• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

hoşgeldın hayatım

bende hiç sevmem güllacı
ben en çok tulumba tatlısı severim
işin ilginç yanı eşimin sevdiklerini ben sevmıyorum benim sevdikelrimi eşim sevmiyo tatlı olarak
geçengun benim için güllaç yerine başka bişey aldı
şimdi bende ona süpriz yapıyorum
süprize bak güllaçkaydirigubbakcemile3
hoşbulduk şeker
güllacı yerim ama çok aramam yani :sm_confused:
tulumba tatlısını bende çok severim
ayrıca hacıbaba'nın dışındaki baklavalar bana dokunuyor :çok üzgünüm:

kızlarrrr
biz geldikkkk
kaydirigubbakcemile2
selam canım hoşgeldin naber
nasılsınız

ya kızlar şu isimlerinizi altına bişeler yazıyosunuzya mesela acıların çocuğu gibi:)))
onu nası yazıyosunuz sorabılırmıyımmmmmm

canım bende eşimle şuan için tartışmak istemiyorum,
içimde rahat etmez zaten
o askerdeyken ben saz kursları felan :kedi:

canım ne güzel işte meraklısın,ben daha hiç hamur açmadım
hep hazır yufka alıyorum
benim kayınvalidemde o işlerde becerikli,katmer,bazlama,mantı hertürlüsünü yapıyor
ya alınyazımsın bu sene eşim olmayacak diye dondurucuya hiçbir şey atmadım,geçen seneden vardı bişeyler zaten,bide bizimkiler,eşim tarafıda biber,patlıcan,bamya vs kurutuyor,kışa.ben hiç alıpta kurutmadım,eşim askerde diye.bide içimden gelmiyor,ama kayınvalidemler ocakta eşim geleceği için veririm sana diyor
vermesini istemiyorum,ayıpta oluyor,annem neyse de
ben çok rahatsız olurum böyle şeylerden
verdikleride bir pişirimlik felan da değil,atıyorum kendisine 10 kg yapıyosa banada okadar :çok üzgünüm:
canım bence hiç utanma, sonuçta kayınvaliden sen evde olsan hadi neyse diyelimki evde bile olsan onların yaptıklarını bizler yapamyız ki, onlar bugün sana verecek sende ilerde o yaşladımı ona vereceksin hayat müşterek canım hiç sıkılma, ama tabiki çok yapması kötü sadece kendini iyi hissetmek adına hazırlık aşamasında parasını verebilirsin, oda alırsa tabi..
o kayınvalideden bir tane de bende var :sm_cool: alkisalkisalkis
oh maşallah allah nazarlardan saklasın, bizimkininde eli çok boldur neyi varsa bizimle paylaşır neyiş beğendiysek hemen gider alır ama hamarat değildir.
kızlarrrr
biz geldikkkk
kaydirigubbakcemile2
hoşgeldi caım nasılsınız
cssa canım nerdesin
küstün mü bize:((

cssa ama fazla naz aşık usandırır be tatlım,
hadi barış artık bizleee kaydirigubbakcemile2
ama bizde hamiş olunca küseriz barıştıramazsın sonra kaydirigubbakcemile3

ya kızlar şu isimlerinizi altına bişeler yazıyosunuzya mesela acıların çocuğu gibi:)))
onu nası yazıyosunuz sorabılırmıyımmmmmm
:çok üzgünüm:

canım bence hiç utanma, sonuçta kayınvaliden sen evde olsan hadi neyse diyelimki evde bile olsan onların yaptıklarını bizler yapamyız ki, onlar bugün sana verecek sende ilerde o yaşladımı ona vereceksin hayat müşterek canım hiç sıkılma, ama tabiki çok yapması kötü sadece kendini iyi hissetmek adına hazırlık aşamasında parasını verebilirsin, oda alırsa tabi..

oh maşallah allah nazarlardan saklasın, bizimkininde eli çok boldur neyi varsa bizimle paylaşır neyiş beğendiysek hemen gider alır ama hamarat değildir.

hoşgeldi caım nasılsınız

cssa ama fazla naz aşık usandırır be tatlım,
hadi barış artık bizleee kaydirigubbakcemile2
ama bizde hamiş olunca küseriz barıştıramazsın sonra kaydirigubbakcemile3
öyle olacak artık canım
seneye bu işe el atacağım zaten

acıların çocuğu haktana cevap ver çabuk
haktancığım anlatıyorum güzelim
hazırmısın buyrunnnnnnnnn

özel mesajlar kısmına gir
profil düzenleye tıkla
sayfanın aşağısında kişisel rütbe diye bir yer var
oraya istediğin şeyi yaz
değişiklikleri kaydet

Jnazcım hoşgeldin cnm nasılsınız?

Güllaca bayılırım ama sadece annemin yaptığına.
Çok becerikli bir hatun şu annem yavs her yaptığı olay oluyor.Kadın kaç kez tarif vermiştir kimse tutturamamıştır.
Bizim güllaç pastanedekilerden çokkkkkk farklıdır.Onlar sütle ıslatıp üst üste dizerler.Bizimkiler sigara böreği gibi olur,içindede bilir misiniz bilmiyorum ama sütten yapılan kesmik olur.
Ay çok cnm çekti bak şimdicokacimcoook

hoşgeldincanımmmm
nasılsın bebiş nasıl ?
hoşbuldum canımm çok şükür iyiyim bebişte iyi teyzesii
selam canım hoşgeldin naber
nasılsınız
a.s dirimcim
biz iyiyiz sen nasılsın güzelim
eşin nasıl
hoşgeldin
nasılsın canım
iyimisin
hoşbuldum bitanemmm
midem yanıyor ama bunada şükür diyorum:)
.

hoşgeldi caım nasılsınız
hoşbuldum alınyazım
iyiyiz çok şükür
sen nasılsın ?

Jnazcım hoşgeldin cnm nasılsınız?

Güllaca bayılırım ama sadece annemin yaptığına.
Çok becerikli bir hatun şu annem yavs her yaptığı olay oluyor.Kadın kaç kez tarif vermiştir kimse tutturamamıştır.
Bizim güllaç pastanedekilerden çokkkkkk farklıdır.Onlar sütle ıslatıp üst üste dizerler.Bizimkiler sigara böreği gibi olur,içindede bilir misiniz bilmiyorum ama sütten yapılan kesmik olur.
Ay çok cnm çekti bak şimdicokacimcoook
canım anneni çok merak ediyorum
ailecek hamaratsınız yani opuyorumnanaktan

Back