jazmincim geçmiş olsun tatlım ilaç falan içsen yüzünü bi yıka bişeyler atıştır zorlada olsa, tammmı tatlım
Merhaba arkadaşlar. Pat diye aranıza dalsam ayıp etmiş olur muyum :kedi:
mutlukız nerelerde birileri canını sıkmış olmasın sakın
demek hepimizin sürelei öyleymiş kaydirigubbakcemile3iyi bari
ben de bazen suçluluk hissediyordum çok mu az arıyorum diye kaydirigubbakcemile3
yok canım neden ayıp olsun hoşgeldin nasılsın ? kendini tanıtsanaMerhaba arkadaşlar. Pat diye aranıza dalsam ayıp etmiş olur muyum :kedi:
kaptın sen bu işi yerimseniben
kaydirigubbakcemile3
canım aradan çıkarmış oldun
iftar sofrası hazırlamak da zor olur
oruçlu oruçlu :sm_confused:
güzel geçmiştir umarım
yok canım sofra hazırlamak değilde en çok çay muhabbetıne uyuz oluyorum habıre kalk doldur falan:))
canım biz şuanda 2 günde bir konuşuyoruz(eşim askerde)
bugün aramadım kayınvalidem aradı mesela
ama normal zamanda 3-4 günde bir mutlaka konuşuruz
haftada bir de ziyarete gideriz
peki kızlar kayınvalideniz yada annenizi kaç haftada bir yemeğe ya da çaya davet ediyorsunuz??
Merhaba arkadaşlar. Pat diye aranıza dalsam ayıp etmiş olur muyum :kedi:
yok canım neden ayıp olsun hoşgeldin nasılsın ? kendini tanıtsana
tuğbacığım hoşgeldin canım:)))
Ben de yeni evli sayılırım galiba. ekimde 1 yıl olacak inşallah. Muğlada yaşıyorum. Kaç gündür acaba nerdeki sohbete katılsam diye düşünüyordum. Sonra kendimi buraya attım kaydirigubbakcemile5
bende evleneli 2 ay sonra 2 sene olacak çok şükür hayatımın adamını bulduğuma inanıyorum tek temennim bundan sonrasını hep el ele bıkmadan usanmadan yaşamak,darısı yeni evlenicek olanların başına tekrar bekar olmayı asla istemezdim...kaydirigubbakcemile3
sizler biraz eskimişsiniz ya biz çok yeniyiz daha bana 1 ay oldu mesela.tuba bende bir ay sonra aydına geliyorum artık orda yaşayacaz.
sizler biraz eskimişsiniz ya biz çok yeniyiz daha bana 1 ay oldu mesela.tuba bende bir ay sonra aydına geliyorum artık orda yaşayacaz.
Amin canım inşaallah. Biz de 6 yıllık bir arkadaşlıktan sonra çok severek evlendik ama yine de evlilikten korkarak evlendim :kedi:
Çok şükür ben de senin gibi düşünüyorum. Korkulacak bir şey yokmuş. :) Allah herkesi en iyi insanlarla karşılaştırsın inşaallah.
taze gelin :)
ne zaman gidiyorsun
hoşgeldin canım :1rolleyes:bende geldim selam arkadaşlar
canım biz çok davet edemedik malesefvalla bizim öle haftada şu kadar diye bi sayımız yok işte kayınvalidem en son annem burdayken gelmişti bi hafta önce bide dün geldi ama normalde 2 haftayı belki 3 ü bulabılır
biz onlara gidiyoruz genelde
onunda sayısı yok kafamıza esince gidiyoruz ama en fazla 2 saat oturuyoruz
amiiiiin bu devirde doğru insanı bulmak çok zor herşey kısmet birazda şans meselesi...çoçuk düşünüyormusun ? tuba ben artık düşünüyorum bakalım hayırlısı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?