Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok cici olmuş angel ,güle güle kullan cnm :)))))))
uf mısra gitmeee
hehehee
ne kadar abarttım dimi
ama işte buralarda yeni olunca böyle oluyokafamçokkarıştı
senin bilg mutfakta galiba
kıslar yaa süpürdüm geldimdeee komşular süpürgeden rahatsız olurmudaa işin o yönü hiç aklıma gelmedi açıkçasıı![]()
şimdi gidip mutfağa yemek yapıcam patates li bişeyler çekiyor canım sonra aklıma patatesli pilav denesem şöyle pirinç pilavının altına patatesleri bişeyler yapsam çevirince onlar çıksa diye geldi varmıdır öyle bişey bakıyım diye açtım pc yi :) kaç saattir gönül gezdiriyorum ne yesem diye bulamadımda :) kocişte uyuyo kaldırmasam sabaha kadar uyur gamyoncuiremsu
kıslar yaa süpürdüm geldimdeee komşular süpürgeden rahatsız olurmudaa işin o yönü hiç aklıma gelmedi açıkçasıı![]()
şimdi gidip mutfağa yemek yapıcam patates li bişeyler çekiyor canım sonra aklıma patatesli pilav denesem şöyle pirinç pilavının altına patatesleri bişeyler yapsam çevirince onlar çıksa diye geldi varmıdır öyle bişey bakıyım diye açtım pc yi :) kaç saattir gönül gezdiriyorum ne yesem diye bulamadımda :) kocişte uyuyo kaldırmasam sabaha kadar uyur gamyoncuiremsu
Canım pc çoğunlukla mutfakta çünkü sadece burada sigara içiyoruz
sigara konusuna hiç girmeyin kızlar ben kullanmıyorum eşim felaket içiyo ama ben diyorumki şimdi benim yanımda içmemen lazım bebişimiz için haksızmıyım
ay ne güzel bayılıyorum kurallı evlere
ah ah bi gün bizdede olcakmı acaba böle şeyler
ancak bi bebişimiz olunca olur herhalde dimi kısslarsırnaşık şey