Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

jazmincim geçmiş olsun tatlım ilaç falan içsen yüzünü bi yıka bişeyler atıştır zorlada olsa, tammmı tatlım

İçtim canım şimdi.İnşallah faydasını görürüm.Sağol

Merhaba arkadaşlar. Pat diye aranıza dalsam ayıp etmiş olur muyum :kedi:

Hoşgeldin canım a.s.

mutlukız nerelerde birileri canını sıkmış olmasın sakın

Valla birşey söylemeden çıktı:sinifsinif:

iyi bari
ben de bazen suçluluk hissediyordum çok mu az arıyorum diye kaydirigubbakcemile3
demek hepimizin sürelei öyleymiş kaydirigubbakcemile3
Merhaba arkadaşlar. Pat diye aranıza dalsam ayıp etmiş olur muyum :kedi:
yok canım neden ayıp olsun hoşgeldin nasılsın ? kendini tanıtsana
kaptın sen bu işi yerimseniben
kaydirigubbakcemile3

kaptım valla kaydirigubbakcemile3

valla bizim öle haftada şu kadar diye bi sayımız yok işte kayınvalidem en son annem burdayken gelmişti bi hafta önce bide dün geldi ama normalde 2 haftayı belki 3 ü bulabılır
biz onlara gidiyoruz genelde
onunda sayısı yok kafamıza esince gidiyoruz ama en fazla 2 saat oturuyoruz

Ben de yeni evli sayılırım galiba. ekimde 1 yıl olacak inşallah. Muğlada yaşıyorum. Kaç gündür acaba nerdeki sohbete katılsam diye düşünüyordum. Sonra kendimi buraya attım kaydirigubbakcemile5

bende evleneli 2 ay sonra 2 sene olacak çok şükür hayatımın adamını bulduğuma inanıyorum tek temennim bundan sonrasını hep el ele bıkmadan usanmadan yaşamak,darısı yeni evlenicek olanların başına tekrar bekar olmayı asla istemezdim...kaydirigubbakcemile3

sizler biraz eskimişsiniz ya biz çok yeniyiz daha bana 1 ay oldu mesela.tuba bende bir ay sonra aydına geliyorum artık orda yaşayacaz.

Amin canım inşaallah. Biz de 6 yıllık bir arkadaşlıktan sonra çok severek evlendik ama yine de evlilikten korkarak evlendim :kedi:
Çok şükür ben de senin gibi düşünüyorum. Korkulacak bir şey yokmuş. :) Allah herkesi en iyi insanlarla karşılaştırsın inşaallah.

daha kimseyi iftara çağırmadım ama kaynanmlar zaten köyde samsunda annemde zaten bir üst katımda oturuyorlar onun için çağırmak nasip olmadı ama benimde niyetim var iftar sofralarını çok seviyorum ama bende sürekli kaldırılmaya uyuz oluyorum ama naparsın misafir evimizin tacı :1hug:

amiiiiin bu devirde doğru insanı bulmak çok zor herşey kısmet birazda şans meselesi...çoçuk düşünüyormusun ? tuba ben artık düşünüyorum bakalım hayırlısı..

bende geldim selam arkadaşlar
hoşgeldin canım :1rolleyes:

canım biz çok davet edemedik malesef
eşimin sınavları,benim sınavlarım derken
birde araya taşınma vs.girdi
eşim göreve gitti,ben yanına gittim askere gitmeye 1 ay kaldı
başbaşa geçirelim derken :kedi:
kendimi biraz rahatsız hissediyorum çok çağıramadım diye
biz haftada bir gidiyoruz uzaklar bize ama biz çok oturuyoruz canım

amiiiiin bu devirde doğru insanı bulmak çok zor herşey kısmet birazda şans meselesi...çoçuk düşünüyormusun ? tuba ben artık düşünüyorum bakalım hayırlısı..

İnşaallah canım evet artık düşünüyoruz. Allah verirse istiyoruz artık bebiş. Memurluk da vardı kafamda aslında ama o zaman en az 2 yıl daha ertelemem gerekiyor bebeği. Onu da göze alamıyorum açıkcası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…