• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

yaralim

Kizim...Askim...
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2008
2.561
4
116
- Yurtdışı
Evet kizlar, kaç zamandir 2008 sonbahar gelinleri topiginde sohbet ettik dugunumuzu hazirladik, kinamizda agladik, evimizi duzduk ve en sonunda o heyecanlar stresler bitti, dugunumuz oldu ve artik evliyiz.

Tabiki daha evlenecek olan onca arkadasimiz var bu bolumde, bizlerde onlara evliligin ilk zamanlarini anlatarak bazi meraklari gideririz
Burasi bizim paylasimiz olsun..evlilik nasil gidiyor, zorluklar nedir, yemek tarifleri cokacimcoook
anlatmak istediginiz herseyi anlatin.

Sizi çok ozledim ben...ne guzel gunlerdi onlar yaa, ne çabuk geçti, pazar gunu evleneli 3 ay olacak...:1shok:

Benim suan ki en buyuk sorunum...kilo...çok kilo aldim kizlar çok...dun doktorda tartildim..8 kilo almistim Çok üzgünüm çoook

Yaralım ne güzel bir başlık açmışsın böyle tüm arkadaşlar adına teşekkür ederim.Ben de 23 gün sonra sizin kervanınıza katılacağım.

Kilo alırsam yandım zaten serde az tombişlik var :)))))

yaralım canımcım hadi hayırlı olsun yeni topiğimiz. diğer topicte anlatmıştım tekrarlamayayım bu aralar baya yoğunum şu yoğunluğu atlatayım gelirim yanınıza

yaralım canımcım hadi hayırlı olsun yeni topiğimiz. diğer topicte anlatmıştım tekrarlamayayım bu aralar baya yoğunum şu yoğunluğu atlatayım gelirim yanınıza

Canim benimmmm, hosgeldin ve gule gule kaydirigubbakcemile3
Nasil heyecan var sende degilmi ah seni ahhh
anamiz babamiz gelince dunya bizim oluyor sanki, bende tatile gotmeden bir gece once annemlerde kalmistim harika bir duygudu :1hug:
Annenlerin gelmesine çok sevindim bitanem
doya doya yasa o gunleri
çok mutlusun bizlerde dostlarin olarak çok mutlu olduk inan
hadi gozun aydin ve guzel anlar geçirmeniz dilegiyle çok operim seni dostum a.s.

çok güzel bir topik olcak gibi elinize sağlık, yeni evli bayanlar tecrübelerinizi heyecanla bekliycem hihoyyyt

Yaralım ne güzel bir başlık açmışsın böyle tüm arkadaşlar adına teşekkür ederim.Ben de 23 gün sonra sizin kervanınıza katılacağım.

Kilo alırsam yandım zaten serde az tombişlik var :)))))

Biliyorum bitanem çok az kaldi gunun seninde :utangac:
en heyecanli, en duygusal, en yogun gunlerini yasiyorsun suan
Canim benim ailenle bol bol vakit geçir, ve sakin hiç birsey için stres yapma

Kilo ya gelince...ben kontrol hapi kullaniyorum, sanirim çok buyuk bir tepkisi oldu cunku ben kolay kolay kilo almazdim. randevu aldim doktordan degistirecegim, hap kullanirsan once arastir ve doktora soyle, kilo aldirmayan, killari çogultmayan hap versin.
:1hug:
Ben evleneli 8 kilo almisim dun artik iyice belli oldu, yuh dedim kendime inan utanmasam oha diyecegim yani:1shok:
Hayirlisi

çok güzel bir topik olcak gibi elinize sağlık, yeni evli bayanlar tecrübelerinizi heyecanla bekliycem hihoyyyt

Canim hosgeldin,
evet bende evlenecegim zamanlar çok seyi merak ederdim ordan burdan birseyler ogrenirdim
bizler aylardir guzel bir dostluk kurduk ve evliligimizi, dugunumuzu beraber hazirladik
genelde hepimiz burdayiz, daha evlenecek olan cici kizlarimiz var, hemen hemen evlenen arkadaslarla ayni seyleri yasadik
size bazi bilgi verebilirsek, fikir verebilirsek ne mutlu bize :1hug:
Bu arada 4 buçuk ayin kalmis sanirim...
çok çabuk geçiyor canim bugunler...tadini çikar a.s.

ayy ben de yaza evlencem inşallah zaman daha belli değil kesin olarak.. süper bi başlık bizler için.. deneyimli arkadaşlarımızdan öğrencek çok şeyimiz var :))

yeni topiğimiz hayırlı olsun:)))

benim en büyük korkum beğenerek aldığım eşyaların eve yerleştirildiğinde evde kötü durmasıkafamçokkarıştı

sizde böyle şeylerle karılaştınız mı:uhm:

ayy ben de yaza evlencem inşallah zaman daha belli değil kesin olarak.. süper bi başlık bizler için.. deneyimli arkadaşlarımızdan öğrencek çok şeyimiz var :))

