• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Yeni evleneceğim mobilyaları aldım perde ve halıyı ne yapayım

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

ezzel

Guru
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2011
271
138
303
Kızlar mobilyalarımı aldım. kahverengini sevmem ama nişanlım da begenince yemek takımım da kahverengi oldu. aslında cok kucuk bir kısmı resimlerinde görebilrisiniz. ben odanın aslında bahar esintisi vermesini istiyorum. bu yuzden bu odaya mesela fusya perde ne bilim tatlı renkli baska bişiler ne yapabilirim. halısı perdesi aksesuarı için soruyorum. $cupon 01.webp$cupon 02.webp$232.webp$231323.webp

dadlum gıymatlum çok beğendim eşyalarını . kahverengi ama modernler :1: ama sakın fuşya yapma perdeni ama şeker pembe yada toz pembe yada somon mükemmel olur. yanlış görmediysem yastıklarında bu tonlarda çizgiler var

hımss öncelikle hayırlı uğurlu olsun canım..
bence çok güzel mobilyalar ama renklendirmek zor tabi..
bence çok açık pembeye yakın bi perde,krem üzerine pembe ya da fuşya halkaları olan bi halı olabilir tabii...
perde kulaklarını da şimdi yeni moda olan krem üzerine küçük pembe çiçekleri olan bişey düşünebilirsin..ingiliz tarzı diyorlar..

pastel tonlarında yeşil de güzel gidebilir ama klasikleştirebilir...

Aldığınız takım koyu renk değil ki, açık canlı renkler uymasın.

Dilediğiniz rengi dilediğiniz şekilde uydurabilirsiniz; fuşya, yeşil, pembe v.s

Perde rengi seçebilirsiniz, perde rengine uygun bir kaç kırlet yaptırırsınız uyumu bu şekilde yakalayabilirsiniz.

Birde bu rengi barındıran bir tablo belkide. Bunun dışında çok takım olmaya gerek yok.

Halı mobilya ya da döşeme rengine yakın bir renk olabilir.

Hayırlı olsun.

Kızlar mobilyalarımı aldım. kahverengini sevmem ama nişanlım da begenince yemek takımım da kahverengi oldu. aslında cok kucuk bir kısmı resimlerinde görebilrisiniz. ben odanın aslında bahar esintisi vermesini istiyorum. bu yuzden bu odaya mesela fusya perde ne bilim tatlı renkli baska bişiler ne yapabilirim. halısı perdesi aksesuarı için soruyorum.Eki Görüntüle 401936 Eki Görüntüle 401937 Eki Görüntüle 401938 Eki Görüntüle 401939

koltuklar bana kaba geldi ama rengi güzel..kol kısımları falan cok hantal duruyor temizliği acayip zor olur gibime geliyor. kol kısımları beyaz deri olsaydı...birde yemek masasınn sandalyeleri beyaz oslaydı inanılmaz farklı bir hava katardı o zmn perdelerde sütlü khve yeşil ve fuşya çiçekli birşy terch edebilirdin ama şmdi herşey kahve tonları olmuş birbirini boğmuş renksiz duruyor. deir kısımlarında renk değişikliği şansın varsa hemen yaptır bence aksi halde böyle bir salonu turkuazdan başka bir renkle renklendirmek çk zor fuşyayla uyum sağlayamaz bence...

koltuklar bana kaba geldi ama rengi güzel..kol kısımları falan cok hantal duruyor temizliği acayip zor olur gibime geliyor. kol kısımları beyaz deri olsaydı...birde yemek masasınn sandalyeleri beyaz oslaydı inanılmaz farklı bir hava katardı o zmn perdelerde sütlü khve yeşil ve fuşya çiçekli birşy terch edebilirdin ama şmdi herşey kahve tonları olmuş birbirini boğmuş renksiz duruyor. deir kısımlarında renk değişikliği şansın varsa hemen yaptır bence aksi halde böyle bir salonu turkuazdan başka bir renkle renklendirmek çk zor fuşyayla uyum sağlayamaz bence...

burada gösterdigim yemek odası aldıgım magazanın sitesinden sandalyeleri kahverengi yaptırmıyorum kırık beyaz gibi. Çünkü koltuklarımda aynı şekilde yanları kırık beyaz gibi duruyor.

Back
X