Kızlar mobilyalarımı aldım. kahverengini sevmem ama nişanlım da begenince yemek takımım da kahverengi oldu. aslında cok kucuk bir kısmı resimlerinde görebilrisiniz. ben odanın aslında bahar esintisi vermesini istiyorum. bu yuzden bu odaya mesela fusya perde ne bilim tatlı renkli baska bişiler ne yapabilirim. halısı perdesi aksesuarı için soruyorum.
dadlum gıymatlum çok beğendim eşyalarını . kahverengi ama modernler ama sakın fuşya yapma perdeni ama şeker pembe yada toz pembe yada somon mükemmel olur. yanlış görmediysem yastıklarında bu tonlarda çizgiler var
hımss öncelikle hayırlı uğurlu olsun canım..
bence çok güzel mobilyalar ama renklendirmek zor tabi..
bence çok açık pembeye yakın bi perde,krem üzerine pembe ya da fuşya halkaları olan bi halı olabilir tabii...
perde kulaklarını da şimdi yeni moda olan krem üzerine küçük pembe çiçekleri olan bişey düşünebilirsin..ingiliz tarzı diyorlar..
pastel tonlarında yeşil de güzel gidebilir ama klasikleştirebilir...
Kızlar mobilyalarımı aldım. kahverengini sevmem ama nişanlım da begenince yemek takımım da kahverengi oldu. aslında cok kucuk bir kısmı resimlerinde görebilrisiniz. ben odanın aslında bahar esintisi vermesini istiyorum. bu yuzden bu odaya mesela fusya perde ne bilim tatlı renkli baska bişiler ne yapabilirim. halısı perdesi aksesuarı için soruyorum.Eki Görüntüle 401936
Eki Görüntüle 401937
Eki Görüntüle 401938
Eki Görüntüle 401939
koltuklar bana kaba geldi ama rengi güzel..kol kısımları falan cok hantal duruyor temizliği acayip zor olur gibime geliyor. kol kısımları beyaz deri olsaydı...birde yemek masasınn sandalyeleri beyaz oslaydı inanılmaz farklı bir hava katardı o zmn perdelerde sütlü khve yeşil ve fuşya çiçekli birşy terch edebilirdin ama şmdi herşey kahve tonları olmuş birbirini boğmuş renksiz duruyor. deir kısımlarında renk değişikliği şansın varsa hemen yaptır bence aksi halde böyle bir salonu turkuazdan başka bir renkle renklendirmek çk zor fuşyayla uyum sağlayamaz bence...
koltuklar bana kaba geldi ama rengi güzel..kol kısımları falan cok hantal duruyor temizliği acayip zor olur gibime geliyor. kol kısımları beyaz deri olsaydı...birde yemek masasınn sandalyeleri beyaz oslaydı inanılmaz farklı bir hava katardı o zmn perdelerde sütlü khve yeşil ve fuşya çiçekli birşy terch edebilirdin ama şmdi herşey kahve tonları olmuş birbirini boğmuş renksiz duruyor. deir kısımlarında renk değişikliği şansın varsa hemen yaptır bence aksi halde böyle bir salonu turkuazdan başka bir renkle renklendirmek çk zor fuşyayla uyum sağlayamaz bence...
burada gösterdigim yemek odası aldıgım magazanın sitesinden sandalyeleri kahverengi yaptırmıyorum kırık beyaz gibi. Çünkü koltuklarımda aynı şekilde yanları kırık beyaz gibi duruyor.