- 11 Ekim 2007
- 6.620
- 815
- 448
- 43
canım cooookozluyorum annaemı ama napıyım:a015:senağlama
sen nerdesin şimdi canım. ne kadarlık evlisin kaç yaşındasın oyacım.a.s.
caspersy sen bekarmısın ???
hoşbulduk canım bizde tüm gün topikte dertleşiyoruz iştehoşbulduk dirimcim iyiyim sen nasılsın cnm
kaydirigubbakcemile3saçmalama bitanem
bizim moralimizi bozmuyosun
burda hep beraber derdimizi sevincimizi paylaşıyoruz
bi yere ditmek yokkk:mymeka:
selam birsamcım
nasılsın tatlım
ramazan rehavetindenmi girmiyon
nerelerdesin bakemmm
mrb gülyüzlüm hoşgeldiniz
geçmiş olsun canımm
evet topiğimiz kan ağlıyor:kedi:
(iğrençtim dimi)
hayırlısı canım
tedavimi olucaksın ne testi bu
rahim filmini adetten hemen sonra yapıyolar Allah yardımcın olsun canım
öpücük yolluyorum canım benim opuyorumnanaktandirim kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan
yerimsenibenkaydirigubbakcemile3Bana bakın bakayımklava:
Biz burada koskocaman bir dostluk kurduk.Acımızı en tatlı anımızı,sevincimizi en mutsuz anımızı tabii ki paylaşacağız.Bu durumdan rahatsız olan varsa zaten bizim aramızda olmasın değil mi cicişlerim.:1closedeyes:
Sizleri gerçekten çok seviyorum ben kendi adıma...opuyorumnanaktan
iyiyim cnm sen nasılsın evet haklısın biraz öyle oldu ramazan rehavati.öle kesik kesik girip çıkıyom kk ya
kaydirigubbakcemile5aynen canım sana sonuna kadar katılıyorum
biz sizin ne olduğunuzu biliyoruz
mutluluğuda hüznüde sevincide paylaşacağız
kendimizi kasacaksak sıkıntıya ortak olmayacaksak dostluğun ne anlamı var
kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5Bana bakın bakayımklava:
Biz burada koskocaman bir dostluk kurduk.Acımızı en tatlı anımızı,sevincimizi en mutsuz anımızı tabii ki paylaşacağız.Bu durumdan rahatsız olan varsa zaten bizim aramızda olmasın değil mi cicişlerim.:1closedeyes:
canım bizimkinin derdi hem ilgisiz kalıp hem ilgi almak hemde parmakta oynatmak, yoksa uzak olsun daha iyi, yapmadıklarını benden bekleyip oğluna yaptığı duygu sömürülerine tahammül edemiyorum artık yaa, geçen kızı afrşkaya gitti beni yolculamaya çağırmadıkları gibi suçta üzerimde kaldı kendi gelmek istemedi falan diye, ama ben bıktım bu kadından birsam nişandan beri aynı davranışlar ki ben kaç kerede konuştum onla açık açık, tamam dedi üzmicem dedi yien aynı herşeybenim eşimin ailesi de ilgisiz valla hiç şikayetçi değilim uzak olsunlar bana.fazla samimi olmak hiç istemiyorum.boş ver sende ilgi göstermiyolar die nie eşinle aranı açacaksın ki.
çeneni tutmayı sabretmeyi yani öğrenmen gerektiğine inanman iyi bi ilerleme.devlet hastanesine mi gidiceksin pskiyatr mı psikologmu
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktanalınyazımopuyorumnanaktan
evet çok ihtiyacım var çünkü kafayı yicem yokssa, bide öss de böyle olmuştum ben sonra tedavi etki etti, inş bunda da böyle olurlmaz:
canım doktora git en azından biraz rahatlarsın yerimseniben
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3Şeniz
valla bu konuda ben ağzımı açmıyorum artık :kedi:
tahminlerim hiç doğru çıkmıyor:kedi:
her parmak biir değil be canım bakma sen bana bizdeki temal sorun kayınvalide ve mesafe, szde bunlar yoksa sorunda olmazcidden alınyazımsın ya
aaa evlenmeme günler kaldı mutlu yuvamızı şüphelerle doldurmayalm lütfen :lmaz:
Bana bakın bakayımklava:
ohh ohh ne güzel şekercimm şafak sayıyoruz artık dimiopuyorumnanaktannikahımız oldu tatlım düğün tarihi bekliyoruzz
26 eylülll
caspery canım aynı evde yaşıyomusunuz peki?
oyacım allah en kısa zamanda yine kavuştursun sizi inşallah cnm...
evet bende çok seviyorummmmmmmmmmmmm jasminee katılıyorummmm:1hug::1hug::1hug:
a.s jazmincimm bende endişelenmiştim ama normal ağrılarmış
aynen canım sana sonuna kadar katılıyorum
biz sizin ne olduğunuzu biliyoruz
mutluluğuda hüznüde sevincide paylaşacağız
kendimizi kasacaksak sıkıntıya ortak olmayacaksak dostluğun ne anlamı var
yerimsenibenkaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
aynen katılıyorum jasminee
canım benim bende seni çok seviyorum, yani çekiyosunuz bizi tabikide caspery kötü etkilediğimi düşündüm ben kendi adıma(
canım kendine iyi bakneyse kızlar sıze bool şanslar ben bu gun coook kotuyum cıkıyım eh ıyısı kendınıze ıyı bakın hepınızı optum allah hepınızın yardımcisı olsun .gorusmek uzere.
canım yapılan haksızlığa dayanamıyorsun da ondan öyle oluyorcanım bizimkinin derdi hem ilgisiz kalıp hem ilgi almak hemde parmakta oynatmak, yoksa uzak olsun daha iyi, yapmadıklarını benden bekleyip oğluna yaptığı duygu sömürülerine tahammül edemiyorum artık yaa, geçen kızı afrşkaya gitti beni yolculamaya çağırmadıkları gibi suçta üzerimde kaldı kendi gelmek istemedi falan diye, ama ben bıktım bu kadından birsam nişandan beri aynı davranışlar ki ben kaç kerede konuştum onla açık açık, tamam dedi üzmicem dedi yien aynı herşey
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
evet çok ihtiyacım var çünkü kafayı yicem yokssa, bide öss de böyle olmuştum ben sonra tedavi etki etti, inş bunda da böyle olur
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
her parmak biir değil be canım bakma sen bana bizdeki temal sorun kayınvalide ve mesafe, szde bunlar yoksa sorunda olmaz
canım benim bende seni çok seviyorum, yani çekiyosunuz bizi tabikide caspery kötü etkilediğimi düşündüm ben kendi adıma(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?