Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

Dirimcim evet halı diyarından Ispartalı biri olarak yün halıların boyadığını üzülerek söyleyebilirim.
Birde şunu belirteyim arkadaşlar bilinenin aksine halılar yıkanınca ömrü kısalıyor.Çokkkk kirliyse yıkamacıya verin,değilse hacı şakir in beyaz sabunuyla veya anway ın bir ürünü var Loc onunla silin.

Son düzenleme:

Canım benim tüm evimin yün&ipek halı.İlk kez vereceğim işte;ama benimki çok renkli değil zaten.Renklerinin karışacağını sanmıyorum.
canım benim
benimki malesef açık renk değil
çin halısı(kabartma) ve kırmızı ağırlıklı her renk var
yandım yani :gitme:

Dirimcim evet halı diyarından Ispartalı biri olarak yün halıların boyadığını üzülerek söyleyebilirim.
Birde şunu belirteyim arkadaşlar bilinenin aksine halılar yıkanınca ömrü kısalıyor.Çokkkk kirliyse yıkamacıya verin,değilse hacı şakir in beyaz sabunuyla veya anway ın bir ürünü var Loc onunla silin.
mısracığım halı yıkayan yerlere versek yine renkler birbirbirine giriyormu?
sadece silmek mi lazım?

Tatlım Loc için sıcağa yakın bir su şart,sonra içine kapaklıysa şayet yarım kapak kadar,pompalıysa 6-7 kez Loc sıkacaksın,sonra sileceksin.
Hacı Şakir sabunlada halıyı sileceğin bezle suyu iyice köpük yapacaksın ,su ılık olacak bu arada ,sonra sileceksin.Tabi sabun ilk anda köpük yapar sonra yok olur diğer deterjanlar gibi kalıcı bir köpük olmaz şaşırmayın :))))))
Koltuklarıda sabunlu bezle silin başka birşey kullanmayın sakın kirler çoğunlukla çıkmıyor,vede kumaş çok yıpranıyor.

Valla dirimcim ne ben ,ne ailem ,nede çevremdeki hiçbir arkadaşım yün halı kullanmayız.Babaannemin vardı epeyce ordan hatırlıyorum.Bilemiyorumki yıkamıcıda nasıl olur yün halı?

Niye böyle bir tercih yaptınız?Çokkk eskiden kullanılırdı bu halılar

Hayırlı sabahlar

Hayırlı Cumalar

angel, dirim, mutlu, jazmin, mısra selam kızlar nasılsınız?

angelim inş en yakın zamanda mutlu olacağın bi iş bulursun be canım :(

dirim ben bilmiyorum valla biz halılarımızı silioruz anneminki bordo krem, krem yerlerine domestos sürüğümüz halde renkler larışmıyo sanıyorumoda yün ama yanıltmak istemem.

jazmin cuma resmin ne güzelmiş

mısra işlerinde allah kolaylık

mutlucum bugün seni tebrik etmk geldi içimden, afyonlu değilsnnde suyundan içmişliğin var

Bugün çok bi milliyetçiyim, ne bu kürt açılımı ya ne yapmaya çalışıyolar, bence una bi dur denmeli

Dün ılker BAŞBUĞ Afyondaymış ve verdiği mesajları takdir ettim herkeside dinlemeye teşvik ederim.Yaşlı bi amca Atatürk'ün silah arkadaşlarndandı sanırım, vatan için öyle güzel laflar ettiki vede ağladı, tüylerim diken diken oldu bu amca bu vatnn nasıl zorlukla kazanıldığını biliyo ya şimdiki paragöz yalakalar biliyomu ?

