Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

Canım ben 5-10 dk ya çıkıyorum artık,mutfakta her yerim tutuldu burada oturdukçada çok sigara içiyorum.

hey kısslar sonunda takvimi yaptım
ay ne uğraştım yaa
beğendinizmi kaydirigubbakcemile5

kıslar yaa süpürdüm geldimdeee komşular süpürgeden rahatsız olurmudaa işin o yönü hiç aklıma gelmedi açıkçasıı

şimdi gidip mutfağa yemek yapıcam patates li bişeyler çekiyor canım sonra aklıma patatesli pilav denesem şöyle pirinç pilavının altına patatesleri bişeyler yapsam çevirince onlar çıksa diye geldi varmıdır öyle bişey bakıyım diye açtım pc yi :) kaç saattir gönül gezdiriyorum ne yesem diye bulamadımda :) kocişte uyuyo kaldırmasam sabaha kadar uyur gamyoncuiremsu

ay pamuğum sen gündüz yatıp gecemi çalışıyosun delikafadulden
hatırladığım kadarıyla evdesin dimi. hamilelik te zor dimi insanın dengesi bozuluyo :CüvCüv:

Canım benim bende bazen süpürgeyi senin açtığın saatlerde kullanmak zorunda kalıyorum ama komşulara baştan söyledim ,sürekli çalıştığımı,eve geç saatlerde geldiğimi,zaten görüyorlarda.Ama sen evdesin açmamaya çalış.Patatesli pilavda bilmem ki nasıl olur

Son düzenleme:
sigara konusuna hiç girmeyin kızlar ben kullanmıyorum eşim felaket içiyo ama ben diyorumki şimdi benim yanımda içmemen lazım bebişimiz için haksızmıyım

Pamukcum şimdi merak edip aradım patatesli pilav tarifi,hepsindede pirinçleri 24 saat önce ıslatın diyo ((((

sigara konusuna hiç girmeyin kızlar ben kullanmıyorum eşim felaket içiyo ama ben diyorumki şimdi benim yanımda içmemen lazım bebişimiz için haksızmıyım

haklısın canı bende dayanamıyorum ama işte içiyolar
ki eşim tiryaki resmen ev de kokuyo leş gibi ayda bi perdeler iniyo bizim evde

saçma sapan şeyler istemeye başladı canım :) evet ya pamuk kendine gelsin fikirden ibaret oluyo yaparken tuhaf olucam yine neyse doydum sanırım :)

ay ne güzel bayılıyorum kurallı evlere
ah ah bi gün bizdede olcakmı acaba böle şeyler
ancak bi bebişimiz olunca olur herhalde dimi kısslarsırnaşık şey

Valla cnm içiyorsanız mutlaka biliyorsundur,eşyalardan tut perdelere hatta odanın duvarlarına bile siniyor koku.Birde ben bir başak burcu kadını olarak çok titizim mutfakta kapı açık içiyorum,içeriye geçmedende sigara için üretilmiş bir oda kokusu sıkıyorum.

Diğer yerlerdede içsek eşim değil ben uğraşacağım(((((
Bu yüzden böylesi daha iyi.

ben pamuk tıkıyorum mutfağa girince :)
bu arada kocişine söle ya balkonda içsin yada içmesin ayıp benimki sigaradan sonra kafasını gözünü yıkıyo hiç koku almim diye
sigara içmekten daha zararlı hatırlatırım sigarayı solumak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…