yeni evleneceklerden yardım

ayyalniz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2011
249
8
96
Erkek arkadaşımla 9 aydır birlikteyiz ciddi bir ilişkimiz var.Evlilik istiyoruz zaten görücü usulü tanıştık biz.Fakat erkek arkadaşım evlilikten yana değil gibi. Zaten ailesi hiçbir maddi yardımda bulunmayacak.Kredi çekecek erkek arkadaşım ve beraber ödeyeceğiz. Daha erken değilmi demeyin çünkü şu an askerde 4,5 ay var gelmesine.Geldikten 1 ay sonra söz nişan olsun diyorum diyorum 30 Haziran 2013 düğünümüz olsun diyorum kabul etmiyor.

Bahaneside maddiyat. Ben 25 yaşındayım ama 26 olucam o zamana o da 28.

Ayrıca nisanda nistemeye gelelim diyor. Kışa kalsın düğün diyor ama ben bir an önce ailesinide tanımak istiyorum.

Kafam karışık fikirleriniz neler?? Birde evlenmek için sizmi ısrar ettiniz yoksa erkek arkadaşınız mı ? :26:

Son düzenleme:

bence ısrar etme canım yaşın okadar da büyük değil abartma buarada 30 haziran 2012 demişsin 2013 demek istedin sanırım....bence askerden gelmesini bekle şu kışı da atlatın yazın nişan düğün vs tarihlerini kararlaştırın hem toparlanmış olursunuz

Ama işte şu an askerde ve aradığında bunları konuşuyoruz bu da kötü bir durum...

sıkboğaz etmeyin bencede ama erkkleride biraz iteklemek gerekiyo evlilik için..ama şu anda askerde ve askerde erkeklerin psikolojileri çok ama çookk değişiyor..o gelene kadar en azından evlilik konusunda sıkboğaz etmeyin biraz daha tanımaya çalışın günlük şeylerden bahsedin..

sen nıye bır bayan olarak olarak ısrar edıyorsun ki?? madem ıstıyorsun ara sıra zarf at senınkıne.
erkekler sevmez böyle şeyleri.
aılesını tanımak ıcın acele etme , ileride nefret edıcek hale geleceksın zaten merak etme .

peki evliliğe ikna etmek ıcın ne yapmak lazımm acık söylemek pek ıse yaramıyor sankı?? bırde erkek arkadasım benımle evlenmeyı erteliyor korkuyor sankı evlenmekten :S

evliliğe ikna etmek istiyorsan o sürecin içine çekeceksin
ailesiyle tanışacaksın, gerisi hayırlıysa gelir zaten...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…