Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

alınyazım hep böyle benim görümcem hafta mesela hep benle olsun kardeşimde gelinimizde der kocası pazar günleri hiç evde durmaz bilardo oynamaya gider bu yalnız kalır kendine yer arar durur gezmek için

haklısın dirimciğim çok çabuk sinirlen bir yapısı var bize hep derki kavganız yada tartışmanız olursa bunu bize yansıtmayın der evde kendiniz halledin der ama kendisine gelince karı koca birbirlerine girerler

alınyazım hep böyle benim görümcem hafta mesela hep benle olsun kardeşimde gelinimizde der kocası pazar günleri hiç evde durmaz bilardo oynamaya gider bu yalnız kalır kendine yer arar durur gezmek için

zaten öyle olmasa düzgün davranır dertleride bize patlar

sağol angel 1983 doğumlu cnm hep benim dediğim olsun istiyor hep senin istediğin olmazki kendi kayınvalide falan zannediyor herhalde

kayınvalide bile olsa yinede onun dediği olmaz canım
bu ne ya böle elini yıka yanıma gel , gidemezsiniz falan ne bu saygısızlık o resimde gördüğümüzmü bu 83 lü dediğin
öle zannederse işte alır böle ağzının payını
sen kocişine bak tatlım
onunla iyi geçin yeter
gerisi fasa fiso hele böyleleri dış kapının mandalı canomm

slm kızlar nasılsınız özledim sizleri oruç nasıl gidiyor
kübracım koçiş ne güzel sölemiş bak üzülme sende tatlım ok öptm seni de

slm neclacım
oruç iyi canım çok şükür hemde beklediğimden daha iyi maşallah
sen nasılsın cnm nasıl gidiyor oruç?*

günaydın kızlar ::)

dirim, mutlu, necla, angel, jazmin nasılsınız

mutlucum görümcene sinir oldum ya herkes aynı şeyleri yapmak zorunda değil ya, herkes farklı şekilde düzen kuruyo onamı kalmış sana karışmak ? boşver tatlım sallaaa

günaydın canımcım
ben iyi değilim moralim bozuk işle ilgili
bi çözüm bulamıyorum işte bulamıyorum
buraya gelmek istemiyorum ama şimdilik mecburum mafoldumbenmafoldumben

sen nasılsın canım

Angel canım benim inşallah biran önce
hallolur
özel sektör malesef ki böyle
önceden bizim maaşlarımızda gecikmeli,yada yarım yarım verilirdi
başka yerlere başvur istersen
bende nefret ediyorum burdan ya
bir insana bu kadar yüklenilmez ki
masam evrak dolu
herkes hakimiyet kurmak istiyor
ezen ezene

inş dirimcim Allah ım şu mübarek günlerde yardımcımız olsun
isyan etmek istemiyorum ama çok zorlanıyorum artık

sorması ayıp ama kuşum sen ne kadar alıyosun
yani devlet dairelerind ene kadar alınıyor??

iyiym dirimcim sağol sen nasılsın ?

Canım iş var bi taraftanda sizinle sohbet ediyorumsositososito
sen nasılsın?

Mutlukız canım,mesafe koysan azcık
anlamıyor mu?
iyiki çalışıyorsun da yüzünü pek görmüyorsun
bende sinir oldum Çok üzgünüm çoook

siyah elbiseli angel bak bi albüme cnm seten siyah elbise anlarsın zaten yüzüne bakınca evet niyetliyim sahurda bişey yoktu angel sabah kalkamadım yataktan işte sahurdan sonra olmuşum yani

dirimciğim ben araya mesafe koyuyorum ama mesefeleri aşıyor cnm mesela cumartesi günü yine kayınvalidemlerdeydim saat 23:30 gibi eve gidiyoruz eşimle tam köşede görümcemlerle karşılaştık kayınvalidesinden geliyorlarmış 10 dakikada annesine bakacakmış sizin evin önünden geçtik sizi yattımı diye baktım dedi hadi sizde dönün dedi oturalım biraz dedi bende hiç dönemem dedim sahurda zorlanıyorum dedim surat yaptı yine neyse evimize geldik biz saat 00:30 telefon çalıyor bizde eşimle televizyon izliyoruz eşim açtı arayan görümcem kübra yattımı dedi eşimde evet ne oldu bu saatte hayırdır dedi kübranın morali bozuk gibiydi meark ettim dedi eşimde merak edilecek birşey yok gayet mutlu ve neşeli sen kendine dert etme dedi ve kapattı telefonu

angelcim allah kolaylık versin arkadaşım işyerinde sıkılmak zor yaa,

amin arkadaşımm:sinifsinif:

siyah elbiseli angel bak bi albüme cnm seten siyah elbise anlarsın zaten yüzüne bakınca evet niyetliyim sahurda bişey yoktu angel sabah kalkamadım yataktan işte sahurdan sonra olmuşum yani

bildim cnm şuna bak zaten belli hiç 83 lüye benziyormu :umursamaz:
hımm anladım canım sahurdan sonraysa kötü üşüttün demek Allah yardımcın olsun cnm
inş bi an önce zaman geçerde evine gidersin
hemen ilaç iç bişiler yap dinlen cnm böle kötü olursanda yarın ara ver oruca daha kötü olma canımm

dirimciğim ben araya mesafe koyuyorum ama mesefeleri aşıyor cnm mesela cumartesi günü yine kayınvalidemlerdeydim saat 23:30 gibi eve gidiyoruz eşimle tam köşede görümcemlerle karşılaştık kayınvalidesinden geliyorlarmış 10 dakikada annesine bakacakmış sizin evin önünden geçtik sizi yattımı diye baktım dedi hadi sizde dönün dedi oturalım biraz dedi bende hiç dönemem dedim sahurda zorlanıyorum dedim surat yaptı yine neyse evimize geldik biz saat 00:30 telefon çalıyor bizde eşimle televizyon izliyoruz eşim açtı arayan görümcem kübra yattımı dedi eşimde evet ne oldu bu saatte hayırdır dedi kübranın morali bozuk gibiydi meark ettim dedi eşimde merak edilecek birşey yok gayet mutlu ve neşeli sen kendine dert etme dedi ve kapattı telefonu

utanmıyoda ya kadına bak seni deniyo demek gerçekten yattımı diye :olmaz:

hastamıdır nedir :umursamaz:
her dediğini yapsan evin yolunu bulamassın
canım gerçekten sinir bir görümcen var,
daha yeni evlisiniz
sen pas vermemeye devam et
ilerde o da bıkar zaten

günaydın KK'nın güzel bayanları nasılsınız bakalım :lepi:
ayy ben bi yorgunum ki dün aşkımla evimizi temizlemeye başladık canımız çıktı bide oruç oruç zor oluyo yaa ama az kaldı 32 gün sonra evimizde olcazz opuyorumnanaktan

Back