yeni evimin yerleri (parke fayans)

milakajunino

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2012
480
318
Merhaba arkadaşlar daha önce konut kredisi için konu açmıştım. İnşallah evime oturmak kısmet olur. Evim küçük 80m2 salonu koyu renk parkeli şimdi eve girdiğimde evin geri kalanına açık renk parke yaptırmak istiyorum salonun parkeleri de yeni ama farklı olunca çok mu sırıtır hepsini birlikte yaparsam da bütçemi aşıyor fikirlerinizi bekliyorum.Teşekkür ederim.

Sadece mutfak ve holu fayans parke yapabilirsibiz bende öyle yaptirmayı düşünüyorum.evim ikinci el daha yeni satın aldım tüm odqları o klasık parke renginden ıslak zeminlerde sıyah fayans ama ben beyaz oarke fayanslarından yapıcam.yaptıranda gördüm güzel duruyor sırıtmıyor.güle güle kullanın

Parke fayans ne oluyor anlayamadım

evde esya yokken yapacaklarınızı yapın bence , sonra esyaları tasıma olayı daha zor olur salonda koyu renk parke oluversın ne olacak yenıyse sorun degıl

Ben buna takılırdım şahsen eğer takılmam diyosanız yeni parkeyi israf etmeyin ya da heryeri aynı renk yaptırın salondan sökülecek parkeyi de parkeciye verin buna karşılık indirim isteyin .Bize böyle bir teklif sundu parkeciler .Ayrıca biz en son moda laminantlardan yaptırmak için fiyat aldık 130 metrekare evin tamamı için 2000 dediler.Sizin ev küçükmüş 1000 liraya hallolur.Ben çok istedim olmadı umarım siz yaptırırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…