canım benim ya kıyamam çok yoğun geçiyo günlerin yorma kendini bu kadar.. içimden bi his sizde çoğulsunuz diyor nerdenmi çıkarıyorum bel ağrılarından tatlım :) benidme öyle başlamıştı çünkü. hayırlısı artık tatlım ya. biz çok duygusalız bakalım ne zman atlatıcaz bu duyguları :)
canım olumsuz düşünmemeiz lazım pozitif olammız lazım hayırlısıyla herşey yolunda gider inşallah. bişeyden çok korkarsan başına gelir derler allah korusun ben kötü düşünmemeye çalışıyorum. sende dene dr ye gidince illa olumsuz şeyler duyucaksın diyede bişey yok o yüzden bir an önc gidip içimizi rahatlatalım dimi. bende aslında gitmeyecektim ama sonra dedim geciktirme ne kulalnıcan ne yapıcan öğren. İnşallah herşey yolunda gidecek tatlımcım
canım ya evet ankaradayım sincandayım ben :) eşim sakin yerleri seviyor çankayadaydı evlenmeden önce kalktı geldi burdan ev buldu evlenirken. kismemizde yok sayılır bi kaç arkadaşından ve akrabasından başka sincanda. henüz karar veremedim nereye gideceğime araştırıyorum eşimde baksında bi. önce onun içine sinmesi gerek :) geçiyo zaman hızla tatlım ya inşallah geçen zaman hepimize güzel şeyler bırakır..
Bak ya Ankara dan söz ediyorlar dövcem.Tüm akrabalarım orada,çocukluğumun yaz tatilleri hep Ankarada geçerdi.Sonracığıma tek ve daimi dostum Banucuğum orada.Kısacası ben Ankara yı çokkkkkkkkk severimmmmmmmm,bende gelcemmmmmmmmmm:)))))))))aa bende eryamanda oturuyorum yakınmışız bak gelin bi akşam bize beklerimcokacimcoook
ev arıyosun galiba taşınacakmısın annenler uzaktamı
Valla ben kayınvalide olsam gelin yaşadı.xxxlarge kaynanadelikafadulden
yok canım ev aramıyorum :) annemler taa konyada yaa :) yakınmıyız bilmiyomki henüz daha keşfetme imkanı bulamadım buraları.
valla ben bi yatıyom bi kalkıyom mısraacım bide şu pc y yapıştım oku oku bi hal oldum bilgi ediniyom :) kociş böyle herşeyi okuyup kafaya takarsan oturtmam pc ye diyoPamuk angel siz napıyorsunuz bakiyim?
yakında sende aramıza katılacaksın canım inşallahhh..kısslar Allah ikinizinde hatta bütün bebek bekleyenlerin yardımcısı olsun
kötü şeyler getirmeyin aklınıza
siz şu an dünyanın en şanslı kadınları arasındasınızhihoyyyt
Bak ya Ankara dan söz ediyorlar dövcem.Tüm akrabalarım orada,çocukluğumun yaz tatilleri hep Ankarada geçerdi.Sonracığıma tek ve daimi dostum Banucuğum orada.Kısacası ben Ankara yı çokkkkkkkkk severimmmmmmmm,bende gelcemmmmmmmmmm:)))))))))
canım benim ya kıyamam çok yoğun geçiyo günlerin yorma kendini bu kadar.. içimden bi his sizde çoğulsunuz diyor nerdenmi çıkarıyorum bel ağrılarından tatlım :) benidme öyle başlamıştı çünkü. hayırlısı artık tatlım ya. biz çok duygusalız bakalım ne zman atlatıcaz bu duyguları :)
..
Pamuk angel siz napıyorsunuz bakiyim?
Bak ya Ankara dan söz ediyorlar dövcem.Tüm akrabalarım orada,çocukluğumun yaz tatilleri hep Ankarada geçerdi.Sonracığıma tek ve daimi dostum Banucuğum orada.Kısacası ben Ankara yı çokkkkkkkkk severimmmmmmmm,bende gelcemmmmmmmmmm:)))))))))
çok yakınız 10 dk. delikafadulden
ben de hastane arıyorum demişsinya ev anladım o yüsden öyle dedim
ben şimdi çıkıyorum kısslar yarın görüşürüz
canım benim ya bitanemsinnn oyyy :) ama henüz çıkmama ihtimali çok yüksekki dur bakalım regl tarihin bi gelsinde hayırlısıyla.. benim ilk bel ağrısıyla başladı belirti sonra kasıklarım regl olucakmışım gibi ağrıdı sonra bulantı başladı sonra göğüslerim şişti acıdı felaket .. hayırlısı artık tatlım..canımiçii benide heveslendirdin zaten gece gece:)
bende baya şüpheleniyordum ama daha regli tarihime çok var
bide sana dün dedimya test yaparım yarın diye bugün kurstan çıktım anasağlığın önünden geçerken gireyim dedim hatta merdivenleri çıkıp geri indim :) utandım sanırım
neyse sonra eczaneye uğradım iki kutu aldım testten :)
ama negatif şekercimm sevinsemmi üzülsemmi bilmiyorum a.s
sende keyfini çıkar bugünlerim pamuğumm
:
Ayyy pamukcum estağfurullah seninde yaptıkların çok güzeldir mutlaka.
Ayrıcana senin nedzinde tüm hamiş arkadaşlara pc başında çok oturmamalarını öneriyorum,kablosuz bağlantı varsa birde amanınnnnnnnn
Özloşşşşşşşşşş yakaladım burdasın nasılsın?
ayy mısracımm estağfirullah tatlım ne özürüJnazcım yazarken baktığımda yoktun,başka bir topikteydin sanırım.Özür cnm
hayırlısı olsun be pamuğumm ...canım benim ya bitanemsinnn oyyy :) ama henüz çıkmama ihtimali çok yüksekki dur bakalım regl tarihin bi gelsinde hayırlısıyla.. benim ilk bel ağrısıyla başladı belirti sonra kasıklarım regl olucakmışım gibi ağrıdı sonra bulantı başladı sonra göğüslerim şişti acıdı felaket .. hayırlısı artık tatlım..
.
canımmmmmmmm iiim sizler nasılsınızzzzzzzzzzzz
neyse şekerler ben gidiyorum artık çok oturdum yemek bile yapmadım canım bişeyde istemiyor :)
kendinize iyi bakın iyi akşamlar hepinisee
neyse şekerler ben gidiyorum artık çok oturdum yemek bile yapmadım canım bişeyde istemiyor :)
kendinize iyi bakın iyi akşamlar hepinisee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?