kızlar ben çıktım,pazartesi görüşrüz,pamuğum yemekten bahsedemedim senağlama
topik bugün çok sessizdi:çok üzgünüm:
angel bugün sessiz buralar,bende birazdan çıkıcam zaten :1rolleyes:
canım sen kistten mi ameliyat olucaksın yeni okudum.benim bir bilgim yok ama doktora sorsaydın.bişey demedi mi?canım hem memur nerden bilebilir ki kulaktan dolma şeyleri söylemiştir.:teselli:
angel cim hayırdır ilgileniriz bak koştuk geldik :)
aybike zehra hoşgeldin canımcım a.s.
dirimcim sen bugün hiç yemekten bahsetmedin acıkmadınmıda :1hug:
minilyacım geçer tatlım geçeeer
yaralım çakırgözlü mısraa cım nerdeler ya.. hadi mısraa cım ziindede jnazcımda girerim demiş gelmemiş csss de yoks enside gelmiyo hayırdır kızlar nereye gittiler merak etmekteyiiim
hoşbuldum pamuk sana bişi diycm bugünlerinin tadını çıkar ve ye iç eğlen 7 hafta ya çok berbat girdim
herşey bi anda dğişti ölüyorum bulantıdan ve pazartsiden beri ağzıma doğru düzgün bişi girmedi kivi ve ayran sadece
sağol canım yada herkesin deyimiyle pamuğum
bi sakıncası varmı böyle dememin
öylesine seslenmiştim herkes nerde diye sohbet edelim diyedelikafadulden
canım benim ya kıyamam tüh dünde okumuştum bitek kivi yedim yazmışsın bulantı kötü ama sanırım geçer 2. ayın sonuna kadar. aslında benimde yiyesim yok ama şaşkınlıktan zorla yiyorum sonrada şişiyorum kımıldayamıyorum adeta niye bu kadar ağırlaştım anlamıyom adalar gibi şiştim sankisende mideni bulandırmamaya çalış diyecem ama elde değilki inşallah haftasonu birazda olsa düzelir canım bende pazartesi ilk doktor kontrolüne gideceğim aslında niye bugün gitmediysem hayırlısı artık..
canım benim elbette diyebilirsin memnun olurum hatta :) sende kafana takma o kadının dediğini laf olsun diye konuşmuş anlaşılan..
zaten o kadından değil galiba benim takasım varmış ta ondan bu kadar etkilendim:bbo:
neyse boşver
ee sen çalışıyosun galiba ne işle meşgulsün
o zaman bundan sonra takmıyomuşuz canım dimi :)
ben evlenmeden önce bıraktım işi canım çalışmıyorum artık. çalışsam çok zor olurmuş ama verirdi Allah bi kolaylığını herhalde.
ayy canımya neden kötü şeyler getiriyorsunki aklınaben daha gitmedim kontrole nedense korkuyorum kötü bişi duymaktan buyüzden sürekli erteliyorum
evet çok zor gerçektende ama dediğin gibi bi şekilde halloluyo ben nasıl yaparım diye düşünüyodum ama bak evleneli 1,5 yıl olmuş nasıl geçti anlamadım bile.
sen ankarada oturuyosun dimi neresinde ? bende angaralıyım yanikaydirigubbakcemile3
pzt bebeğinle ilk randevun demenkaydirigubbakcemile5
hangi hastaneye nereye gitmeyi düşünüyosun
canım benim ya kıyamam çok yoğun geçiyo günlerin yorma kendini bu kadar.. içimden bi his sizde çoğulsunuz diyor nerdenmi çıkarıyorum bel ağrılarından tatlım :) benidme öyle başlamıştı çünkü. hayırlısı artık tatlım ya. biz çok duygusalız bakalım ne zman atlatıcaz bu duyguları :)iyi akşamlar kızlarrrr
ayy nasıl yorgunum anlatamamm :) ( alıştınız bu sözü benden duymaya :)
kurstan geldim evi toparladım çamaşırları astım yeni posta da makinede yıkanıyor sonracıma sevgili kocişim aradı acıkmış yemeğe geldi eve vee yeni gitti . bende hemen netin başına geçtim
nasılsınız bakalım bugün muhabbet te etmişşinizdir şimdi siz bensiz
pamukşekerimm nasılız bugün farkındasın dimi çoğul soruyorum:)
canım olumsuz düşünmemeiz lazım pozitif olammız lazım hayırlısıyla herşey yolunda gider inşallah. bişeyden çok korkarsan başına gelir derler allah korusun ben kötü düşünmemeye çalışıyorum. sende dene dr ye gidince illa olumsuz şeyler duyucaksın diyede bişey yok o yüzden bir an önc gidip içimizi rahatlatalım dimi. bende aslında gitmeyecektim ama sonra dedim geciktirme ne kulalnıcan ne yapıcan öğren. İnşallah herşey yolunda gidecek tatlımcımben daha gitmedim kontrole nedense korkuyorum kötü bişi duymaktan buyüzden sürekli erteliyorum
evet çok zor gerçektende ama dediğin gibi bi şekilde halloluyo ben nasıl yaparım diye düşünüyodum ama bak evleneli 1,5 yıl olmuş nasıl geçti anlamadım bile.
