Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

bugün çok daha iyiydim bulantı devam amaaa en azından yemek yedim karnım doydu :)
kuaföre gittim bakımlarımı yaptırdım cici oldum hava aldım geldim benim için güzel bi gündü
siz neler yaptınız bakalım?
bu arada üzülm bende aş ermiyorum henüz normalde canım akıl almaz şeyler isterdi eşim hep korkuyodum hamile olunca napcaz diye ama korktuğu gibi çıkmadı :)

Merhaba Arkadaslar, ben daha cok yeniyim bu klüpte... bu hafta üye oldum, ama cok hosuma gitti... hele bu temayi cok begendim.. benide araniza alirsaniz sevinirim :) arkadaslar sohbetiniz cok mükemmel cok hosuma gitti... Ben daha bekarim, ve bu konularda tabikide hic bi tecrübem olmadigi icin siz evlilere aslinda sorularim olcak... ama benim en büyük sorunum dügün gecesi (yani "gerdek")den cok korkuyorum.. yani anlatamam... hep burda evlenen arkadaslardan duyuyorum, yani cok affedersiniz fazlami acik konustum ama baska daniscak kimsem yok, siz bana cok sicak geldiniz,... herneyse arkadaslar cok aci cektinerini söylüyorlar ve benim canim inaninki cok kiymetlidir, yani sirf bu acidan dolayi evlenmeyi düsünmüyorum desem yeridir... :) tabiki yuva kurmak evin kadini olmayi cok istiyorum.. ama bu konulari acemligime vuruyorum... size sormak istiyorum bu gercekten bukadarmi zor bi gece...

senin adına sevindem aybike . demekki yavaş yavaş geçecek bulantıların bana doğru gelecek gibi görünüyor :) ne güzel kendinlede ilgilenmişsin süper olmuştur eminim a.s. aynen benimde önceden canım herşeye çekerdi hatta evlendiğimden beri annemlere hergün sorardım en yeemk yaptınız diye sonra canım eçkerdi onlarda söyelmemeye karar vermişlerdi geçen bebeişmi var yoksa demişlerdi eşimde ne bebeişi onun her zmanki hali oburluğundan demişti :) vel hasılı şükür iştahım gitti canım çekmiyo belkide açılır kimbilir kullanılan ilaçlardan sonra 4. aydan itibaren iştah açılıyo diyorlar görücez bakalım..

Aslllll şimdilik o konu hakkında bilgi veremiyoruz ilgi alanımıza girmiyor bizim sengözlerimebaksanab

Canlarım çamaşır işini hallettim şimdi mutfağı biraz toparlamam gerekiyor,siz yazın görürüm pc mutfakta:)

hamarat mısram benimde makinem durdu ama kalkmaya üşeniorum ben bi bağrıvereyim "hüseiiiiiiin" diye :)

pamukum 7.haftadan sonra başlarmış zaten bulantı bendede aynen öle oldu hiç olucağını düşünmemiştim 3 kg vermişm bu arada bi okudum bru şallıda 9 ay boyunca kivi yemiş zamanında çok kızmıştım öle hamile mi olur diye galiba kimseyi kınamamak gerek
bu arada amasyalı arkadaş hoşgeldin bence şimdiden böle şeyleri dert etme sonu vajinismus olur mazallah

o zaman bende yemek yapmıyom evide süpürmem lazım onuda süpürmüyom kociş uyanınca yapsın dimi :) olmaz derse ama ama aybikemciğimin hüseyiini çamaşaırları ascakmış derim oda iyice dellenir :)

ya bi zamanlar bu topik yemek tarifleriyle dolar taşardı nereye gitti hepsi oy oyyy

10 kere tekrar ediceğim şimdi belki işe yarar kalk pamuk evi süpür kalk pamuk evi süpür kötükedihüso

Yemek tarifi ne istiyorsun pamukcum yardımcı olayım

canım bişey istese hemen yapcam zaten mısraacım
): yemek sitelerinde geziyorum hiç bişey çekmiyo canım dolabı açıyom hiç bişeyd gülümsemiyo bana.. ama içimden şey geçti annem yakın olsaydı şimdi bi koşu gitseydik onlara ne pişirmişlerse zevkle yerdim sanki

yok duygusallaştım bu hamilelik böyle bişeymiş

pamukum hemde nasıl evlenme teklifi ettiğinde olmaz dedim ben ütü yapamam o söz verdi
ve halen o yapar ütüleri bu hafta mutfağa giremedim ya makinyi boşalmış onları yerleştirmiş bugün onun sesine uyandım bulaşıkları yerleştirmiş içine yamuk yumukta olsa:)
hım bide bugün evi süpürdü meyve serviside var adamcığımın
hele dün görsen ölürdün buna demişlerki yükseğe uzanmasın karın düşük yapar (ablası dmiş)
bütün avizelerin tozunu aldı erişmeye çalışma diye:teytey:

maşallah aybikem ya nazarlardan korusun yapsın yapsın iyi olur güya bizimkiside yapacaktı dedim ben bi tane sökük dikemem demişti ben yaparım diye ama nerde sökükler sökük olarak klaıyor valla :) yapmayver boşver diyor. uyumadan önce ev süpürmem lazım dedi ne gerek var boşver dedi :) buda güzel sanırım delikafadulden

mısraa cım özlenmez olurmu en çokta insan bu drumda annesini çok iyi anlayabiliyormuş herşey gözünün önünden geçiyormuş..

Çakırcım umarım yarın görüşürüz,işyerinde nöbetçiyim
Angelcım ben iyiyim cnm,eşimle biraz alışveriş yapıp geldik,birazdan gidecek.

mısracım eşin gece çalışıyo galiba
ay o kadar çok yazmışsınız ki yetişmek okumak takip etmek mümkün değildelikafadulden

hoşgeldin angelcım

neyse kızlar ben kalkıyorum evi süpürüyüm biri miri gelirse rezil olmayım :bbo: ben misafir gelince salona almayı tercih ediyorum ama malesef kociş çok samimi davranacakya rahat olacakya oturma odasına pat diye tutup getiriyo misafirleri :)

hepinize kolay gelsin şekerler en çoğuda bana olsun çok işim var çoook delikafadulden

Aybikecim Allah nazarlardan korusun maşallah eşine.Benim eşim de ütü konusunda söz vermişti ama daha bir kez kendi pantolonunu ütüledi Gerçi adamın vaktide yok günahını almayayım.Ben de iki gündür ütü yapcam daha yapcam daha yapcam :))))

Angel hoş geldin cnm,eşim hem gündüz hemde gece çalışıyor .Kendi işyeri biraz kafasına göre takılıyor desem daha doğru olur.Bugün çok geç gitti saat 18 gibi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…