• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

alınyazımsın
inşallah tez zamanda kavuşursunuz canım ben evli değilken daha bekarken çok beklemiştim kocişi ayrılığın hasretin ne olduğunu iyi biliyorum o yüzden gerçekten zor helede evliyken

kızlar anneme buzdolabı alcam, ramazan gelene dek, ama bütçemide çok sarsmamam gerek, benim evimdeki dolabımın nofrostu altta, aslında ondan almak istiyorum çünkü çekmeceli ve temizliği kolay, onlaın fiyatıda nfrostu üstte olanlardan pahalı

nofrostu üstte olupta çekmeceli buzdolapları varmı ?

yada ne önerirsiniz ?

günaydın dzcelim
nasılsın hayatım
ilk ramazan nasıl kocişinle:kedi:

onunla olmak her daim güzel opuyorumnanaktan

ay dzcelim ya
ben bu sene o kadar rahatım ki çok şükür
en çok bunalıcağım zaman demiştim ama ne susama ne açlık
ama ilk evlendiğim sene bende öle olmuştum
bide benim kociş tutmuyor
her sahur ağlıyordum kalkıp eh bende sen gibi alışmışım kalabalığa
ama bu sene Allah ım yardım ediyor
saat tık demeden kalkıyorum hazırlıyorum yemeğimi rahat rahat tv seyrederek yiyorum
iftarada genelde yemek hazır oluyor
iştede zaman iyi geçiyor
çok şükür
sen alışırsın canım ilk sene normalopuyorumnanaktan

evet ilk olduğundan sanırım biraz zorlanıyorum seneye daha tecrübeli olucam inşallah

işte en güzeli yakın birileri zaten
bana annişte uzak
kayınvalide zaten uzak:sinifsinif:

büyük bi avantaj benim için her ikiside 10 dk mesafedeler bana o yönden rahatım her canım istediğinde gidebiliyorum

Hoşbuldum canım iyiyim.Sen nasılsın?

ben de iyiyim canım aksam olsa da gitsek diye bakıyorum ama daha öğlen edemedik :sinifsinif:

[

seni aşk böcüğü seniiiopuyorumnanaktan:asigim:

bencede yalnız sahur ve iftar garipsenebilir bende kalabaık aildeyim eminim bende garipsiycema ama gelsede garipsesem keşke

ah canım ah bi bilsem, eşim asalet sınavına girdi 2-3 hafta oluyo, bu aralar açıklarlar sonucu, aslaetede aralıkta hak kazanıyo artık aralıktan sonra ne zaman uygun görürlerse ozaman noktlayacağız ayrılığı inş :Saruboceq: ama artık dayanamıyorum nereyse, anlaması gerekenler ahlimden anlamayıp birde üzerime geliyo,

ara ama alttan gir, soracaksanda duygu sömürüsü yap bende korktum bişey oldumu falan diye yerimseniben ya ben çokmu fenayım acaba kaydirigubbakcemile3

bende iyiyim canım işteyiz yine yerimseniben aöf sınavlarım var 10 gün sonra ve ben hiç çalışmadım ve mutlaka 2 dersten geçmeliyim birde derlserimin ilk sınavları geçer nottada çalışacak adam yok ortada:umursamaz:

kolay gelsin cnm
iyi geçer inş sınavında

kızlar anneme buzdolabı alcam, ramazan gelene dek, ama bütçemide çok sarsmamam gerek, benim evimdeki dolabımın nofrostu altta, aslında ondan almak istiyorum çünkü çekmeceli ve temizliği kolay, onlaın fiyatıda nfrostu üstte olanlardan pahalı

yada ne önerirsiniz ?

yani benim no frost normal iki kapaklı
ve gayet memnunum
ama çekmece neresinde pek anlamadım cicişşş:kedi:

haklı canım
oruç tutmak kendine eziyet etmek değilki bitanem
1 2 gün dinlen sonra tutarsın yine

ee dirimim ya bunlar hep ayrılıktan özlemekten olan şeyler işte
boşu boşuna tartışıyoruz
ama ara da demicem arama da
sen zaten bildiğini okucan:tomato:

[/I][/B]
aşkolsun yahu bende o potansiyeli mi görüyorsun :tomato:

Hoşbuldum canım iyiyim.Sen nasılsın?