sen ankarada oturuyosun dimi neresinde ? bende angaralıyım yanikaydirigubbakcemile3
pzt bebeğinle ilk randevun demenkaydirigubbakcemile5
hangi hastaneye nereye gitmeyi düşünüyosun
MRB ARKADASLAR BEN 5 GUN SONRA EVLILIGIMIN 7.AYINA GIRMIŞ BULUNACAM,7 SENE GIBI GECEN BU EVLILIGIMDE EŞİMİ ÇOK SEVIYORUM,KAYINVALIDEMLE AYNI EVDEYIZ,KAYIN PEDERIMI SEVIYORUM AMA TEK SORUNUM KAYNANAM:jeyyar:YA GICIK EDIYO BENI,ÇOK KOTU BIRISIDE DEIL AMA SINIR OLUYORUM,BIKERE GICIK KAPTIM BI DAHA GECMEZ BENDE.AMA EVLENECEK ARKADASLARA TAVSIYE ESINIZ ZORLASA BILE ASLA AYNI EVDE OTURMAYIN BEN COK PİŞMAN OLDUM SIRF ESIM ICIN KABUL ETMISTIM AMA DAYANAMIYACAK DURUMA GELIYORUM BAZENkaydirigubbakcemile
Hoşgeldin cnm aramıza.Sana sabır diliyorum,ah bu kaynanalarklava:
Kaynanayı ne yapmalı
Kaynar kazana atmalı
Yandım gelin dedikçe
Altına odun atmalıdelikafadulden
canım benim ya kıyamam çok yoğun geçiyo günlerin yorma kendini bu kadar.. içimden bi his sizde çoğulsunuz diyor nerdenmi çıkarıyorum bel ağrılarından tatlım :) benidme öyle başlamıştı çünkü. hayırlısı artık tatlım ya. biz çok duygusalız bakalım ne zman atlatıcaz bu duyguları :)
canım olumsuz düşünmemeiz lazım pozitif olammız lazım hayırlısıyla herşey yolunda gider inşallah. bişeyden çok korkarsan başına gelir derler allah korusun ben kötü düşünmemeye çalışıyorum. sende dene dr ye gidince illa olumsuz şeyler duyucaksın diyede bişey yok o yüzden bir an önc gidip içimizi rahatlatalım dimi. bende aslında gitmeyecektim ama sonra dedim geciktirme ne kulalnıcan ne yapıcan öğren. İnşallah herşey yolunda gidecek tatlımcım
canım ya evet ankaradayım sincandayım ben :) eşim sakin yerleri seviyor çankayadaydı evlenmeden önce kalktı geldi burdan ev buldu evlenirken. kismemizde yok sayılır bi kaç arkadaşından ve akrabasından başka sincanda. henüz karar veremedim nereye gideceğime araştırıyorum eşimde baksında bi. önce onun içine sinmesi gerek :) geçiyo zaman hızla tatlım ya inşallah geçen zaman hepimize güzel şeyler bırakır..
ay durr mısraa oğluşumuz olursa bizde kaynana olucazz kesin konuşma böyle kazanlar filan ay yaaa :)
hoşgeldin bu arada gözümüzden kaçmadı yokluğunuz :jeyyar:
aa bende eryamanda oturuyorum yakınmışız bak gelin bi akşam bize beklerimcokacimcoook
ev arıyosun galiba taşınacakmısın annenler uzaktamı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?