Bugüne dek kürtle türkün lazın çerkezin alevinin sorunu olmadı, kimsede bunları ortaya atarak rant sağlamasın kendine

ARKADAŞLAR ;

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN VE BU MıLLETE BUGÜNÜ UNUTTURMASIN

Hayırlı sabahlar

Hayırlı Cumalar

dirim ben bilmiyorum valla biz halılarımızı silioruz anneminki bordo krem, krem yerlerine domestos sürüğümüz halde renkler larışmıyo sanıyorumoda yün ama yanıltmak istemem.

mutlucum bugün seni tebrik etmk geldi içimden, afyonlu değilsnnde suyundan içmişliğin var

Bugün çok bi milliyetçiyim, ne bu kürt açılımı ya ne yapmaya çalışıyolar, bence una bi dur denmeli

Dün İlker BAŞBUĞ Afyondaymış ve verdiği mesajları takdir ettim herkeside dinlemeye teşvik ederim.Yaşlı bi amca Atatürk'ün silah arkadaşlarndandı sanırım, vatan için öyle güzel laflar ettiki vede ağladı, tüylerim diken diken oldu bu amca bu vatnn nasıl zorlukla kazanıldığını biliyo ya şimdiki paragöz yalakalar biliyomu ?

Bugüne dek kürtle türkün lazın çerkezin alevinin sorunu olmadı, kimsede bunları ortaya atarak rant sağlamasın kendine

ARKADAŞLAR ;

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN VE BU MİLLETE BUGÜNÜ UNUTTURMASIN

İyiyim canımcım sağol.Sende iyisindir umarımopuyorumnanaktan Resim için de birşey değil diyorumkaydirigubbakcemile2

Ve tüm bu ülkemiz için söylediğin sözlere canı gönülden katılıyorumalkisalkisalkisalkisalkisalkis

alınyazım hoşgeldin cnm hayırlı cumalar hayırlı sabahlar hayırdır cnm mutlucum bugün seni tebrik etmk geldi içimden, afyonlu değilsnnde suyundan içmişliğin var ben anlamadım bunu şekerim

İyiyim canımcım sağol.Sende iyisindir umarımopuyorumnanaktan Resim için de birşey değil diyorumkaydirigubbakcemile2

Ve tüm bu ülkemiz için söylediğin sözlere canı gönülden katılıyorumalkisalkisalkisalkisalkisalkis

sağol canım bende daha iyiyim bugün inş :)

ve de aminnnn

canım benim
benimki malesef açık renk değil
çin halısı(kabartma) ve kırmızı ağırlıklı her renk var
yandım yani :gitme:

mısracığım halı yıkayan yerlere versek yine renkler birbirbirine giriyormu?
sadece silmek mi lazım?

Canım benim halılarım beyaz ve krem renkte ve yün de değil zaten %100 onun için birşey olacağını sanmıyorum;ama şimdiki yıkamacılarda öyle sorunlar olmuyor.

Saol alınyazımsın bugün nasılsın?

Seninde bayramın kutlu olsun
saol mısra bende iyiyim çok şükür, inş başa dönmessek en sonki çözüm şeklimizde istikararla yüryelim diyoruz :)
alınyazım hoşgeldin cnm hayırlı cumalar hayırlı sabahlar hayırdır cnm mutlucum bugün seni tebrik etmk geldi içimden, afyonlu değilsnnde suyundan içmişliğin var ben anlamadım bunu şekerim

canım dün Başbuğ Afyondaydı ve şehitliğe gitti, halkın kürt açılımındaki ve vatan hakkındaki düşüncesi ve tutumundan cidden etkilendim, birlik içnde gördüm inanki tüylerim diken diken oldu o duyarlılığa, Afyonlumusun bilmiyorum ama ,Afyonlu değilsende oranın düşüncesine ortaksnıdır anlamında dedim

Valla dirimcim ne ben ,ne ailem ,nede çevremdeki hiçbir arkadaşım yün halı kullanmayız.Babaannemin vardı epeyce ordan hatırlıyorum.Bilemiyorumki yıkamıcıda nasıl olur yün halı?

