Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

bence rahatsız hıssetme kendını nasıl başlarsa öle gider boşver
ne zaman içinizden gelirse o zaman görüşürsünüz müsait olunca
zaten evlendikten bi kaç ay sonra onlarda idrak ediyolar yeni bi hayat kurulduğunun
o yüzden kimse karışmaz küsmez merak etme
zaten siz gidiyomuşsunuz önemli olan görüşmek
kim kime gitmiş mğhim değil canım benim

canım iyiymiş ya
biz ayda bir yada genelde 2 ayda bir felan yani :kedi:
bizim evlrin mesafesi çok yakın bide kayınpederim hemen ağlr çağımazsak bunlar bizi evlerine koymayacaklar diye, iyi olsalar çatkapıda gelsinler ama sinir bozabiliyolar neyse biz üstümüze düşeni yapalımdaa
canım birden kayboldu
sanmıyorum ama

İçtim canım şimdi.İnşallah faydasını görürüm.Sağol

Valla birşey söylemeden çıktı:sinifsinif:
inş :Saruboceq:
bende geldim selam arkadaşlar
hoşgeldin nasılsın ?
oh ya ne güzel 2 saat ısrar etmiyolarmı peki oturun diye
Ben de yeni evli sayılırım galiba. ekimde 1 yıl olacak inşallah. Muğlada yaşıyorum. Kaç gündür acaba nerdeki sohbete katılsam diye düşünüyordum. Sonra kendimi buraya attım kaydirigubbakcemile5
bizde 25 ekimde 1 yılı bitircez..ama 9 aydırda eşimden ayrıyım, bnasıl gidiyo peki evlilik
ohhhh maşallah allh bozmasın canımcım
sizler biraz eskimişsiniz ya biz çok yeniyiz daha bana 1 ay oldu mesela.tuba bende bir ay sonra aydına geliyorum artık orda yaşayacaz.
yaaa küseriz ama bende 10 aylık evliyim ama eşimden ayrıyım ya yeni sayıılamazmıyız :Saruboceq:

canım haklısın ama bazı ebeveynler bekliyor sanırım
bizimkiler nasıl tam idrak edemedim
inşallah bundan dolayı alınmamışlardır :kedi:

kaydirigubbakcemile3
süperisn ya kaydirigubbakcemile3
hem kayınvalidemler hemde annemler biz ne zaman kalkalım desek hemen ısrar ederler oturun diye sizdede öyle sanırım

ramazandan sonra.eşimin ataması aydına çıktı.ben işimden istifa edecem herşeyi bırakıp gidecem falan:)
ooofff ben bu lafı çok iyi biliyorumbizded şöyleydi, evlendikten 7 gün sonra eimin taması yapıldı ve sadec 45 gün evli kalabildik oooffff Çok üzgünüm çoook
artık rahatlayınca çaya falan alırsınız eşin gelince, ya çok sık görüşmeyede gerek yokki zaten siz gidiyosunuz canı sterse onlarda gelir bence hiç üzülme

kızlar bende geldim
ya oda arkadaşım
1 kutu kadayıfla geldi :gitme:
canım çekti sanırım :kedi:

:kedi:
ayyy hayatta en çok sevdiğim şeydir kadayıf ama ev kadayıfı:)))

selam kızlar nasılsınız??
ben dün çok yoruldum kayınvalidemler görümcemler hepsi bizdeydi oturduk
ama reglimin ilk günü oldugu için belim koptu
şimdi dinleniyorum siz nasılsınız*

selam canımcım geçmiş olsun
benimde belim felaket galiba bende hastalanıcam:gitme:

nasıl farkında değil anlamıyorum yaaa
bence anladı hatasını ondan aradı ağzını aradı canımm

kaç günde bir arıyorsunuz kayınvalidenizi siz
ben genellikle haftada 1
1 defa da o arar
2 defa görüşmüş oluyoruz böylece
yeter bence yerimseniben

benim kayınvalidemler bursadalar canım
o yüsden biz haftada 2 3 defa konuşuruz onlar 2 arasa 1 de biz ararız:kedi:

Canım valla korkmuyor değilim;ama napalım :kedi:

Kızlar ben biraz çıkacağım çok kötüyüm azcık dolanayım.Resmen kasıklarımı oyuyorlar yamafoldumbenHiç böyle olmamıştım ben:gitme:

dikkat et canım kendine
geçmiş olsun
niyetlimisin canım ya keşke bi hap içseydin
benimde sağ kasığım fena ağrıyor yaa:sinifsinif:

eh kayınvalidem malumunuz şehir dışında 2 hafta önce burdalardı biliyosun 10 gün kadar kaldılar şimdi tatillerine devam:))evlerine gidince artık ben gidicem çünkü daha bursaya gidemedim evi de göremedim ama bizimkiler çok gezenti ya daha bayramı da marmariste geçirecekler
neyse;
annemlere de haftada 2 kere giderim salı günü ordaydım yarında gidicem
annemde bize ayda bir gelir 2 3 gün kalır yani bizim evle annemin ev arası uzak tabi araba olmayınca zor oluyor ben onu alıyorum metrodan 2-3 gün kalırız bu arada da abim gelir birgün sonrada eve bırakırız ama yakın olsak hergün annemde olurum hele de ramazanda hiç çıkmam yaniii....

