Yeni evleneceklerin dikkatine !

valar morghulis

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2014
276
162
23
Arkadaslar kkne uye oldugumdan beri ,neredeyse 2 yil olmus, devamli gordugum basliklar "kv sorunu yetisin,kv beni delirtiyo, kv soyle.kv boyle.kp pirtliyo..." bunlara benzer bin tane baslik heeeeergun hem de heergun yani. Arkadaslar ben evlenecek arkadaslara sunu soylemek istiyorum evliliginizde kv-kp ikilisine burdan okuduklarinizla onyargiyla yaklasmayin. Onlar sizin sevdiginiz adamin ana babasi neden yani bu nefret bu kin. Elbette onlarin da hatalari var ama o insanlarin yasli kendinizin genc oldugunu unutmayin. Bu yuzden bi suru evlilik yok yere bozuluyo huzursuzlasiyo erkenden yaslaniyosunuz bu yuzden. Bence siz kime nasil davranirsaniz karsiligini oyle gorursunuz. Kv size inatla kotu mu davraniyo siz onu iyiliginizle ezin kinle nefretle degil sirf bu sebepten kutsal bi kurum olan aile degerini yitiriyo. Kvler sizler de okuyosunuz eminim. Annesinden babasindan kopmus evinize gelmis oglunuzla evlenmis kadinlarin neden uzerine sebepsizce yuklendiginizi dusunun? Ben bunu neden yapiyorum deyin bi kendinize. Cunku artik birbirine kin nefret kusan aileler ve burda onlari destekleyenleri gordukce sinirim tepeme cikiyo. Burdaki yazan insanlar da o kadar mesuliyetsizce yaziyolar ki hic anlamiyorum gercekten hic mi dusunmuyolar bi ailenin depremine yardim ediyo? Biraz da o sarsiyo. Bi kadin kvsinin evlerine geleceginden ama altina kacirsigindan bahsetmis niye geliyo ya ne isi var diyo gerizekali demek istiyorum ona cunku o adamin annesi o icten ice sana karsi nasi mahcup oluyo o kadinin oglu kim bilir. O kadin ne umitlerle buyuttu o cocugu her emzirdiginde cocuguna derin derin bakip ne hayaller kurdu senin gibi kotu kalpli biri kadin altina kaciriyo ayy deliricem gelmesin ne isi var bilmem ne desin diye mi buyuttu o cocugu. Sen de buyutucen bi tane sana da ayni gelin ya da ayni cocuk gelicek hep oyle olur cunku. Allah kotu kalpli olan kendini amaan banane diye kotuye iten sartlari durumlari dusunmeden rahatca insanlara saldiran kv kp gelin damat kim varsa yola getirsin. iyilik eden iyilik bulur. Hani dagin hikayesi vardi cocuk daga dogru bagiriyodu dag da ayni sekilde ona geri yolluyodu soylediklerini babasina sorunca cocuk neden boyle diye baba da insan ne yaparsa aynen karsiligini hulur diyodu ya he iste hayat tam da o( cook farkli durumlardan bahsetmiyorum tabiki). O yuzden kimsenin gazina gelmeyin sevmeye calisin saygi gosterin mutlu olmak icin cabalayin konusarak her sey hallolur konusun cahillik etmeyin. Hayatinizi bile bile cirkinlestirmeyin guzellestirin.

Buradan kv derdi okuyup durduk yere melek gibi kaynanasına çatan yoktur herhalde. Kvnin kötü olmasıda gelinin ona kötülük yaptığı anlamını taşımaz. Iyilikle ezin demişsin. Çesit çesit insan var, çesit cesit hayat var. Böyle yapmayla olacak olsa dediğin yuvalar yıkılmaz, burada onlarca konu açılmazdı belki. Ben bana saygı duymayan ve sınırlarımı aşmaya çalışan insana orada dur derim kimse kusura bakmasın o kırılcak, bu yıkılcak banane? İsin özü yaşından dolayı herşeyi yapma hakkına sahip değil kimse. Herkes mesafesini, yerini bilmeli. Onun dışında örnek verdiğin konuyu bilmiyorum ama anlattıgın kadarıyla kvyi altına kaçırıyor diye istememek, gelicek diye delirmek çok buyuk terbiyesizlik, vicdansızlık ancak bu ve bunun gibi olaylar haricinde bir çok kv kaynanalık yapmaya girişiyor onada susup oturacak değil kimse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…