slm kızlar nasılsınız özledim sizleri oruç nasıl gidiyor
kübracım koçiş ne güzel sölemiş bak üzülme sende tatlım ok öptm seni de
alınyazım hep böyle benim görümcem hafta mesela hep benle olsun kardeşimde gelinimizde der kocası pazar günleri hiç evde durmaz bilardo oynamaya gider bu yalnız kalır kendine yer arar durur gezmek için
sağol angel 1983 doğumlu cnm hep benim dediğim olsun istiyor hep senin istediğin olmazki kendi kayınvalide falan zannediyor herhalde
slm kızlar nasılsınız özledim sizleri oruç nasıl gidiyor
kübracım koçiş ne güzel sölemiş bak üzülme sende tatlım ok öptm seni de
günaydın kızlar ::)
dirim, mutlu, necla, angel, jazmin nasılsınız
mutlucum görümcene sinir oldum ya herkes aynı şeyleri yapmak zorunda değil ya, herkes farklı şekilde düzen kuruyo onamı kalmış sana karışmak ? boşver tatlım sallaaa
Angel canım benim inşallah biran önce
hallolur
özel sektör malesef ki böyle
önceden bizim maaşlarımızda gecikmeli,yada yarım yarım verilirdi
başka yerlere başvur istersen
bende nefret ediyorum burdan ya
bir insana bu kadar yüklenilmez ki
masam evrak dolu
herkes hakimiyet kurmak istiyor
ezen ezene
hastalıktan gebercem ya akşam olsa biran önce
hoşbulduk şekerim saol cnm benmhoşgeldin neclacığım nasılsın cnm sağol destek olduğun için cnm bende seni özledimŞeniz
günaydın canım
günaydın canım nasılsın
iyiym dirimcim sağol sen nasılsın ?
angelcim allah kolaylık versin arkadaşım işyerinde sıkılmak zor yaa,
siyah elbiseli angel bak bi albüme cnm seten siyah elbise anlarsın zaten yüzüne bakınca evet niyetliyim sahurda bişey yoktu angel sabah kalkamadım yataktan işte sahurdan sonra olmuşum yani
dirimciğim ben araya mesafe koyuyorum ama mesefeleri aşıyor cnm mesela cumartesi günü yine kayınvalidemlerdeydim saat 23:30 gibi eve gidiyoruz eşimle tam köşede görümcemlerle karşılaştık kayınvalidesinden geliyorlarmış 10 dakikada annesine bakacakmış sizin evin önünden geçtik sizi yattımı diye baktım dedi hadi sizde dönün dedi oturalım biraz dedi bende hiç dönemem dedim sahurda zorlanıyorum dedim surat yaptı yine neyse evimize geldik biz saat 00:30 telefon çalıyor bizde eşimle televizyon izliyoruz eşim açtı arayan görümcem kübra yattımı dedi eşimde evet ne oldu bu saatte hayırdır dedi kübranın morali bozuk gibiydi meark ettim dedi eşimde merak edilecek birşey yok gayet mutlu ve neşeli sen kendine dert etme dedi ve kapattı telefonu
hastamıdır nedir :umursamaz:dirimciğim ben araya mesafe koyuyorum ama mesefeleri aşıyor cnm mesela cumartesi günü yine kayınvalidemlerdeydim saat 23:30 gibi eve gidiyoruz eşimle tam köşede görümcemlerle karşılaştık kayınvalidesinden geliyorlarmış 10 dakikada annesine bakacakmış sizin evin önünden geçtik sizi yattımı diye baktım dedi hadi sizde dönün dedi oturalım biraz dedi bende hiç dönemem dedim sahurda zorlanıyorum dedim surat yaptı yine neyse evimize geldik biz saat 00:30 telefon çalıyor bizde eşimle televizyon izliyoruz eşim açtı arayan görümcem kübra yattımı dedi eşimde evet ne oldu bu saatte hayırdır dedi kübranın morali bozuk gibiydi meark ettim dedi eşimde merak edilecek birşey yok gayet mutlu ve neşeli sen kendine dert etme dedi ve kapattı telefonu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?