Simdiden hayirli ugurlu olsun arkadasim
Merak ettiginiz her konuda sizlere bilgi veririz yardimci oluruz
Bu arada, yazada pek birsey kalmamis kaydirigubbakcemile2
Heyecana devam :1hug:

hayırlı olsun topiğin canım a.s.
inşallah evlenmeme yakın buranın 1 numaralı üyesi olurum
tabi o günleri görürsekkaydirigubbakcemile3

hayırlı olsun topiğin canım a.s.
inşallah evlenmeme yakın buranın 1 numaralı üyesi olurum
tabi o günleri görürsekkaydirigubbakcemile3

Canim oncelikle tesekkur ederim bitanecim geldigin için Şeniz
Veee elbette ki senide evlendiricez ne yani tursunu mu kurucaz kaydirigubbakcemile2
Merak etme...
O gunlerde gelecek, herkesinbir vakti var iste
Canimsin hep yaninda olucam ben
Operim çokk

10 gün sonra benım de 3 ayım olacak ve tam 4 kılo aldımm

ya uff ya uff
:delphin:

yeni topiğimiz hayırlı olsun:)))

benim en büyük korkum beğenerek aldığım eşyaların eve yerleştirildiğinde evde kötü durmasıkafamçokkarıştı

sizde böyle şeylerle karılaştınız mı:uhm:

Canim benim saolasin, yeni yil, yeni topik :lepi:
Biliyormusun..esyalarimi begendigimde gozume guzel gorundu ama evimde pek hayal edemedim
Ve evi yerlestirince de super durdu yaa vallah..
Herkes bana niye siyah aldin delisin sen diyorlardi
Evet bakimi zor...çok çok toz oluyor ama asiri klass :1rolleyes:
Simdide gelen giden bayiliyor evime harika diyorlar...
O yuzden hiç merak etme, yeter ki içine sinsin gerisi kolay yerimseniben

10 gün sonra benım de 3 ayım olacak ve tam 4 kılo aldımm

ya uff ya uff
:delphin:

Soyluyorlardi bana ama inan dostum ben onlara hiç inanmiyordum meger dogruymus mirmirmirmir
Evlenecek olanlar duysunlar hepimiz kilo aldik kizlar dikkatli olun yaa
Dur bakalim Sumak'cim iki hafta sonra doktorda randevum var su hapi bi degistiriyim belki ondan kilo aliyorum ben ya...8 kilo annecim...kolay degil yani
offfffffffffffffff senağlama

[/B]
kızlar evlenince niye kilo alınır?

Vallaha...rahata eriyoruz desemmmm baba ocaginda da rahattik
Bitanem, dogum kontrol hapi kesinlikle
Birde yeni evli olunca yemege davet eden koskoca aile
Her hafta bir yerlerde yemek
Hafta içi film bakarken esinin kucaginda mutlaka çay, yaninda mutlaka çikolata, biskuvi, cips, patlamis misir...cokacimcoook
Koçisle "hadi yemege gidelim bitanem" deyip gunlerce açmissin gibi kocaman bir tabak istemek ve yemek
Buz gibi kolalari devirmek
Gece uyuyamamak, biraz sirnastiktan sonra açikmak ve yemek :utangac:
Yani bunlardan dolayi
Hepiiz kilo aldik dusunebiliyormusunuz ?
en kotusu igrençi benim sanirim...8 kilo senağlama

Canim benim saolasin, yeni yil, yeni topik :lepi:
Biliyormusun..esyalarimi begendigimde gozume guzel gorundu ama evimde pek hayal edemedim
Ve evi yerlestirince de super durdu yaa vallah..
Herkes bana niye siyah aldin delisin sen diyorlardi
Evet bakimi zor...çok çok toz oluyor ama asiri klass :1rolleyes:
Simdide gelen giden bayiliyor evime harika diyorlar...
O yuzden hiç merak etme, yeter ki içine sinsin gerisi kolay yerimseniben

umarım dediğin gibi olurkaydirigubbakcemile3 gözümün önüne getiriyorum kurduğum evi ve düşündüğüm gibi olmazsa hayal kırıklığına uğrayabilirim. hayal kurmadan da edemiyorum amasırnaşık şey

kızlar yeni evli arkiidişlerime bu soru;

evlilik hani şu hazırlık aşamasında umduğumuz kadar heycanlı mı?
gerçi sizde cicim aylarındasınız ama hani of ya bumuymuş evlilik mi diyor insan yoksa cici evinde olmak hoşuna mı gidiyor nedir yani?
biraz daha duygu aşamasını merak ediyorum ben...

ay kızlar bende bu topiktenim:) ve işin kotu tarafı bende kılo aldım hemde 5 kıloooo delırcem evlılık yaramıs lafından bıktım artıkkkk:D

Back