• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yeni evimin lavabosu : (

evet var banyoda ama nasıl olur bilemedim ki yaa :(
fotonun sağ altında banyo girişi az bişey görünmüş.
uzak dğil aslında ama yinede
çok kararsızım..
terazi burçları kararsız oluyormuş.pek inanmam burçlara ama galiba buna inanmaya başladım
evi zor buldum zor beğendim ..bu seferde içini nasıl dekore edicem telaşı sardı :(
Rabbim yokluğunu göztermesin yinede..herkese nasip osun inşallah..

Canım... Zaten bir banyon varsa bence lavaboyu iptal et tuvaletide kapattır onun yerine oraya raflar yaptır al sana ardiye... :) annemin evinde öyle çok da kullanışlı oluyor hem... Gerçi sen kararını vermişsin kafa karıştırmadım umarım...:)

Son düzenleme:
Canım... Zaten bir banyon varsa bence lavaboyu iptal et tuvaletide kapattır onun yerine oraya raflar yaptır al sana ardiye... :) annemin evinde öyle çok da kullanışlı oluyor hem... Gerçi sen kararını vermişsin kafa karıştırmadım umarım...:)

banyoda klozet var canm ya alaturkasız olmaz:17::17::17:
ama çok zorda kalırsam bi ardiye ihtiyacı duyarsam..bu önerini aklıma getiririm.teşekkürler..:38:

banyoda klozet var canm ya alaturkasız olmaz:17::17::17:
ama çok zorda kalırsam bi ardiye ihtiyacı duyarsam..bu önerini aklıma getiririm.teşekkürler..:38:

hahaha ay alaturka tuvaletinde yeri başka ,benim eski evimde vardı ,büyük banyoyu eşim kullanırdı ,küçük alaturka tamamen bana aitti,kimse girmezdi benden başka ,girerdim içeri yakardım sigaramı ohhh keyif :))) ama bu evimde alaturka yok yaa ikiside alafranga :((

ayy benim de aynı şekilde bi de evin giriş kapısının yanında lavabo onun hemen yanında da tuvalet var. Ben önünü dolapla kapadım wc nin lavaboyu da kaldırdım ama fayanslar falan görünüyo lavabo delikleri :ssz: $2012-10-01 20.37.08.webp$23292123044427889_08ccqycf_c.webp
resimdeki beyaz dolabın arkasında wc var solunda da lavabo vardı oradan bıraz fayanslar gorunuyo tuvaletı sımdı dıger resımdekı gibi yapmak ıstıyorum ama tuvaletın ıcı nasıl tamamen kapanır bılmıyorum yaparsam eger paylasırım.

Arkadasim suanda goruntu hic hos degil sende farkindasin zaten.eger banyoda el yikamak zor olur diyorsan kesinlikle duvar ordur.ama antre daralir deyipte kesinlikle lavaboyu tuvaletin icine alma hic hijyenik olmaz.bi tanidigimin lavabosu tuvaletin icinde hic icim rahat etmiyor banyoda yikiyorum.
Benm yeni tasincgim evin tuvaletin icinde de disindada boyle bi lavabo yok banyoda yikayscagiz ellerimizi hemde banyo ile tuvaletin arasi sizinkinden daha fazla ama hic sorun degil iyikide boyle yapmamislar diyorum...

Arkadasim birde soyle yapabilirsin banyo dolabi gibi.lavabon yine durur altinda yanlarinda dolap olur lavaboyuda kabalarindan degilde incelerinden secersin boylede hos durur.hatta yandaki dolabi biraz buyuk yaptirip ayakkabilik olarak bile kullanabilirsin.lavabolu dolap diye gorsellerde aratip bakabilirsin cok guzel modeller var ben tlf dan siteye girdigim icin ekleyemedim..

$Banyo-Dolabi08.webp nu biraz klasik ama hoş dururdu

$lavabo-dolabi.webp

bunun kadar büyük olmasada olurdu antre ölçülerine uygun yaptırabilirdiniz hemde portmanto gibi dururdu ama siz kararınızı verip yaptırmışsınız mesajınızı görmemiştim.inş pişman olmazsınız güle güle oturun evinizde :)

Back
X