Ben de yeni evli sayılırım galiba. ekimde 1 yıl olacak inşallah. Muğlada yaşıyorum. Kaç gündür acaba nerdeki sohbete katılsam diye düşünüyordum. Sonra kendimi buraya attım kaydirigubbakcemile5

hoşgeldin tuba
maşallah canım

dikkat et canım kendine
geçmiş olsun
niyetlimisin canım ya keşke bi hap içseydin
benimde sağ kasığım fena ağrıyor yaa:sinifsinif:

Canım sağol.Hayır değildim zaten dünden azar azar başlamıştı.:sinifsinif: İçtim tatlım;ama pek faydası yok gibi.Sana da geçmiş olsun tatlım.

yok canım bize kimse oturun diye ısrar etmiyo yarın iş var falan diyoruz olarda bişey demiyo
bize geldiklerindede erken kalkıyolar zaten hadi biz gidelimde yatın siz falan diye
anlayışlı insanlar
zaten eşimde evinde olmayı daha çok seviyo
biz bu ara kayınvalidemelre çok gittik çünkü görümcemler ordaydı onlar için gittik
normalde bu kadar sık bile gitmiyoruz
evimizde vakit geçirmek daha eğlenceli
onları 1 saat görsek yetiyo

Çok şükür iyi gidiyor. Siz neden ayrısınız askerlik falan mı. Özel bir soru olmadıysa tabi :kedi:
canım benim eşimde evlendikten sonra memur oldu, evliliğimizin 7.gün ataması yapıldı zaten bekliyodukta ümidimizi kesmiştik eğer evlenmemizi beklemişler.45 gün beraber kaldık, 8,5 aydan fazladır da ayrıyız bende aankarada memurum tayin bekliyoruz anlıcan oda olursa bakalım :Saruboceq:
biliyorum hemşom hikayeni
sivastan misafirim gelecek benim deee
kimler gelcekmiş bakalım

bizimkiler bekleyen cinsten kesinlikle
bizde de ısrar ediyolar annemler o kadar değilde kayınvalidemler çok maalesef
zaten farklı olsaydı şaşrdım kaydirigubbakcemile3

Canım sağol.Hayır değildim zaten dünden azar azar başlamıştı.:sinifsinif: İçtim tatlım;ama pek faydası yok gibi.Sana da geçmiş olsun tatlım.

iyi bari canım
oruç değilsen ben orucum ve bayılmak üzereyim
yeni başladı ama fena başladı yanii:gitme:

seninkilerde benimkiler gibi anlayışlı
kayınvalidem bana çalışıyosun diye iş yaptırmaz sofra bile kurdurmaz :)))
10 da hadi yatın derler pazar sabahı hiç kaldırmazlar
ha seneye 10 defa bile gelmiyolar ama anlayışlılar burdada olsalar aynı olur zaten sizinkiler gibi .

ben geldim kızlar merhaba kusura bakmayın telefon görüşmesi yaptım baya geç kalmışım ama çok kötüyüm benmafoldumben

anlaştık farkında galiba kaydirigubbakcemile3
kayınvalideye alkışlar ne güzel geziyolar ohhh alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
Canım sağol.Hayır değildim zaten dünden azar azar başlamıştı.:sinifsinif: ıçtim tatlım;ama pek faydası yok gibi.Sana da geçmiş olsun tatlım.
:gitme: :gitme: :gitme:

zaten olması gerekn bu bencede
bizimkiler pek anlayışlı olmadılar geçmiş vakitte
ama bundan sonra olacakları diliyorum çünkü o mesjı veriyoruz onlara
sonuçta yeni evli çift evinde olmak ister orası zevk veriri ona 2 tarafında baba ocağı değil
belki vakitle değişebilir ama yeniylken olmamalı yerimseniben

Son düzenleyen: Moderatör:

Canım sen de hemencecik eve gidince yemek yiyip ilaç iç...Valla çekilcek gibi değil:gitme:

ben çalışmadığım halde sofra falan kurmam onlarda ancak yemek yediysek toplarım masayı ne görümcelerim ne kayınvalidem bişeye dokundurmaz
haftasonumuza kimse karışmaz zaten
ya bizimkiler ancak biz gidersek sevinirler
mesela ben aramam kayınvalidemi falan ama o arar beni
ya ne bilim ben çok seviyorum ama her gün görüşmek ya da her hafta görüşmek zorunda hissetmiyorum kendimi
eşim ne zaman gidelim derse tamam derim o başka mesele

biz gidince fazla oturmadığımız için haliyle onlarda bizde çok oturmuyo
aman zaten saatlerce oturup napcazki ne konuşabiliriz
eşim yanlarında sigara içemediği için zaten hemen kalkıyo
ya bilmiyorum saolsunlar bizimkiler böyle tersi olsa kötü bi gelin olurdum zaten allah dağına göre kar verirmişkaydirigubbakcemile3

ben geldim kızlar merhaba kusura bakmayın telefon görüşmesi yaptım baya geç kalmışım ama çok kötüyüm benmafoldumben

Hoşgeldin canım..

:gitme:

her zamanki sorunlar annem babam teyzem boğulmak üzereyim artık kalbim acıyor ya

Canım ya nedir şunlardan çektiğin seninkötükedihüso

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…