canım benim
Canım benim tüm evimin yün&ipek halı.İlk kez vereceğim işte;ama benimki çok renkli değil zaten.Renklerinin karışacağını sanmıyorum.
mısracığım halı yıkayan yerlere versek yine renkler birbirbirine giriyormu?Dirimcim evet halı diyarından Ispartalı biri olarak yün halıların boyadığını üzülerek söyleyebilirim.
Birde şunu belirteyim arkadaşlar bilinenin aksine halılar yıkanınca ömrü kısalıyor.Çokkkk kirliyse yıkamacıya verin,değilse hacı şakir in beyaz sabunuyla veya anway ın bir ürünü var Loc onunla silin.
Hayırlı sabahlar
Hayırlı Cumalar
angel, dirim, mutlu, jazmin, mısra selam kızlar nasılsınız?
angelim inş en yakın zamanda mutlu olacağın bi iş bulursun be canım
dirim ben bilmiyorum valla biz halılarımızı silioruz anneminki bordo krem, krem yerlerine domestos sürüğümüz halde renkler larışmıyo sanıyorumoda yün ama yanıltmak istemem.
jazmin cuma resmin ne güzelmiş
mısra işlerinde allah kolaylık
mutlucum bugün seni tebrik etmk geldi içimden, afyonlu değilsnnde suyundan içmişliğin var
Bugün çok bi milliyetçiyim, ne bu kürt açılımı ya ne yapmaya çalışıyolar, bence una bi dur denmeli
Dün İlker BAŞBUĞ Afyondaymış ve verdiği mesajları takdir ettim herkeside dinlemeye teşvik ederim.Yaşlı bi amca Atatürk'ün silah arkadaşlarndandı sanırım, vatan için öyle güzel laflar ettiki vede ağladı, tüylerim diken diken oldu bu amca bu vatnn nasıl zorlukla kazanıldığını biliyo ya şimdiki paragöz yalakalar biliyomu ?
Bugüne dek kürtle türkün lazın çerkezin alevinin sorunu olmadı, kimsede bunları ortaya atarak rant sağlamasın kendine
ARKADAŞLAR ;
30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN VE BU MİLLETE BUGÜNÜ UNUTTURMASIN
İyiyim canımcım sağol.Sende iyisindir umarımopuyorumnanaktan Resim için de birşey değil diyorumkaydirigubbakcemile2
Ve tüm bu ülkemiz için söylediğin sözlere canı gönülden katılıyorumalkisalkisalkisalkisalkisalkis
canım benim
benimki malesef açık renk değil
çin halısı(kabartma) ve kırmızı ağırlıklı her renk var
yandım yani :gitme:
mısracığım halı yıkayan yerlere versek yine renkler birbirbirine giriyormu?
sadece silmek mi lazım?
sağol canım bende daha iyiyim bugün inş :)
ve de aminnnn
saol mısra bende iyiyim çok şükür, inş başa dönmessek en sonki çözüm şeklimizde istikararla yüryelim diyoruz :)Saol alınyazımsın bugün nasılsın?
Seninde bayramın kutlu olsun
alınyazım hoşgeldin cnm hayırlı cumalar hayırlı sabahlar hayırdır cnm mutlucum bugün seni tebrik etmk geldi içimden, afyonlu değilsnnde suyundan içmişliğin var ben anlamadım bunu şekerim
mısracığım ben salondaki 2 kabarma halıma abarmıyorum 3 milyar para verdim yaValla dirimcim ne ben ,ne ailem ,nede çevremdeki hiçbir arkadaşım yün halı kullanmayız.Babaannemin vardı epeyce ordan hatırlıyorum.Bilemiyorumki yıkamıcıda nasıl olur yün halı?
Niye böyle bir tercih yaptınız?Çokkk eskiden kullanılırdı bu halılar
günaydın şekerparem nasılsın evet zafer bayramımız kutlu olsun arkadaşlar opuyorumnanaktanHayırlı sabahlar
Hayırlı Cumalar
dirim ben bilmiyorum valla biz halılarımızı silioruz anneminki bordo krem, krem yerlerine domestos sürüğümüz halde renkler larışmıyo sanıyorumoda yün ama yanıltmak istemem.
mutlucum bugün seni tebrik etmk geldi içimden, afyonlu değilsnnde suyundan içmişliğin var
Bugün çok bi milliyetçiyim, ne bu kürt açılımı ya ne yapmaya çalışıyolar, bence una bi dur denmeli
Dün İlker BAŞBUĞ Afyondaymış ve verdiği mesajları takdir ettim herkeside dinlemeye teşvik ederim.Yaşlı bi amca Atatürk'ün silah arkadaşlarndandı sanırım, vatan için öyle güzel laflar ettiki vede ağladı, tüylerim diken diken oldu bu amca bu vatnn nasıl zorlukla kazanıldığını biliyo ya şimdiki paragöz yalakalar biliyomu ?
Bugüne dek kürtle türkün lazın çerkezin alevinin sorunu olmadı, kimsede bunları ortaya atarak rant sağlamasın kendine
ARKADAŞLAR ;
İyisin iyiiikaydirigubbakcemile2
galiba iyiyim kaydirigubbakcemile3 ya mikrp ya önce adamın burnundan getiriyo sonra canımsın diyo, dengem bozuldu valla ya :bbo:
Canım zor tabii iş bulmak hele ki bu kriz de.Hoş kriz kalmadı fazlaa;ama bahane hep bu.Ben de öyleydim canım ve krizin ilk başında çıktım.Çünkü sağlığım artık benden gidiyordu yani...Umarım sen de en kısa zamanda yeni bir iş bulursun canım huzurla çalışabileceğin.:Saruboceq:
Angelcım yine gerginsin üzülüyorum(((((((
Demek dünürleriniz geliyor,anneciğin epeyce yorulacak anlaşılan,neyse sende masa kurma,servis,bulaşık işine yardım edersin artık.
evet canım kocişle konuştum
şimdilik aramız iyi opuyorumnanaktan
canım şöyle düşün
en azından samimi olduğun arkadaşlar var çalıştığın yerde
yemeğe gidebileceğin,dertleşeceğin
benim oda yok :sm_confused:
kızlar yün halı kullanan varmı?
sildirdiğin zaman renkleri birbirine giriyormuş yün halıların
benim yün halım var(çin halısı)kararsız kaldım :bbo:
bide milas halılarda öyleymiş,annem sildirdi
halının bir tarafında renkler birbirine girmiş
en iyisi makina halısı diyorlar
angel üzülme lütfen cnm allah büyük gönlüne göre bir iş bulursun
Hayırlı sabahlar
Hayırlı Cumalar
ARKADAŞLAR ;
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?