Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

mısracım bende kullanıyorum hamile olduğumu öğrenince bıraktım şimdi dumanı bile çarpıyor fena oluyorum umarım sende souğursun bi an önce
bu arada bende maşallah diym kndi nazarım değmesin kocişime:)

Ben yakında nişanlanacağım ama. Nerde ne hyapacağım bilmiyorum.
Yardımınız gerekli mümkünse

Clamen hoşgeldin yaşadığın şehir dolayısıyla mekanla ilgili hiçbir fikrim yok.

Aybikecim ben şimdiden sigarayı bırakmak istiyorum ancak eşimle birlikte bırakmamız lazım.Şu anda kg vermekle meşgulum,hedef kiloma geldiğimde bırakacağım inşallah.Tabi bıraktığım içinde üstüne kg alacağım,o haldede en fazla şu anki kilomda olmam lazım

Nereye kayboldunuz gidip ütü yapayım bari Yarın çalışıyorum iş çıkışıda annemlere gideceğim inşallah

kaydirigubbakcemile2
ooo iyiymiş kendi işi olması
valla konu kocalardan açılmışken benimkide evlenirken söylemişti her şeye yardım edicem diye. ilk ay yemeği kahvaltıyı hep beraber hazırlıyoduk sonra ben kendim hazırladım beraber topluyoduk sonra ben kendim toplamaya başladım ütünün lafını zaten ettirmez yapamazmış eh hafta sonları evi beraber temizliyoz yani o süpürüyo bende silip toz alıyom )
ama şimdi ameliyatlıyken yapıyo işleri sağolsun bugünde ben çalıştım o evdeydi yemeği falan hazırlamış hatta şimdide çayı getirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…