ben bide alışkınım kalabalık iftar ve sahur etmeye biraz garipsiyo insan ama bendeki öyle aşırı derecede değil, sevdiğimle evimde iftar etmek sahur etmek çok güzel.dzcel bana sadece sahur zor geliyor cnm uyku bölündüğü için tek zorluk orda cnm
anlıyorum canım ne zaman sona ericek bu ayrılık nasipsebende iyiyim dzcel cim napıyım, koçişimi bekler dururum :)
:1shok:
belki öğlen ararım yumuşarsam tabi :kedi:
ben artık kansızlığı saldım zaten
keçiboynuzu,üzüm,pekmez,ciğer böö geldi :kedi:
benimki ilaçla yükseliyor :sm_confused:
hoşgeldin jazmin nasılsın canımBen geldim canlarımopuyorumnanaktan
Dirimcim ara bence eşini.Şimdi gururun sırası değil bencelmaz:
Mutlukızcım geçmiş olsun canım.ınşallah tez zamanda daha iyi olursun...
öğlen arayım bariara bence şekerim, yumuşa vede ara
neden diyecek olursan ; ben eşim askerdeyken onun başını o kadar ağrıttımki askerliğin yarısına kadar alttan aldım ama son 5 ay kala burnundan getirdim.ona orada zor zamanlar geçirttim, bana sinirlendi görevlere gitti, şırnaktaydı zatenmafoldumbengünlerce gelmedi, tabi yüreğim sızladı, yani aklı yerindeyken gitse yine daha ii hissederdim ama sebebi ben olunca çok kızdım kendime,ve şimdi eşim derki askerde bile beni anlamadım alttan almadın herşeyi yapabilirdim orada, yapmadıysam sabrımdandır falan diye.bak dost tavsiyesi, gelsin ozaman burnundan getirirsin kaydirigubbakcemile3
hoşgeldin canım nerde kaldın geciktin bugünBen geldim canlarımopuyorumnanaktan
Mutlukızcım geçmiş olsun canım.İnşallah tez zamanda daha iyi olursun...
biraz iyiyim angel düne göre oruç değilim cnm eşim oruç tutarsan konuşmam senle dedi ve oruç tutturmadı ama hala hastayım cnm çok teşekkür ederim hepinize iyiki varsınız
canım kansızlık yüzünden mi mide bulantın oluyormuş :bbo:
serum kendine getirmiştir seni
bugün nasılsın?
oh ne güzel,valla ben yemek yedikten sonra uzanıyorum,ordan da yatağa :kedi:
canım aylık 250 dakika ücretsiz aramam var.oda yaklaşık olarak güne vurursak 8 dakika oluyor.eşim geçen hafta sadece akşam ararsın beni,sabahla öğlen ben seni ararım demişti
dünde oturduğun yerden aramak zor mu geliyor sana dedi :çok üzgünüm:
o çok yoruluyormuş,vs....işte bende ozaman arama dedim :umursamaz:
hiçde alttan alamıyorum kahretsin :kedi:
ve sabah da aramadılmaz:
günaydın kızlar..
ben geldim.. hatta çok şükür gelebildim yoğundum bu aralar biraz bırakın msj yazmayı okumak için bile giremedim KK ya
günaydın kızlar nasılsınız ?
ramazan başlayalı 6 gün oldu ama şu yorgunluk halsizlik geçmiyor bi türlü ya
kolumu kaldırcak derman bulamıyorum kendimde
ya kızlar yemek yapmak falan zor oluyomu iftara nebileyim sahura kalkmak falan
öyle topic açılmış hatta yeni gelinler ramazanda zorlanıyomu falan diye bugün gördüm
yeni evliyken gerçekten zor oluyomuş hemde çalışırken dahada zormuş ya
ben bide alışkınım kalabalık iftar ve sahur etmeye biraz garipsiyo insan ama bendeki öyle aşırı derecede değil, sevdiğimle evimde iftar etmek sahur etmek çok güzel.
bide kayınvalidem yakın sık sık oraya kaçıyoruz gayet iyi oluyo kaydirigubbakcemile3
hoşgeldin jazmin nasılsın canım
öğlen arayım bariklava:
ama sabah niye aramadığını sormam gerekiyor
yoksa çatlarım :sm_confused:
hoşgeldin canım nerde kaldın geciktin bugün
arıcam canım ya
aslında aramayı düşünmüyordum ama neyse :kedi:
bende jazmin neden girmwdi diyecektim, nasılsın ?
jasmin hoşgeldin cnm sağol teşekkür ederim sen nasılsın cnm???
Günaydın tünaydın iyi günler :))))
Nasılsınız?
Geçmişi okuyamadım ama dirimcim birşeye sinirlenmiş sanırım
Ben geldim canlarımopuyorumnanaktan
Mutlukızcım geçmiş olsun canım.İnşallah tez zamanda daha iyi olursun...
Günaydın tünaydın iyi günler :))))
Nasılsınız?
Hoşbuldum canım iyiyim.Sen nasılsın?
ben de iyiyim canım aksam olsa da gitsek diye bakıyorum ama daha öğlen edemedik :sinifsinif:
[
bencede yalnız sahur ve iftar garipsenebilir bende kalabaık aildeyim eminim bende garipsiycema ama gelsede garipsesem keşkeben bide alışkınım kalabalık iftar ve sahur etmeye biraz garipsiyo insan ama bendeki öyle aşırı derecede değil, sevdiğimle evimde iftar etmek sahur etmek çok güzel.
bide kayınvalidem yakın sık sık oraya kaçıyoruz gayet iyi oluyo kaydirigubbakcemile3
ah canım ah bi bilsem, eşim asalet sınavına girdi 2-3 hafta oluyo, bu aralar açıklarlar sonucu, aslaetede aralıkta hak kazanıyo artık aralıktan sonra ne zaman uygun görürlerse ozaman noktlayacağız ayrılığı inş :Saruboceq: ama artık dayanamıyorum nereyse, anlaması gerekenler ahlimden anlamayıp birde üzerime geliyo,anlıyorum canım ne zaman sona ericek bu ayrılık nasipse
ara ama alttan gir, soracaksanda duygu sömürüsü yap bende korktum bişey oldumu falan diye yerimseniben ya ben çokmu fenayım acaba kaydirigubbakcemile3öğlen arayım bariklava:
ama sabah niye aramadığını sormam gerekiyor
yoksa çatlarım :sm_confused:
:
[
günaydın cnm
ben orta halli idare ediyorum
sen nasılsın canım
mısracım hoşgeldinnnGünaydın tünaydın iyi günler :))))
Nasılsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?