canım benim ya kıyamam çok yoğun geçiyo günlerin yorma kendini bu kadar.. içimden bi his sizde çoğulsunuz diyor nerdenmi çıkarıyorum bel ağrılarından tatlım :) benidme öyle başlamıştı çünkü. hayırlısı artık tatlım ya. biz çok duygusalız bakalım ne zman atlatıcaz bu duyguları :)
canım olumsuz düşünmemeiz lazım pozitif olammız lazım hayırlısıyla herşey yolunda gider inşallah. bişeyden çok korkarsan başına gelir derler allah korusun ben kötü düşünmemeye çalışıyorum. sende dene dr ye gidince illa olumsuz şeyler duyucaksın diyede bişey yok o yüzden bir an önc gidip içimizi rahatlatalım dimi. bende aslında gitmeyecektim ama sonra dedim geciktirme ne kulalnıcan ne yapıcan öğren. İnşallah herşey yolunda gidecek tatlımcım
canım ya evet ankaradayım sincandayım ben :) eşim sakin yerleri seviyor çankayadaydı evlenmeden önce kalktı geldi burdan ev buldu evlenirken. kismemizde yok sayılır bi kaç arkadaşından ve akrabasından başka sincanda. henüz karar veremedim nereye gideceğime araştırıyorum eşimde baksında bi. önce onun içine sinmesi gerek :) geçiyo zaman hızla tatlım ya inşallah geçen zaman hepimize güzel şeyler bırakır..
kısslar Allah ikinizinde hatta bütün bebek bekleyenlerin yardımcısı olsun
kötü şeyler getirmeyin aklınıza
siz şu an dünyanın en şanslı kadınları arasındasınızhihoyyyt
![Nazar Boncuğu :nazar: :nazar:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)
![Nazar Boncuğu :nazar: :nazar:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)