• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yeni evimin lavabosu : (

seperatör uygun olmaz cafe-restaurant gibi fakat cam tuğla olabilir veya lavaboyu kaldır ,böyle minicik ayaklı olmayan direk duvara monte lavabolar var 50 tl filan hatta ondan alın wc nin içine bir duvara koyuverin
ama eğer öyle yaparsanız o dışardaki duvardaki fayansları kırdırmanız gerekecek ,yahu nasıl bir mimari bu ,hiç akıl mantık işimi ..

kızlar eylüllünde dediği gibi içeri kapının açıldığı duvara ufak bir lavabo koydursam vee
kapıyı dışarıya açılımlı yaptırsam nasıl olur sizce..

kızlar eylüllünde dediği gibi içeri kapının açıldığı duvara ufak bir lavabo koydursam vee
kapıyı dışarıya açılımlı yaptırsam nasıl olur sizce..
evet eylülün dedigi gibi minik bir lavabo olur ama kapı dışarıya açılırsa nasıl olur bilemiyorum çünkü benim gördügüm tüm wc kapıları içeriye açılıyor ama istersen bir usta ile görüş en iyi fikri onlar verir içeriye minik bir lavabo eklesen kapı içeriye açılırsa pek zararı olacagını sanmıyorum

Benim eski evimdeki wc de öyleydi içerde minik bir lavabo,çokta sevimli duruyordu,bence seperatörmüş,ipli perde boncuk perde çok eski usül durur basit kaçar güzelim eve hem kullanım alanın genişler,çıkış kapısı nerde bilmiyorum ama eğer hemen yanındaysa o kısma portmanto bile yaptırabilirsin canım.

Diğer sayfalarda yazmışlar ama oraya duvar ördürtüp koridorun dar görünmemesi için o duvara boydan boya ayna kaplatıp geniş görünmesinide sağlayabilirsiniz :34:

Benim eski evimdeki wc de öyleydi içerde minik bir lavabo,çokta sevimli duruyordu,bence seperatörmüş,ipli perde boncuk perde çok eski usül durur basit kaçar güzelim eve hem kullanım alanın genişler,çıkış kapısı nerde bilmiyorum ama eğer hemen yanındaysa o kısma portmanto bile yaptırabilirsin canım.
evet kullanım alanım kesinlikle çok genişleyecek cnm.
lavaboyu kaldırınca oraya dolap yaptırmayı düşünüyorum
yarın gidip ölçülerine falan tekrar bakıcaz.
inşallah tam olurrr ..
dışa açılım olur bence.hem allah korusun içerde biri düşse kapı içeri doğru açıldığında açılmaz.
güzel bi yaklaşım.. dediğin gib herşeyte iyi tarafından bakmak lazım demi :)
Diğer sayfalarda yazmışlar ama oraya duvar ördürtüp koridorun dar görünmemesi için o duvara boydan boya ayna kaplatıp geniş görünmesinide sağlayabilirsiniz :34:

lavaboyu içeriye alamazsak
dediğiniz gibi ayna kullanabiliriz o duvarda .

ben gerçekci olacam valla o lavabo hiç olmamış oraya koridor varsı daralsın ama ben olsam alçıpanla hemencecik kapattırırdım arkadaşım...

benim daha önce kirada durdugum evde böyleydi bizde tavana 4 tane kanca takıp boncuk perdeyle kapatmıştık örnek resimde oldugu gibi

Eklentiler

• $boncuk-perde.webp
    $boncuk-perde.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 784
ben gerçekci olacam valla o lavabo hiç olmamış oraya koridor varsı daralsın ama ben olsam alçıpanla hemencecik kapattırırdım arkadaşım...
TEŞEKKÜR EDERİM bende öyle düşündüğüm için yardımlarınıza muhtacım.hala bi karar veremedik.
müteahhit de tanıdık biri. oraya dekoratif buzlı bir cam yaptırayım diyor nasıl olur kii?
benim hiç içime sinmedi..
benim daha önce kirada durdugum evde böyleydi bizde tavana 4 tane kanca takıp boncuk perdeyle kapatmıştık örnek resimde oldugu gibi

aaa bu dA güzel bi fikir . yakından görmek lazım bu boncukları .. :)

arkadaşım kesinlikle kaldır o lavobayı. ya içeri küçücük yaptır ya da tuvaletten çıkan bi zahmet elini banyoda yıkayıversin.

benim şu an oturduğum evde tuvaletin yanına dolaplı lavoba koymuşlar. banyoda olması gereken dolap koridorda girinti bi yer var orda . ben de sinir oldum ama kira ne de olsa bişey yapamam. allahtan dolap lake kahveli kremli uyuyo yani ortama. mesela havlu asmadım. sepet içine havlu koydum. mumlar koudum. çiçek koydum. artık çok da köyü durmuyor.

ben de kendi evim olsa kesin kaldırırdım

Benim tuvaletle banyo dipdibe.
Aynı sizinki gibi tuvalet lavabosu dışarda aynı resimdeki gibi.
Bende bu lavaboyu tamamen kaldırttım.
Nsıl olsa banyoda lavabo var onu kullanıyoruz.
Siz de iptal edin bence o lavaboyu

adını tam hatırlamıyorum ama mağazalarda falan oluyor. kare fayans gibi şeyler, birbirine ekleyerek takılıyor. sonra da perde gibi bölümleri ayırma gibi alanlarda kullanılıyor. evmanyada görmüştüm ilk.

adını tam hatırlamıyorum ama mağazalarda falan oluyor. kare fayans gibi şeyler, birbirine ekleyerek takılıyor. sonra da perde gibi bölümleri ayırma gibi alanlarda kullanılıyor. evmanyada görmüştüm ilk.

dediğin nasıl bişey acaba anlayamadım..
bi resim koyabilirmisin acaba

arkadaşlar fikirleriniz için çok teşekkürler..
lavaboyu kaldırttım, wc nin içine kapıdan girince sol tarafa ufak bi lavabo koydurdum..
inşallah pişman olmam ..şuan çok rahatladım ama

arkadaşlar fikirleriniz için çok teşekkürler..
lavaboyu kaldırttım, wc nin içine kapıdan girince sol tarafa ufak bi lavabo koydurdum..
inşallah pişman olmam ..şuan çok rahatladım ama

Çok iyi yaptırmışsın pişman olmazsın
lavabo dışarıda bence hiç hoş durmuyor arkadaşımın evide böyleydi tuvaletten elin kirli çıkıp dışarıdan elleri yıkamak hijyenikte değil hadi siz hijyene dikkat ettiniz gelen misafirinizin dikkat etmeme durumuda var
birde bebeğiniz varsa en iyisi lavobonun içeride kalması

Çok iyi yaptırmışsın pişman olmazsın
lavabo dışarıda bence hiç hoş durmuyor arkadaşımın evide böyleydi tuvaletten elin kirli çıkıp dışarıdan elleri yıkamak hijyenikte değil hadi siz hijyene dikkat ettiniz gelen misafirinizin dikkat etmeme durumuda var
birde bebeğiniz varsa en iyisi lavobonun içeride kalması

bebeğim yok maalesef keşke olaydı da lavabo hiç olmayaydı :(

neyse dediğiniz gibi iyi olacak eminim...

Back
X