Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlarr bişi sorcam sizee düğün davetiyesi için şirin bi davetiye seçtik ama bana yetmedi magnetler oluyo genelde sucular dağıtıyo buzdolabına yapıştırın die :) öyle bişi yapsam diyorum biz evleniyoruz diye nasıl olur ki sizce hadi fikir verin banayerimseniben
haktancım birsamcım hoşgeldiniz
haktancım allah yardımcınız ayrılık zor heleki canınsa ayıldıkların dahada zor ama inanki eşinle beraber olman ailenle beraber olmandan daha önemliymiş, başımda olduğu için demiyorum sadece toplumun yargılarıda o yöne itiy.ablanda ankara dışındamı? canım işe girince arkadaşların çoğalr biraz da olsa boşluk dolar yerleri farklıda olsa?
bişey soracağım, geçici bi süreylemi gittiler kalıcımı?
Bence değişik ve güzel birşey canım.Hem kalıcı olur.Diğer türlü atıyorlar valla:umursamaz:
ay canım kıyamam yaa
Allah sağlık versinde alışılır
bak hem ne güzel kardeşinin işi içinmiş hayırlı iş
ankarada teyzenler falan yokmuydu cnm
gün falan yapıyodunuz ya
annenin arkadaşımıydı onlar
hem biz varız yanında
bak buluşma ayarlıcaz kısa zamanda
sen de gelirsin artık bebişimmmkaydirigubbakcemile5
bende öyle düşündüm canım aşkm gereksiz buluyo da ben mi abartıyorum dedim
kızlarr bişi sorcam sizee düğün davetiyesi için şirin bi davetiye seçtik ama bana yetmedi magnetler oluyo genelde sucular dağıtıyo buzdolabına yapıştırın die :) öyle bişi yapsam diyorum biz evleniyoruz diye nasıl olur ki sizce hadi fikir verin banayerimseniben
benim öz teyzem yok hayatım annemin arkadaslarıydı onlar
annemle ikiz gibiydik dedimya ben hep annemle gezen bi tip oldugum için annemin arkadaslarıyla buluşurdukkaydirigubbakcemile3
iyiki siz varsınız zaten hayatım bak yorgunluktan ve uykusuzluktan ölüyorum ama eve gelir gelmez size koştum valla ...
iyiki varsınıza.s.
Yok canım bence gayet iyi fikir.Erkekler için herşey gereksiz onları takcak olursanyerimseniben
o zaman yaptığımı en yakn zamanda baskıya bırakıyorum![]()
:umursamaz:laelaelaelaelae
geliyorlar soldan soldankaydirigubbakcemile
Şeniz
aaa canım nerden çıktı bu ist işi
taşınacaklarmıydı
iş içinmi
ne çok sordum ama merak ettim yanii
canım benim biz hep yanındayız ya a.skardeşim iş buldu hayatım orda annem aslında hep istanbulu istiyodu kardesımın gelecegı için gidicem dedi gitti 3 gun sonra ev buldu 3 gündürde ev topluyoruz bugunde yolcu ettim...
işte en son fatura odicem dediğim gun istanbuldan geri dondu bende acil gittim anneme ev toplamaya başladık
işte böyle oldu bende anlamadım hiçbişey..
koskoca ankarada yalnız kaldım birtek eşim var çok şükür..
ama biliyosunuzki annenin yeri başka
bide benim annemden başka arkadasımda yoktu burda herşeyimdi o benim
neyse allah başka ayrılık vermesin herkes sağ salim olsun yeter
yani bende annesi uzakta olan gelinler kervanına girdimsenağlama
bak duygu sömürüsü yapmaya başlarım ama :çok üzgünüm:Canım üzülme.Allah başka ayrılıklar vermesin.Yine gelir gidersiniz:teselli:
Ay bu sonbahar çok güzel geçecek valla birsamcım.Bir an önce Eylül olsun diye bekliyorumdelikafadulden
Beğenemedimkaydirigubbakcemile3
benim öz teyzem yok hayatım annemin arkadaslarıydı onlar
annemle ikiz gibiydik dedimya ben hep annemle gezen bi tip oldugum için annemin arkadaslarıyla buluşurdukkaydirigubbakcemile3
iyiki siz varsınız zaten hayatım bak yorgunluktan ve uykusuzluktan ölüyorum ama eve gelir gelmez size koştum valla ...
iyiki varsınıza.s.
:umursamaz:
canım benim biz hep yanındayız ya a.s
hem kardeşinin işi için gitmiş
sen yanlarına gidersin onlar gelir
Allah sağlık sıhhat versin
bak duygu sömürüsü yapmaya başlarım ama :çok üzgünüm:
sende benim gibiymişsin cnm
ben babam olmadığı için birde annişle yatardım
düşün artık
kına geceme kadar annemle yattım yani(
kocaman kız olmuştum
Allah yokluklarını göstermesin canımın içi
telefonla internetle görüşürsünüz
kocişine söle 3G telefon alsın babanda annene:)))
birsamcım hoşgeldin
nbr canım
:umursamaz:
canım benim biz hep yanındayız ya a.s
hem kardeşinin işi için gitmiş
sen yanlarına gidersin onlar gelir
Allah sağlık sıhhat versin
bak duygu sömürüsü yapmaya başlarım ama :çok üzgünüm:
opuyorumnanaktan
canım benim çok saol
annemle zaten telefonlarımız bedava kardeşiminde öyle ablamında ailece bedavaya görüşüyoruz
ben zaten burdaykende annemle hergün görüşüyodum
artık daha çok görüşürüm
amin allah başımızdan eksik etmesin
sağlıklı olduklarını bileyim bana yeter...
çok saolun canlarım detseğiniz için..
iyiyim angelcim sen nasılsın.iftarın gelmesini bekliyorum işte.acıktığımdan değil de ayrı ve hoş bi telaşı oluyo çok seviyorum:lepi:
malesef şarkılarım beğenilmiyorne oldu dirimim
niye:umursamaz:yaptın
bebişim ben görüntülü al diye dedim:))
hani çıktı ya şimdi bu 3G uyumlu telefon dalgası
ondan yaniiiopuyorumnanaktan
Şeniz
anladım hayatım
sölerim hepsine alırlar ama ben istemem cam ekrandan görmek özledikçe giderim inşallah:Saruboceq: