni nasıl etkilediğini anlasın
biraz da ayrılıktan oluyor ya
inşallah ocak-şubat gibi ikinci bir balayı yaşarsınız canım a.s.

birsamcım ben tam olarak bilmiyorum senin sorununu mahsuru yoksa sorabilirmiyim ?

alınyazımsın anladım cnm.aldırış etmeyeceksin.ilgimi bekliyo göstermeyeceksineşinin ailesi eşine karşı sömürümü yapıyo duygusal anlamda bırak o görsün sanki sen sölüyosun da noluyo.ben bıraktım kendi hallerine bir araya gelince de içimden gelmesede sahte gülücükler felan.ama napalım bir arada olmak zorundayız ömür boyu atamayız satamayız.ben kayınvalideme senle oturmam ben dedikten sonra benle konuşmaz küser surat eder sanıyodum ama yapmadı hayret ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…