Niye böyle bir tercih yaptınız?Çokkk eskiden kullanılırdı bu halılar
mısracığım ben salondaki 2 kabarma halıma abarmıyorum 3 milyar para verdim ya
moralim iyice sıfır oldu.
ilk gördüğüm zaman çok hoşuma gitmişti
bide milas,el dokuması tarzı halıları daha çok seviyorum
sevmez olaydım :gitme:
ozaman ben bu halıları sürekli sabunlu suyla sileceğim öyle mi?
kuru temizlemede olmuyor :gitme:

Hayırlı sabahlar

Hayırlı Cumalar

Dün İlker BAŞBUĞ Afyondaymış ve verdiği mesajları takdir ettim herkeside dinlemeye teşvik ederim.Yaşlı bi amca Atatürk'ün silah arkadaşlarndandı sanırım, vatan için öyle güzel laflar ettiki vede ağladı, tüylerim diken diken oldu bu amca bu vatnn nasıl zorlukla kazanıldığını biliyo ya şimdiki paragöz yalakalar biliyomu ?

ARKADAŞLAR ;

günaydın şekerparem nasılsın evet zafer bayramımız kutlu olsun arkadaşlar opuyorumnanaktan

Dirimcim sen yinede bir araştır cnm benim moralini bozma.O kadar parayı nasıl verdin şok oldum valla,evinide çok merak ediyorum niye resimlerini bizimle paylaşmıyorsun bunuda merak ediyorum :))))))

alınyazım afyonluyum cnm doğma büyüme bende gurur duyuyorum afyonlu olduğum için küçük bir şehir ama tarihi efsaneleri çok fazla cnm seninde zafer bayramın kutlu olsun cnm

Canım zor tabii iş bulmak hele ki bu kriz de.Hoş kriz kalmadı fazlaa;ama bahane hep bu.Ben de öyleydim canım ve krizin ilk başında çıktım.Çünkü sağlığım artık benden gidiyordu yani...Umarım sen de en kısa zamanda yeni bir iş bulursun canım huzurla çalışabileceğin.:Saruboceq:

inş canım tek dileğin ve isteğim bu zaten çünkü bu gidişle benimde sağlığım elimden gidicek:sinifsinif:
Allah ım yardımcımız olsun hepimizin
ama çok daraldım yani abartıyorum sanmayın ama ben evimden daha çok burda zaman geçiriyorum ve huzur olmayınca herşey kötü oluyor:((

Angelcım yine gerginsin üzülüyorum :((((((((

Demek dünürleriniz geliyor,anneciğin epeyce yorulacak anlaşılan,neyse sende masa kurma,servis,bulaşık işine yardım edersin artık.

evet canım üzgünüm ve gerginim ne yapsamda geçmiyor :umursamaz:
annem yorulacak malesef teyzem falan olucak yanında ama yinede içime sinmiyor neyseki yarın 6 da çıkıyorum 6,30 ta evde olursam iyi yinede iftara 1 saat kalmış olur bende yardım ederim baya :))

evet canım kocişle konuştum
şimdilik aramız iyi opuyorumnanaktan

canım şöyle düşün
en azından samimi olduğun arkadaşlar var çalıştığın yerde
yemeğe gidebileceğin,dertleşeceğin
benim oda yok :sm_confused:

kızlar yün halı kullanan varmı?
sildirdiğin zaman renkleri birbirine giriyormuş yün halıların
benim yün halım var(çin halısı)kararsız kaldım :bbo:
bide milas halılarda öyleymiş,annem sildirdi
halının bir tarafında renkler birbirine girmiş
en iyisi makina halısı diyorlar

evet cnm arkadaş varda onlarda sıkıntılı
şu an herkes bi arayış içerisinde :gitme:

angel üzülme lütfen cnm allah büyük gönlüne göre bir iş bulursun

inş mutlucum inş canımm:Saruboceq:

Hayırlı sabahlar

Hayırlı Cumalar

ARKADAŞLAR ;

günaydın canım
ben aynıyım işte bıkkın sıkkın çaresiz:kedi:
sen nasılsın canım
yazdıklarınada katılıyorum
SENİNDE ZAFER BAYRAMIN KUTLU OLSUN BİTANEMM
turkbayragi

Back