Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

25 yaşındayım şuan.ben hem sınava hazırlanıyım bu arada bebişte olursa olur kısmet artık hayırlısı olsun.aslında kendi memleketimde kalsam sınava hiç düşünmeden çalışır atanırdım.annemde bebişe bakardı.gideceğim yerde kimseyi tanımıyorum kim bakacak bilmiyorum.hayırlısı bakalım.zaman ne gösterecek.

herkeze günaydınlar.bensitede yeni yeni yazmaya başladım.ama iyi geldi.hepiniz sağolun.içimi dökecek birilerini arıyomuşum meğer.

iyiyim canımın içi sen nasılsın
dün annemlerde kaldık ordan dönüşte hep sorunludur
birde yolda kaza vardı başka bi yolu kapatmışlardı derken döne döne ancak gelebildik cnm
evet dün söylemiştin annemlerde kalıcam diye :1rolleyes:
eminim güzel geçmiştir
sabah cebeci tarafı yoğun oluyor sanırım
ben de idare ederim
dün eşimle tartıştık
sabah aramadı beni :çok üzgünüm:

günaydın canım

mutlukız canım hoşgeldin dün birden kayboldun
doktora mı gittin

hoşbulduk cnm dün ben çok kötüydüm elimi dahi kaldıramadım başımı masaya koydum ve mesainin bitmesini bekledim mesai bitti eşim gelip beni aldı çünkü kendime güvenemedim servise binme konusunda gerçekten çok kötüydüm dün kayınvalideme gittik orucumuzu açıp hastaneye gittik kan şekerim ve tansiyonum düşmüş serum bağladılar sonra eve geldik hemen uyumuşum sabahta 7:40 da uyandım işe geç kalmışım yeni geldim cnm kansızlıkta çıktı kendime dikkat etmem gerekiyormuş sen nasılsın cnm iyimisin dün için kusura bakmayın lütfen

güzel geçti evet kalabalıktı baya 1 e kadar oturduk zemuszemus

ah bebeğim ya
neden tartıştınız(

günaydın kızlar ben geldim nasılsınız

günaydın mutlucum
nasıl oldun canımcım

canım çok geçmiş olsun
şimdi daha iyisindir umarım
oruç tutmasaydın bi kaç gün toparla kendini tansiyonunda düşükmüş

biraz iyiyim angel düne göre oruç değilim cnm eşim oruç tutarsan konuşmam senle dedi ve oruç tutturmadı ama hala hastayım cnm çok teşekkür ederim hepinize iyiki varsınız

kızlar aranızda aydında oturan varmı? oraya gidecem bir tane arkadaşım yok ne yapcam ben ya

canım kansızlık yüzünden mi mide bulantın oluyormuş :bbo:
serum kendine getirmiştir seni
bugün nasılsın?

güzel geçti evet kalabalıktı baya 1 e kadar oturduk zemuszemus

ah bebeğim ya
neden tartıştınız(

günaydın mutlucum
nasıl oldun canımcım
oh ne güzel,valla ben yemek yedikten sonra uzanıyorum,ordan da yatağa :kedi:
canım aylık 250 dakika ücretsiz aramam var.oda yaklaşık olarak güne vurursak 8 dakika oluyor.eşim geçen hafta sadece akşam ararsın beni,sabahla öğlen ben seni ararım demişti
dünde oturduğun yerden aramak zor mu geliyor sana dedi :çok üzgünüm:
o çok yoruluyormuş,vs....işte bende ozaman arama dedim :umursamaz:
hiçde alttan alamıyorum kahretsin :kedi:
ve sabah da aramadı lmaz:

biraz iyiyim angel düne göre oruç değilim cnm eşim oruç tutarsan konuşmam senle dedi ve oruç tutturmadı ama hala hastayım cnm çok teşekkür ederim hepinize iyiki varsınız
canım iyi yapmışsın,
ama başka nedeni yok mu yani,bende de kansızlık var
ama hiç mide bulantısı yapmıyor :uhm:

kızlar aranızda aydında oturan varmı? oraya gidecem bir tane arkadaşım yok ne yapcam ben ya
canım bildiğim kadarıyla yok

dirimciğim benmi yanlış okudum sen eşinlemi tartıştın cnm
evet canım

günaydın kızlar..
ben geldim.. hatta çok şükür gelebildim yoğundum bu aralar biraz bırakın msj yazmayı okumak için bile giremedim KK ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…