Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

Aynen katılıyorum aybike ye ,pamukcum söyle enişteye bebişiniz allah korusun sürekli ciğerleriyle ilgili problem yaşar.Çevremde çok örneği var valla,çocuklar sürekli bronşit ((((((

Canlarım birkaç kot bari ütüleyeyim benim adama,yarın giyecek birşeyi yok.Daha doğrusu varda ha bre kilo aldığı için rahat edemiyor :)))))Birde pantalonu ikinci kez giyse ne iyi olur,herşeyi birkez giyiyor haftada en az 4 makine çamaşır yıkıyorum ((((( Bıktım artık vallahi,ser-kurut-kaldır-ütülenecekleri ayır.Birde bugün demesin mi ,aşkım sen asıl çamaşırı yazın gör diye,imdatttt dedim(((((((

dua et ki kot ütülütyosun ya benim gibi takım elbise gömlek ütülesen ne olcak Çok üzgünüm çoook

kızlar sigara için söyledikleriniz iyi oldu anlatmaya çalışıcam inşallah. aslında çok hassastır eşim hiç bi bebğin yanında içmez sigara ama bizimkisine hala inanamadı ondandır belkide :)

mısraa cım senin işin çok zormuşş canım ya yıka ütüle uf ufff valla ben haftada bir renkli bir beyaz atıyorum o bile bazen çok geliyor sıkılıyorum hemde çalışmadığım halde gerçi benim kolum kırıktı iyileşmedi daha ondanda olabilir..

kolay gelsin şeker sana

Pamukcum teşekkür ederim cnm.
Angel cım senin eşin ne iş yapıyor?

Şu anki halimi bir görseniz ölürsünüz gülmekten.Ütü odasından benden epeyce büyük vede ağır ütü masasını salona taşıdım.Pc yide getirdim koltuğun koluna koydum.Ütü masasıda tam yanında ,bir pantalon ütülüyorum bir buraya bakıyorum :)))))))))

hehehhh canım benim valla bu fena bi bağımlılık bende abı durumdayım iş miş yapmıyom ütü yapacaktım vazgeçtim yarına kaldıdelikafadulden

canım benim eşim xerox ta çalışıyor fotokopi teknisyeni
istanbuldaydı evlenince ankaraya geçti iyiki geldi yoksa ben istanbula gidecektim

Şimdiiiii angel-pamuk-aybikecim siz bugün üzerinize alınmayın bir açıklama yapacağım.

1-Yalnış topikte geziniyorsun!
2-Diyelim ki gerçekten yardıma ihtiyacın var.Ancak bir insan,kendi şehrinde yaşayan birinden değil,ortalama 1000 km uzaklıktaki birinden ne diye yardım ister,çok anlamsız ve bir sürü soru işaretiyle dolu bir durum.
3-Hadi yardım istedinde niye bunu burdan söylemek yerine özelden msj atmayı yeğledin?
4-Hiç tanımadığın birine (daha önce hiç konuşmadığın)hangi akla hizmet arkadaşlık teklifi gönderiyorsun??????????**

5-Hedef yalnış arkadaş başka kapıya lütfen

Valla erkek midir,gay midir,biseksüel midir yada lezbiyen midir bilemeyeceğim ama bu tip insanlara acıyorum.The End.

Ben şimdi çıkıyorum dostlar malum yarın iş var.Görüşürüz hepinizi (bebişlerimizide) kocaman öpüyorum.Bye

kısslar iyi geceler hepinize
hepinizi çok öpüyorum:1hug:
bu arada dünya kadınlar gününüz kutlu olsun
mevlid kandilinizde mübarek olsuna.s.
Allah hepimizin dualarını kabul etsin
hepimize önce sağlık, sonra mutluluk ve huzur, tabi bol para, aşk ve hayırlı evlat versin:Saruboceq:

Günaydınnnnnnnn canlarım.Muhtemelen hepiniz uyuyorsunuz ben işyerimdeyim.

Dünya Kadınlar Günümüzü Kutlarım

Günaydınnnnnnnn canlarım.Muhtemelen hepiniz uyuyorsunuz ben işyerimdeyim.

Dünya Kadınlar Günümüzü Kutlarım

günaydın canımm. seninde dünya kadınlar günün kutlu olsuna.s.
pazar günüde iş çekilirmi ya. sen ne iş yapıyodun kuzumm.

Tatlım resmi vede yatılı bir kurumda-yani 24 saat açık-kafa tamircisi olarak çalışıyorum :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…