Hoşbuldum canımcım.Bugün sabahtan işlerim vardı.Biraz geciktim:kedi:

Ara canım ara inat yapmaopuyorumnanaktan
kendimi suçlu hissettim şimdi arıcam tamam

Günaydın tünaydın iyi günler :))))
Nasılsınız?
Geçmişi okuyamadım ama dirimcim birşeye sinirlenmiş sanırım
evet canım eşimle arama konusunda ufak bir tartışmamız oldu
neyse alttan alıp arıcaz artık kafamçokkarıştı
sen nasılsın?

dirimciğim bencede ara cnm
arıcam canım arıcam :bbo:

bencede yalnız sahur ve iftar garipsenebilir bende kalabaık aildeyim eminim bende garipsiycema ama gelsede garipsesem keşke

ah canım ah bi bilsem, eşim asalet sınavına girdi 2-3 hafta oluyo, bu aralar açıklarlar sonucu, aslaetede aralıkta hak kazanıyo artık aralıktan sonra ne zaman uygun görürlerse ozaman noktlayacağız ayrılığı inş :Saruboceq: ama artık dayanamıyorum nereyse, anlaması gerekenler ahlimden anlamayıp birde üzerime geliyo,

ara ama alttan gir, soracaksanda duygu sömürüsü yap bende korktum bişey oldumu falan diye yerimseniben ya ben çokmu fenayım acaba kaydirigubbakcemile3

bende iyiyim canım işteyiz yine yerimseniben aöf sınavlarım var 10 gün sonra ve ben hiç çalışmadım ve mutlaka 2 dersten geçmeliyim birde derlserimin ilk sınavları geçer nottada çalışacak adam yok ortada:umursamaz:
bak işte çok güzel duygu sömürüsü yaparım,alttan girer üstten çıkarım :delphin:

alınyazımsın
inşallah tez zamanda kavuşursunuz canım ben evli değilken daha bekarken çok beklemiştim kocişi ayrılığın hasretin ne olduğunu iyi biliyorum o yüzden gerçekten zor helede evliyken

bilirsin canım eminim ama ben artık bizim kaderime ayrılık yazılı falan diye düşünmeye başladım çünkü, eşimle 5 yılı bitirdik ve sadece 2 yaz geçirebildik beraber, düşünki bizde sınıf arkadaşıydık :gitme: yazlarım o kadr mahsun geçiyoki, hersene diyorumki bu sene gelecek ve yazım güzel geçecek, önce mezun olduk iş girdi araya, sonra askerlik, geçen yaz beraber, bu yaz yine ayrı.ve inanki kkendime bile bakmak gelmiyo içimden, giyinemiyorum gezemiyorum herşeyde bi yanım kırık.bugün kendime biraz özen göstereyim dedim.saçımı örüp kocaman bi toka bide küpe taktım, ve işyerindekilerde biliyoki eşim gelince süsleniyorum, şefim soruyo hayırdır bugümn çok şıksın diye, öylesine dedim, yani insanlar bile farkında halimin, gülsemmi ağlasammı bilemedim

Ben iyiyim canlarım bugünü iş savsaklama günü ilan ettim.
Öğleden sonra saat 3 gibi yok olabilirim,dışarda bir iş var beni görevlendirebilirler.

Dirimcim çok ta yüklenmemek lazım kocişe,şartlar elverse mutlakaki daha sık arayacak bunu bizden daha iii biliyorsun

yada ne önerirsiniz ?
canım çekmeceli dolap derken anlamadım
dondurucu mu alacaksın yoksa
nofrostlu buzdolabı mı?

alınyazım benimkide normal iki kapaklı buzdolabı cnm vestelden aldık nofrost kısmında sadece bir çekmece var üstte hızlı dondurma diye başkada çekmecesi yok cnm maşallah çok memnunum ben

Ben iyiyim canlarım bugünü iş savsaklama günü ilan ettim.
Öğleden sonra saat 3 gibi yok olabilirim,dışarda bir iş var beni görevlendirebilirler.

