Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

yaralim kendine çok iyi bak tatlım, Allaha emanet ol, görüşemeyiz belki bugün tekrardan, çok öpüyorum seni, sağlıcakla kal

hoşgeldin canım çokmu yoğunsun?

bu bakış açısıda doğru, birkez daha katılıyorum sana :)

saol canım desteğin için mecburen sabırlı ve sakin olcaz desene başka yolu yok bunun.aslında çok haklısın bu yuvaya mutlulukla sahip çıkmalıki gerizekalılar görsünler desteğide kösteğide, teşekkür ederim bazen bazı sözleri başkalrından duymak dirayet kazandırıyo

kızlar ben çıkıyorum dışarı, aslında hiç halim yok ama buradaki arkadaşlar bile dışarda ok güzel bi hava var seninde havaya diyolar, ne kadar vahim gördüyseler artık.öptüm hepinizi, görüşürüz öğleden sonra :gitme:

Merci şekerim:utangac:

Görüşürüz canım,hava al dolaş tabii...kaydirigubbakcemile5

Arkadaslar, bir saat mola
Ogleden sonra gorusuruz insallah

Hepinizi operim

Alinyazimsin : asma suratini ya...geçecek inan bana guzelim...onlardan akilli davran !

bakalım zaman tabii:):) ben zaten boyut değiştirdimde eşim değiştiremedi:)

Olur canım sabır.Biz ne kavgalar ettik eşimle sabahlara kadar bu yüzden;ama aklım başıma geldikaydirigubbakcemile2

ben geldim kızlar hava aldım biraz

Hoşgeldin canım.

Arkadaslar, bir saat mola
Ogleden sonra gorusuruz insallah

Hepinizi operim

Alinyazimsin : asma suratini ya...geçecek inan bana guzelim...onlardan akilli davran !

Görüşürüz canım.

sizin 3. şahısları bu kadar hayatınıza dahil etmnz hiç normal gelmiyo bana.. sürekli birileri yüzünden eşinle tartışıyosun.. bence hiç sağlıklı değil bu.. bir an önce toparlanman lazııııımmmmmmm.. benceee

ben burdayım bitanemm
ayy bizde dün misafirler vardı bitmedi yemekler onları yeriz herhal canım :)
çorba patates oturtma pilav ayy bide cacık yapsın annem canm çekti

geldim kızlarrrr.. varya öle bi canım sıkılıo elim ayağım tutmuo sanki nedensiz... hiç bişi yapasım yok

Back