iyiyim birsam sen nasılsın ya epeydir denk gelmiyoruz ne var ne yok ?alınyazımsın hoş bulduk cnm nasılsın
canım ya allah sabrını versin inş, ablanla kaderiniz aynıymış ya bu konudacanım çok teşekkür ederim
çok şükürki eşim yanımda hakklısın hayatım
ben onların iyi oldugunu bileyim yeter
herkesin annesi herkes için ayrıdır ama biz ikizler gibiydik herşeyimi onl ayapardım ben
neyse yeterki onlar için iyi olsun...
hayatım ablam samsunda memlekette o evlendiği sene hatta o da 3 aylık evliyken biz ankaraya taşındık
şimdi ben 3 aylık evliyim annem istanbula gitti:)
annem ,istanbul aşığıdır kolay kolay başka yere taşınacagını sanmıyorum ama zaman ne gösterir bilemem
yek bildiğim ankaraya bidaha gelmicekler
sadece beni görmeye gelirler...
şekercim napıyosun bak işler azaldı hemen alini soruyorum küsme emi vereliniortakbirsamcım hoşgeldin
nbr canım
iyiyim angelcim sen nasılsın.iftarın gelmesini bekliyorum işte.acıktığımdan değil de ayrı ve hoş bi telaşı oluyo çok seviyorum:lepi:
malesef şarkılarım beğenilmiyor
hadi gel barışalım:çok üzgünüm:
Birsam cım hoşgeldin cnm.Diyet nasıl gidiyor?Benim iştahım son 4-5 gündür çok açık((((
Arkadaşlar biraz hamilelik topiğine baktım.
Hamilelik için uğraşan arkadaşlar için denenmiş ve çokkkk başarılı sonuçlar alınmış bir kür buldum.
Şöyleymiş;
Aç karnına sabahları bir reçel kaşığı polen ye arkasından bal ölçüsü yok çiğneyip yutmanız gerek su içebilirsiniz ama süt hayır.süt panzehir olduğu için etkisini yarıya indirir.
bal farketmez herhangi bir bal olabilir..
aktarda satılıyo kiloyla..tane tane oluyo sarı renkte..
adaçayı yağını (elma yağı)yazar parantezde..onu pamuğa döküp vajina girişine koyun akşamdan sabahta çıkarın adetin sonuncu günü ile 7 gün koyucaksın..yada tampona döküp 2-3 damla ve zeytin yağına batırıp koyucakmışız
malesef şarkılarım beğenilmiyor
bebişim ben görüntülü al diye dedim:))
hani çıktı ya şimdi bu 3G uyumlu telefon dalgası
ondan yaniiiopuyorumnanaktan
Şeniz
anladım hayatım
sölerim hepsine alırlar ama ben istemem cam ekrandan görmek özledikçe giderim inşallah:Saruboceq:
inş canımcım
istanbulun neresine taşındılar bu tarafamı??
iyiyim birsam sen nasılsın ya epeydir denk gelmiyoruz ne var ne yok ?
canım ya allah sabrını versin inş, ablanla kaderiniz aynıymış ya bu konudaama yeerki iyi olsunlarda varsın tek sorun mesafe olsun,sen sonuçta tesellini biliyosun ya o yeteryerimseniben allah yardımcın olsun, eşinin bu aralar sana karşı çok hassas olması gerek sanırım dimi
şekercim napıyosun bak işler azaldı hemen alini soruyorum küsme emi vereliniortak
bencede ya ramazan güzel bi telaş vakti, ben bugün hastayım niyetli değilim çok sinir oldum çünkü ilkgün telaşı hepsinden daha bi tatlı gelir bana, bu arada hayırlı ramazanlar canım
iyiyim canımcım saat sayıyorummmkaydirigubbakcemile3
sende ne var ne yok
hadi gel barışalım
Şeniz
merhaba kızlarrr
size bir ce yapayım dedim
annemlerdeyimm çok mutluyummm
her akşam başka bir yere iftara davetliyiz
bugünde doktora gittik bebişimle gayet iyi hatta 4 günde önde gidiyor kuşum
bide bol bol alışveriş yaptım dolayısıyla harika hissediyorum kendimi:)
sizide çok seviyorumm ve çok özledimm
kendinize çok iyi bakın
aa bide bugün ramazanın ilk günü hayırlı ramazanlar hepimize
beni özleyinnn Şeniz
merhaba kızlarrr
kendinize çok iyi bakın
beni özleyinnn Şeniz
alınyazımsın canım eşim allah razı olsun kaç gündür benle beraber annemlerde o da yoruldu kaç gundur evde yemek yıyemıyoruz evimi özledim o derece yani zaten tatildende yenı gelmıstık
bütün bunlara ragmen bebekmişim gibi davranıyo saolsun çünkü annemle olan bagımı biliyo
çok seviyorum onu şükrolsunki kırılıcam üzülücem diye aklı çıkıyo.
