yeni evimin lavabosu : (

gelbebegim2

BağrımaTaşBastırmaAllahım
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2011
524
2
66
Bursa
kızlar yeni aldığımız ama şuan tam olarak bitmemiş olan evimin lavabosu fotodaki gibi..
normalde projede duvar var ama yapılmamış antre dar kalmasın diye.
bu lavaboyu dekoratif bi şekilde nasıl kapatabilirim..
güzel fikirlerininzle bana yardımcı olursanız çoook sevinirim..
$IMG_20121117_142704.webp

bu fotodaki panel tarzı bişey olabilirmi szice..

$51a9081332c27e0962d0e36faf88f427.webp

panel bıraz doktor muayenesı gıbı olur dıye dusunuyorum cnım gazbeton dıye bırsey var oraya ondan yaptrabılırsın ıncelerınden ınce bır duvar orulebılı kapısınıda akardıyon kapı yaptrırsın dıye dusundum ılk aklıma gelen bu oldu

panel bıraz doktor muayenesı gıbı olur dıye dusunuyorum cnım gazbeton dıye bırsey var oraya ondan yaptrabılırsın ıncelerınden ınce bır duvar orulebılı kapısınıda akardıyon kapı yaptrırsın dıye dusundum ılk aklıma gelen bu oldu

yada aklıma bırsey daha geldı kapıyı kaldırtın o sekılde duvar yapın ıcerıye alınmıs olsun lavabo yanı cnm oda mantıklı :)

​Arkadaşım panel güzel durmaz gibime geliyor lavoboyu içeriye aldırabilirsiniz bizimki içeride yada duvar ördürüp kapı yaptırabilirsiniz

cnm duvar örülünce de o kısım biraz daralıyor gibi geldi .
wc kapısının tam karşısnda yatak odası kapısı var.
daralır mı bilemedim k,i yaa...
yada aklıma bırsey daha geldı kapıyı kaldırtın o sekılde duvar yapın ıcerıye alınmıs olsun lavabo yanı cnm oda mantıklı :)
kapıyı kaldıramıyoruz çünkü o kısımda kiriş varmış..

​Arkadaşım panel güzel durmaz gibime geliyor lavoboyu içeriye aldırabilirsiniz bizimki içeride yada duvar ördürüp kapı yaptırabilirsiniz
küçük bi lavabo içine olabilir belki
bizimde aynı bu tarz boncuklu perde gecirebilme gibi bi durumunuz varmı guzel duruyo

arkadaşım mümkünse bi fotosunu koyabilirmisin?

banyoda lavoba vardır mukakkak. bence tuvalette de olması şart değil. lavobayı direk iptal et hem yer açılır

banyoda lavoba vardır mukakkak. bence tuvalette de olması şart değil. lavobayı direk iptal et hem yer açılır
evet var banyoda ama nasıl olur bilemedim ki yaa :(
fotonun sağ altında banyo girişi az bişey görünmüş.
uzak dğil aslında ama yinede
çok kararsızım..
terazi burçları kararsız oluyormuş.pek inanmam burçlara ama galiba buna inanmaya başladım
evi zor buldum zor beğendim ..bu seferde içini nasıl dekore edicem telaşı sardı :(
Rabbim yokluğunu göztermesin yinede..herkese nasip osun inşallah..
separatör yazıp görsellerde aratın.bence ferforje olanları çok şık.hele mumluklu olanları falan var

baktım sağolun ..mumluklu göremedim ama :(

Son düzenleme:
eger gerek yok dıyorsan orayı kıleer gıbı yaapbılırsın bence raflar falan yaptır kullanıslıda olur dıye duusnuyorum banyoda varmıs nasılsa wc

tuvaletin lavabosunu kaldırırsan tuvaletten çıkan elini nerde yıkıyacak.. tuvaleti komple iptal etsen herkes klozet kullanmayı sevmeyebiliyor.. bence bi arkadşın dediği gibi en güzeli seperatörler çok şık oluyor bence de.. :3:

bencede en mantıklısı seperatör...
deminden beri baktım baktım resime, daha uygun mantıklı bişey olmaz oraya, kapı kısmı açık kalsa da , önü duvar olsaydı belki perde kapılar var akordiyon, onlar yapılabilirdi..veya ip perde çok modern tarz olanlardan olabilirdi..ama sizinki L seklinde olunca buraya seperatörden daha mantıklı bişey bulunmaz...
böyle çok ortalıkta olmuş yaa nasıl bir proje bu..hiç olmasa daha mantıklıydı...apaçık ortalıkta kalmış...haklısınız valla bende sinir olurdum kesin..
seperatör mantıklı, fazla düşünmeyin çözüm yok gibi başka..

