:roflol::roflol::roflol:
Acaba dogru mu ki :sm_cool:
Iyi olmus yavas yavas alin iste, iç çamasirlarinin hepsini dantelli seksi guzel alma
Bi kaç tanede gunluk alsan çok iyi olur, kullaniyorsun
Hele regl doneminde kafamçokkarıştı
sen 3-4 senede donatamamışsın, ben 3-4 ayda nası donatcam muamma. ama annemin suçu rahat davranan o.hahaha cok komıkmıs kahvem yaa:roflol:
benımde annem bundan bı 3 4 sene once bır suru camasır almıstı
ama benım ceyız hala donanmadı neysekı dugune cok vardelikafadulden
donanır donanır sen paradan haber ver
tabiki. ya bide hep seksi hep seksi olmaz ki canım. şööle pamuklu paçalı don da almak lazım dimeekaydirigubbakcemile3 hatta pamuklu değil de basmadan paçalı don kaydirigubbakcemile3
sen 3-4 senede donatamamışsın, ben 3-4 ayda nası donatcam muamma. ama annemin suçu rahat davranan o.
Tesekkurler canim dostum hosgeldin :lepi:
himmm satenli nevresim takimi hiç kullanisli olmuyormus bitanem yaa...kisin çok soguk oluyor yazin da terliyorsun dediler bana, ve pamuklu aldim ben harika.
çok kullanisli
eger misafirlik çelik tencere ve teflon tava takimin varsa
ayriyetten, kuçuk çorba tenceresi ve pilav tenceresi al
birde 3 farkli boy teflon tencere al gunluk çok kullaniyorsun
himm birde sakin unutmayin saklama kaplari çok çok lazim oluyor :1hug:
donanır donanır sen paradan haber verbenim bir çatalım bile yoktu kasımda nişanlandım temmuzda evlendim bide annemlerden uzaktayım herşeyimi aldım ama tüm birikimim püff tabi:1closedeyes:
Bende bir soru sorayım size...
Düğünde damadın takımını kız tarafı alıyor dimi ?
Nışanda kız erkeğe bohça dışında birşey alıyor mu ?
Takım elbise, saat falan...
Sorular iki tane oldu ama neyse :)
nişanlım bahriye üçok da oturuyor bizde yine oralarda ama çok da yürüme mesafesi olmayan yerlerde ev bakıcaz çok da yakın olmak istemiyorum çünkü -tatlicadiarzu-
QUOTE][
Kayınvalidene yakın olma bence.:jeyyar:Bahriye Üçok'a ve çarşıya yakın olmak istersen Girne Bulvarı'nı tavsiye edebilirimBir de Yeni Girne'de Körfez manzaralı evler var ,yepyeni,ama araba ya da dolmuşla 5 dak.da çarşıda olursunuz.yerimseniben
Ehehehehe kızlar eski evim eski girnedeydi 18 yıl oturduk..1 senedir yeni girnedeyim gerçekten evleri çok geniş ve ferah ev arayanlara tavsiye ederim kaydirigubbakcemile5
ayy aklıma bişey geldi. dün mü ne bi topicte okudum, kanlı çarşafını evin bereketi diye saklayan varmış? ben hiç duymamıştım, var mı böyle bişey? bide birisi çarşaf değilde bir beze silindim onu saklıyorum demiş. eveett bu konu hakkında bilgi alalım :jeyyar:
Saçmalık bence...mirmirmirmir
Ne onu saklarım nede kimseye gösteririm.. :1closedeyes:
ayy aklıma bişey geldi. dün mü ne bi topicte okudum, kanlı çarşafını evin bereketi diye saklayan varmış. ben hiç duymamıştım, var mı böyle bişey? bide birisi çarşaf değilde bir beze silindim onu saklıyorum demiş. eveett bu konu hakkında bilgi alalım :jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?