Bacım sırf sana yazmak için üye oldum, bilirim bu derdi. İlk evlendigim zamanlar ben de çok çektim, Dr gittim antibiyotik tedavisi verdi içtim geçmedi, hastaneye yatırdı damar yolu ile tedavi uyguladı geçti 1 ay olmadan geri başladı... Anlayacağın çok çektim. Dr ilaç baktım çare değil etrafa sordum kızılcık suyu iç dediler içtim, bol su dediler içtim, maydanoz sapı suyu kaynat dediler yaptım...nafile çözüm bulamadım. Aylarca ağrılı cinsel birliktelik yaşadım kocamla ben bilirim çektiğim acıyı. Amerika'da fitoterapi uzmanı Dr kuzenim var ( fitoterapi kişiye özel bitkisel içerikli ilaç hazırlayıp tedavi edilmesi) kuzenime danıştım önerisi şu oldu: dmanos diye bir toz var huş ağacı özü organik bir madde hamilelikte de kullandım sakıncası yok, bu tozu alıyorsun günde 2 kez içme suyuna katıp bir bardak içiyorsun, bir diğeri c vitamini takviyesi alıyorsun her gün, eczanelerden bulursun bunu, bir digeri de motiflor fitil her ilişki sonrası hala kullanırım, hamilelikte de kullandım doğal probiyotik zaten, bu fitil pahalı diyorsan da ev yoğurdu yapanlar gazlı bezi o yoğurdun suyuna batırıp özel bölgede tutabilir aynı şey fitil kullanmak ile... Ve bol su, yoğurt vb tüket, bağışıklığını güçlendir, eşin de ilişki öncesi mutlaka duş alsın hijyen çok önemli. Şifa diliyorum, ben bu şekilde çare buldum. Bu dediklerim gayet doğal içerikli ürünler hamileysen de kullanabilirsiniz.