Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

tabiki. ya bide hep seksi hep seksi olmaz ki canım. şööle pamuklu paçalı don da almak lazım dimeekaydirigubbakcemile3 hatta pamuklu değil de basmadan paçalı don kaydirigubbakcemile3

hahaha cok komıkmıs kahvem yaa:roflol:
benımde annem bundan bı 3 4 sene once bır suru camasır almıstı
ama benım ceyız hala donanmadı neysekı dugune cok vardelikafadulden
sen 3-4 senede donatamamışsın, ben 3-4 ayda nası donatcam muamma. ama annemin suçu rahat davranan o.

donanır donanır sen paradan haber ver benim bir çatalım bile yoktu kasımda nişanlandım temmuzda evlendim bide annemlerden uzaktayım herşeyimi aldım ama tüm birikimim püff tabi:1closedeyes:

sagol canım verdıgın bılgıler ıcınŞeniz
ama bu kullanıssız olanlar sadece saten olan nevresım degılmıydı benmı yanlıs okudum acaba:uhm:

kahvekolık göksenin dedıgı gıbı para olunca hersey degıl uc dort ayda bır ayda bılem olur
merak etme sen hem neguzel herseyın son modelını almıs olursun:teselli:

Bende bir soru sorayım size...
Düğünde damadın takımını kız tarafı alıyor dimi ?
Nışanda kız erkeğe bohça dışında birşey alıyor mu ?
Takım elbise, saat falan...
Sorular iki tane oldu ama neyse :)

mavrulam dugunu bılmıyom ama nısanda
askımın takımını ben aldım elbısemıde askım bana aldı
takı olarakta annem babam bırer altın taktı askıma abımde saat:icecream:

kıyafet karşılıklı alınıyor evet de hediye kısmı anlaşmaya bağlı. bohça yapmayan da var, hatta takı bile takmayan var. tamamen ailenin görgüsüne kalmış bişey.

mavruş evet canım düğünde takımı kız tarafı alıyo
nişanda da bohça harici bi altın takmışdı bızımkıler okadar düğünde de saat almıştık

Düğünde alınıyor yani takım ...İsteyen nışanda da alıyor ama sanırsam
-tatlicadiarzu-

ayy aklıma bişey geldi. dün mü ne bi topicte okudum, kanlı çarşafını evin bereketi diye saklayan varmış. ben hiç duymamıştım, var mı böyle bişey? bide birisi çarşaf değilde bir beze silindim onu saklıyorum demiş. eveett bu konu hakkında bilgi alalım :jeyyar:

Son düzenleme:

Saçmalık bence...mirmirmirmir
Ne onu saklarım nede kimseye gösteririm.. :1closedeyes:

Saçmalık bence...mirmirmirmir
Ne onu saklarım nede kimseye gösteririm.. :1closedeyes:

bende göstermem, kocam gösterirse de ağzını yüzünü dağıtırımklava:
eltim yeni evlendi, kayınvalide düğün ertesi sabah sabah aramış ''nasılsınız?'' diye.
nasılsınız ne demek, bu nası bi soru ya? dedim annene söyle sakın aramasın.:dilcikar:

kızlarr bu aradaa

perdeleri alırken neye dikkat ettiniz?
ip perde , stor, tül perde

seçme sebebiniz neydi??
örnekli modellerde ekleyebilir misiniz??

:roflol: ne bezi ne çarşafı yahu hurafe onlar zaten biz oteldeydık öle çarşaflık bı olay olmadı yani
ama yola çıkmadan kayınvalıdem arayıp sormuştu kirli çamaşırınız varsa getirin siz yokken yıkarız bız diye artık ne sormak istediyseeee kötükedihüso

yaa bende saklayanları duydum ama hangi düşünceyle bilmem
tövbe tövbee millet neler düşünüyoo bereket filan :))))

Geldin mi geldin mi bitanem yaaa hosgeldinnnn
Damatligi evet bitanem kiz evi aliyor
Nisanda bohça disinda kiz evi birsey almiyor altin falan...ama babam para takmisti esime
Dugunde de annem saat, abim, babam para takmislardi
Zaten esim altini sevmiyor ve takmiyor
Sorularina iyi cevap verdim insallah hihoyyyt

Doublebump cnm ben perdeleri geçen hafta yaptırdım cumartesi günde takıldılar.Salon ve yatak odası yere kadar uzun,yanlarında fonları var.Store ların kullanışı zor uğraşamam dedim.

Sadece mutfak stor onuda yılda bir yıkarım balkonda :))))olur biter.

Cok saçma birsey
Yani bereketle ne alakasi var hayret birsey
Ben bez kullanmistim ama saklamadim
Kimisi de bi gun esim bana ifitira atarsa elimde olur en azindan dusuncesinde
tuhh saklasaymisim ki acaba ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…