Dirimcim çok ta yüklenmemek lazım kocişe,şartlar elverse mutlakaki daha sık arayacak bunu bizden daha iii biliyorsun
öyle zaten ya oda çok yoruluyor farkındayım zaten
kızlar hiç kontörlü hatlar hakkında bilgisi olan varmı?
uygun kampanyada olan
bir ara 3 dakikası bir kontör vardı
kullanan varmı hiç?
ondan alayım bari :sm_confused:

ve ben eşimle hiç bahar geçiremedim ankarada mafoldumben
canım ya kıyamam
bende kötü oldum şimdi senağlama
nasıl zordur bilirim şu iki haftada anladım ki sen kaç ay yalnızsın
ama biraz güçlü ol
beklemekten başka çaremiz yok biliyosun

kolay gelsin cnm
iyi geçer inş sınavında

yani benim no frost normal iki kapaklı
ve gayet memnunum
ama çekmece neresinde pek anlamadım cicişşş:kedi:
inş canım iyi geçer :Saruboceq:
şimdi bi link gönderiyorum ordan bakabilirsin
temizliği kolay oluyo, kadın yaşlanıyoda bari işini hafiflesin diyorum

kankim benim bee opuyorumnanaktan :lepi: yerimseniben aynı ben kaydirigubbakcemile3

aşkolsun yahu bende o potansiyeli mi görüyorsun :tomato:

kendimi suçlu hissettim şimdi arıcam tamam

evet canım eşimle arama konusunda ufak bir tartışmamız oldu
neyse alttan alıp arıcaz artık kafamçokkarıştı
sen nasılsın?

arıcam canım arıcam :bbo:

:kedi::kedi:

bilirsin canım eminim ama ben artık bizim kaderime ayrılık yazılı falan diye düşünmeye başladım çünkü, eşimle 5 yılı bitirdik ve sadece 2 yaz geçirebildik beraber, düşünki bizde sınıf arkadaşıydık :gitme: yazlarım o kadr mahsun geçiyoki, hersene diyorumki bu sene gelecek ve yazım güzel geçecek, önce mezun olduk iş girdi araya, sonra askerlik, geçen yaz beraber, bu yaz yine ayrı.ve inanki kkendime bile bakmak gelmiyo içimden, giyinemiyorum gezemiyorum herşeyde bi yanım kırık.bugün kendime biraz özen göstereyim dedim.saçımı örüp kocaman bi toka bide küpe taktım, ve işyerindekilerde biliyoki eşim gelince süsleniyorum, şefim soruyo hayırdır bugümn çok şıksın diye, öylesine dedim, yani insanlar bile farkında halimin, gülsemmi ağlasammı bilemedim

ve ben eşimle hiç bahar geçiremedim ankarada mafoldumben

canım benim ya
ne desek boş yaşayan bilebilir ancak bu duyguyu
umudunu kaybetme ne olur ne demek benim kaderimde ayrılık yazılı falan
hiç sıkılma herşey yoluna girecek snei zorlayacak ama az kaldı canım
daha olmadı sen gidersin bırakırsın işi gücü kocişinin yanına
dünya sonu değilya
yılbaşına kadar sabır cnm

uygun kampanyada olan
kullanan varmı hiç?

canım ya kıyamam
ama biraz güçlü ol

evet canım benim tarifem bizbizecell
5 dk bi kontör
nar kamoanyası falan oluyor duymuşsundur
baya avantajlı yani

canım çekmeceli dolap derken anlamadım
dondurucu mu alacaksın yoksa
nofrostlu buzdolabı mı?
nofrostlu buzdolabı canım
Alınyazımsın bizim buzdolapları dışında buzluk bölümü çekmeceli olan yok cnm ne yazık ki :(
buzluğu altta olanlarda çekmeceli varda, üstte olanlarda yok galiba
alınyazım benimkide normal iki kapaklı buzdolabı cnm vestelden aldık nofrost kısmında sadece bir çekmece var üstte hızlı dondurma diye başkada çekmecesi yok cnm maşallah çok memnunum ben
nofrostu üsttemi, modeli varmı canım bi baksam ?
alınyazım inşallah kocişin ataması biran önce olurda sende daha çok güzel baharlar geçirirsin cnm
canım inşallaha ya çok diliyorum bunu :Saruboceq:
uygun kampanyada olan
kullanan varmı hiç?

canım ya kıyamam
ama biraz güçlü ol

dirim ya dün bende aveada 1500 dklık kamuya geçtim, mesajla kabul etmediler elden yaptıdım hat başına 5 lra aldılar uyuzlari hep sömürüyolar, hatlarıda bi düşüneyim

ah canım takatim kalsa keşke ama 5 yılda hiç bahar yaşayamamak kötü, istedimki o olsun gelsin o ılık rüszgarda gezelim piknik yapalım biyerlere kaçalım, kş gördük ya gördük ama hala bahar yok, allahım çabucak çıkartsada şu tayini bende hayatımı normal seyredebilsem :Saruboceq:

Back