Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Yeni evleniyorum,salonum için fikir lütfen!!

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
bişi sorcam..
oda kac m2.. salonda mı sürekli oturacaksınız yoksa ayrı bir oturma odanız olacakmı.. bunları bana soylersen peki salonda kac pencere var.. ve diger ayrıntıları yazarsan sana yardımcı olurum..
ne de olsa mesleğim :))

canım koltuk renk seçimin harika benim tasarladığım gibi kumaşın koyu olması çok güzel kir götürür derininde açık renk olmasıda iyi evi ferah yapar benim almak istediğim renklerde bunlardan evliliğimde 6 yılıma giricem sana tavsiyelerimi yazıyorum daha doğrsu yeni yapacağım salonu bi kere herşeyden önce rahatını düşün sakın fon falan diktirme çok gereksiz geçenlerde yıkadım salonda güneşlik dahil toplam 10 perde var takarken belim koptu bunlar çok gereksiz şeyler üstelik demode ben şöyle yapıcam eğer kahve beyaz koltuklarımı alabilirsem
kalın olarak kahve yada beyaz stor diktircem üstüne katlamalı olmayan düz dikim kahve beyaz desenleri olan tül diktiricem akşamları tülleri iki tarafa kanat olarak çekip fon olrak kullanıcam gündüzde tül olarak kullanıcam mis gibi yıka tak
birde kahveye turuncu çok yakışıyo aralarada turuncu objeler koyarsan ev çok renklerin örneğin iki turuncu iki kahve iki beyaz kırlent ve bir iki turuncu abajur falan çok hoş holur

Canım çok teşekkürler,inşallah sen de en kısa zamanda döşersin evini.
Sanırım ben de artık o şekilde yapacağım ama turuncuyu kullanamam.Çünkü benim mutfağım falan kırmızı olacak.Evde de bi kombin olsun istiyorum ben.Turuncu pek gitmez benim evimde ama senin dediğini gibi senin evinde çok hoş olacağını düşünüyorum.
Bir an önce bitirelim evleri de paylaşalım resimleri:)

inşaallah canım yaparızda paylaşırız benim halım acı kahve turuncu ve beyazdan oluşuyorda oyüzden turuncuyla renklendirmek istiyorum sende nasıl istersen öyle yaparsın bunları yapabilmem için bu sezon çalışmam lazım kapı pencere değişecek yerler laminant olucak oooo çok işim var çok 4yıldır migrosta sezonluk olarak çalışyorum oyüzden hersezon bi yenilik yapıyorum evime kocacıkım ama evin masraflarını karşılayabiliyoo bunada şükür.:a015:

ınşallah inşallah..
Hımm evet inşallah uzun uzun çalışırsın da her istediğini alırsın canım.Gerçekten de zor bu dönemde hepsini birlikte yapmak ama olsun az az da olsa yapıyormuşsun ne kadar güzel.

Allah mesut etsin canım
..Kahverengi hiçbir zaman eskimeyen bir renk her dönem kullanılıyor.kahverengiye açık tonlar kullanmanı tavsiye ederim.

Çok teşekkür ederim canım.
Evet içime sindi iyice koltuklarımın rengi.
Açık renklerle kombin yapacağım,bakalım ortaya güzel şeyler çıkar:)

İLK TUL çok guzel onun bembeyazı cok guzel olur yatak odasınaŞeniz yada cokkkk ucuk pembeyle,kendı evıme bembeyaz cıbınlıklı ve ferforge yatak alıcam kısmetse bu perde süper gıder.kopyaladım hemenyerimseniben

tatlım şimdiden hayırlı olsun.resimdeki koltunkar bence gayet şık:KK66:halı perde ve duvar boyasıyla tamamlanır hatta sen o koltukları al bence:)evinin resimlerini koyarsan sevinirim bizede fikir olsun:KK66:

Çok teşekkür ederim,koltuklarımı aldım,geldi eve:)
Ama tabii ki o resimlerdeki değil..
Umarım paylaşırım ben de bir gün resimleri..

Bence bu tarz bir koltuk takımına sade ve şık lake bir ünite, ortaya shaggy bir halı ve katlamalı tül ama organze değilde ketenden yapıyorlar artık ve altına boncuk felan dikmiyorlar.çok asil duruyor bence. Duvarın birine değişik bir ayna yada saat takarak, ünitenede az ama şık bir kaç obje koyarak dekore edebilirsin. Hıı bu arada bu eşyalarada lütfen sende dantel örtü kullanma :))

modern aksesuarlarla odaya ayrı br renk verebilirsin.Uzun güsel bir çicek kahveli kremlı bir köseye koyabilirsin bence gecen sene ablamın evını dösedık onunda koltuk ve tv unıtesı var bi odada bir köşeye çicek koyduk usun gusel gösterıslı unıte kösesını sık modern aksasuarlarla yerlestırdık çok modern ve sık oldu

kızlaarr bi yardım da ben istiyorum. bu takımı aldım ama perde konusunda kararsızım. halıyı krem yada beyaz düşünüyorum sade. perde sizce nasıl olsun. fikirlerinizi bekliyorum

Eklentiler

• pr_01_10055_max.jpg
    pr_01_10055_max.jpg
    80,5 KB · Görüntüleme: 70
X