Merhaba Arkadaslar, ben daha cok yeniyim bu klüpte... bu hafta üye oldum, ama cok hosuma gitti... hele bu temayi cok begendim.. benide araniza alirsaniz sevinirim :) arkadaslar sohbetiniz cok mükemmel cok hosuma gitti... Ben daha bekarim, ve bu konularda tabikide hic bi tecrübem olmadigi icin siz evlilere aslinda sorularim olcak... ama benim en büyük sorunum dügün gecesi (yani "gerdek")den cok korkuyorum.. yani anlatamam... hep burda evlenen arkadaslardan duyuyorum, yani cok affedersiniz fazlami acik konustum ama baska daniscak kimsem yok, siz bana cok sicak geldiniz,... herneyse arkadaslar cok aci cektinerini söylüyorlar ve benim canim inaninki cok kiymetlidir, yani sirf bu acidan dolayi evlenmeyi düsünmüyorum desem yeridir... :) tabiki yuva kurmak evin kadini olmayi cok istiyorum.. ama bu konulari acemligime vuruyorum... size sormak istiyorum bu gercekten bukadarmi zor bi gece...[/QUOTE
Şimdiiii arkadaşım herkesin ...............yapısı farklıdır.Buradan seni aydınlatmamız çok zor.Sen en güzeli bir dr git,o gerekeni profesyonelce söylecektir.
Canlarım çamaşır işini hallettim şimdi mutfağı biraz toparlamam gerekiyor,siz yazın görürüm pc mutfakta:)
Yemek tarifi ne istiyorsun pamukcum yardımcı olayım
Çakırcım umarım yarın görüşürüz,işyerinde nöbetçiyim
Angelcım ben iyiyim cnm,eşimle biraz alışveriş yapıp geldik,birazdan gidecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?