iyiki var..:asigim:
Birsam cım hoşgeldin cnm.Diyet nasıl gidiyor?Benim iştahım son 4-5 gündür çok açık((((
Arkadaşlar biraz hamilelik topiğine baktım.
Hamilelik için uğraşan arkadaşlar için denenmiş ve çokkkk başarılı sonuçlar alınmış bir kür buldum.
Şöyleymiş;
Aç karnına sabahları bir reçel kaşığı polen ye arkasından bal ölçüsü yok çiğneyip yutmanız gerek su içebilirsiniz ama süt hayır.süt panzehir olduğu için etkisini yarıya indirir.
bal farketmez herhangi bir bal olabilir..
aktarda satılıyo kiloyla..tane tane oluyo sarı renkte..
adaçayı yağını (elma yağı)yazar parantezde..onu pamuğa döküp vajina girişine koyun akşamdan sabahta çıkarın adetin sonuncu günü ile 7 gün koyucaksın..yada tampona döküp 2-3 damla ve zeytin yağına batırıp koyucakmışız
merhaba kızlarrr
kendinize çok iyi bakın
beni özleyinnn Şeniz
canlarım ben kaçıyorum uykusuzluktan ölüyorum biraz dinlenip yemek yapıcam
herkese iyi haftasonları öpüyorum teker teker hepinizi
desteğiniz için çok saolun...a.s.
saolsun eğer öyle olmasa daha zor olabilir senin için zaten, ağladınmı peki annenler giderken ?alınyazımsın canım eşim allah razı olsun kaç gündür benle beraber annemlerde o da yoruldu kaç gundur evde yemek yıyemıyoruz evimi özledim o derece yani zaten tatildende yenı gelmıstık
bütün bunlara ragmen bebekmişim gibi davranıyo saolsun çünkü annemle olan bagımı biliyo
çok seviyorum onu şükrolsunki kırılıcam üzülücem diye aklı çıkıyo.
iyiki var..:asigim:
nolsun alınyazım iyiyim cnm.bende bi değişiklik yok.her şey yolunda çok şükür
canım istanbulda bahçelievlere taşındılar
sanırım avrupa yakası oluyo
pek bilmem istanbulu sevmemde ama git gel sevecez bi şekilde bundan sonra:lepi:
allah bozmasın canım benim, bende bugün eşime dedimki keşke evlenmeeydik ya bu sene için hayallerim büyüktü hayallerim yıkıldı resmen bu ayrılıktan diye o da bozuldu, bazen çok patavatsız oluyorum galiba :bbo:
Birsamcım bizim cephede bebiş isteği var amma velakin çalışma yok ,leyleklerin getirmesini bekliyoruzkaydirigubbakcemile3
saolsun eğer öyle olmasa daha zor olabilir senin için zaten, ağladınmı peki annenler giderken ?
evet canım allah razı olsun valla
hayatım 4-5 gundur kendi kendime ağlıyourm,bugun yolcu ettım otobus gıttıgınde fena oldum ama yalnız oldugum için kendimi sıktım evime geri döndüm
önce ablam sonra görümcemle konuştum rahatladım şuana kadr gozumden yaş düşmedi patlaması ne zaman olcak bilmiyorum kendimi sıkıyorum ağlamamaya çalışıyorum...
allah bozmasın canım benim, bende bugün eşime dedimki keşke evlenmeeydik ya bu sene için hayallerim büyüktü hayallerim yıkıldı resmen bu ayrılıktan diye o da bozuldu, bazen çok patavatsız oluyorum galiba :bbo:
seversin seversin
anniş sevdirir sana oralarıkaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?