kaç yaşındasın canım eğer yaşın küçükse önce bebişi büyütürsün sonra iş haytı,
ama yaşın kpss hakkını kullanmakta az kalmışsa önce iş sonra bebiş,
ben olsamda hem kpssye hazırlanırdım olduysa işe başlardım sonra çocuk olurdu, baktım puan düşük biyerler olmuyo ozaman bebişe çalışırdım
evet dün söylemiştin annemlerde kalıcam diye :1rolleyes:iyiyim canımın içi sen nasılsın
dün annemlerde kaldık ordan dönüşte hep sorunludur
birde yolda kaza vardı başka bi yolu kapatmışlardı derken döne döne ancak gelebildik cnm
25 yaşındayım şuan.ben hem sınava hazırlanıyım bu arada bebişte olursa olur kısmet artık hayırlısı olsun.aslında kendi memleketimde kalsam sınava hiç düşünmeden çalışır atanırdım.annemde bebişe bakardı.gideceğim yerde kimseyi tanımıyorum kim bakacak bilmiyorum.hayırlısı bakalım.zaman ne gösterecek.
mutlukız canım hoşgeldin dün birden kayboldun
doktora mı gittin
evet dün söylemiştin annemlerde kalıcam diye :1rolleyes:
eminim güzel geçmiştir
sabah cebeci tarafı yoğun oluyor sanırım
ben de idare ederim
dün eşimle tartıştık
sabah aramadı beni :çok üzgünüm:
günaydın canım
günaydın kızlar ben geldim nasılsınız
hoşbulduk cnm dün ben çok kötüydüm elimi dahi kaldıramadım başımı masaya koydum ve mesainin bitmesini bekledim mesai bitti eşim gelip beni aldı çünkü kendime güvenemedim servise binme konusunda gerçekten çok kötüydüm dün kayınvalideme gittik orucumuzu açıp hastaneye gittik kan şekerim ve tansiyonum düşmüş serum bağladılar sonra eve geldik hemen uyumuşum sabahta 7:40 da uyandım işe geç kalmışım yeni geldim cnm kansızlıkta çıktı kendime dikkat etmem gerekiyormuş sen nasılsın cnm iyimisin dün için kusura bakmayın lütfen
canım kansızlık yüzünden mi mide bulantın oluyormuş :bbo:hoşbulduk cnm dün ben çok kötüydüm elimi dahi kaldıramadım başımı masaya koydum ve mesainin bitmesini bekledim mesai bitti eşim gelip beni aldı çünkü kendime güvenemedim servise binme konusunda gerçekten çok kötüydüm dün kayınvalideme gittik orucumuzu açıp hastaneye gittik kan şekerim ve tansiyonum düşmüş serum bağladılar sonra eve geldik hemen uyumuşum sabahta 7:40 da uyandım işe geç kalmışım yeni geldim cnm kansızlıkta çıktı kendime dikkat etmem gerekiyormuş sen nasılsın cnm iyimisin dün için kusura bakmayın lütfen
oh ne güzel,valla ben yemek yedikten sonra uzanıyorum,ordan da yatağa :kedi:güzel geçti evet kalabalıktı baya 1 e kadar oturduk zemuszemus
ah bebeğim ya
neden tartıştınız(
günaydın mutlucum
nasıl oldun canımcım
canım iyi yapmışsın,biraz iyiyim angel düne göre oruç değilim cnm eşim oruç tutarsan konuşmam senle dedi ve oruç tutturmadı ama hala hastayım cnm çok teşekkür ederim hepinize iyiki varsınız
canım bildiğim kadarıyla yokkızlar aranızda aydında oturan varmı? oraya gidecem bir tane arkadaşım yok ne yapcam ben ya
evet canımdirimciğim benmi yanlış okudum sen eşinlemi tartıştın cnm
hoşbuldum canım sağoldzcelciğim hoşgeldin canım
nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?