lavoboyu iptal etmeyin arkadaşım herkes klozet kullanmaz sonuçta yukaridaki arkadşların dedigi gibide yapabilirsin bir ara gazetede okumuştum bir doktor söylemişti tabi ne kadar dogru bilmiyorum evlerdeki klozeti sadece aile bireyleri kullansın diyordu sağlık açısından içeriye aldırmış olsan wc daralırmı peki bizimki içeride yapan müteahhit içeriye koydurmuş dar degil yani

eger gerek yok dıyorsan orayı kıleer gıbı yaapbılırsın bence raflar falan yaptır kullanıslıda olur dıye duusnuyorum banyoda varmıs nasılsa wc
alaturka wc ye kesinlikle gerek var da, belki lavabo olmasa el yıkama işi banyoda yapılsa diye düşündüm.
kiler süper olur du ama maalesef cnm yer yo k kii...
tuvaletin lavabosunu kaldırırsan tuvaletten çıkan elini nerde yıkıyacak.. tuvaleti komple iptal etsen herkes klozet kullanmayı sevmeyebiliyor.. bence bi arkadşın dediği gibi en güzeli seperatörler çok şık oluyor bence de.. :3:
dıştaki lavaboyu kaldırıp, wc nin içine küçükde olsa bi lavabo koydurmakta yarar var
bencede en mantıklısı seperatör...
deminden beri baktım baktım resime, daha uygun mantıklı bişey olmaz oraya, kapı kısmı açık kalsa da , önü duvar olsaydı belki perde kapılar var akordiyon, onlar yapılabilirdi..veya ip perde çok modern tarz olanlardan olabilirdi..ama sizinki L seklinde olunca buraya seperatörden daha mantıklı bişey bulunmaz...
böyle çok ortalıkta olmuş yaa nasıl bir proje bu..hiç olmasa daha mantıklıydı...apaçık ortalıkta kalmış...haklısınız valla bende sinir olurdum kesin..
seperatör mantıklı, fazla düşünmeyin çözüm yok gibi başka..
seperatör iyi olur ama iş yeri havası verir mi acep ne dersiniz.
mimar arkadaşım evin iç kapılarına ve mobilyalara uygun bi seperatör olabilir demişti
yani beyaz bi seperatör ve etrafına mobilya renginde çerçeve..
lavoboyu iptal etmeyin arkadaşım herkes klozet kullanmaz sonuçta yukaridaki arkadşların dedigi gibide yapabilirsin bir ara gazetede okumuştum bir doktor söylemişti tabi ne kadar dogru bilmiyorum evlerdeki klozeti sadece aile bireyleri kullansın diyordu sağlık açısından içeriye aldırmış olsan wc daralırmı peki bizimki içeride yapan müteahhit içeriye koydurmuş dar degil yani

misafirden önce ben kullanmak isterim zaten alaturka wc yi.
klozeti sevmiyorum.. :(

bende lavaboyu içeri koydursammı diye düşünüyorum bir yandan da ama wc kapısının açıldığı duvar müsait sadece diğer taraflar dar olur.
o kapıyı iptal edip sürgülü akordiyon ne tarz bişey yapılabilir sizce ?hangisi kullanuşlı olur

sürgülü kapıda olur arkadaşım bir komşumuzda görmüştüm o gayet memnundu dediginiz gibi içeriye koyunca kapı yeri dar olabilir sanırım sizinkide içeriye açılıyor bizim kapıda içeri açılıyor ama dar degil birde bizimkisi pvc degil amerikan kapı yapmışlar banyo ve wc yi

sürgülü kapıda olur arkadaşım bir komşumuzda görmüştüm o gayet memnundu dediginiz gibi içeriye koyunca kapı yeri dar olabilir sanırım sizinkide içeriye açılıyor bizim kapıda içeri açılıyor ama dar degil birde bizimkisi pvc degil amerikan kapı yapmışlar banyo ve wc yi

YA ŞU SÜRGÜLÜ KAPININ yapılınca nasıl bişey olacağını araştırıyorum ama nette bulamadım.wc kapısına takılmış hali hiç yok :(

seperatör uygun olmaz cafe-restaurant gibi fakat cam tuğla olabilir veya lavaboyu kaldır ,böyle minicik ayaklı olmayan direk duvara monte lavabolar var 50 tl filan hatta ondan alın wc nin içine bir duvara koyuverin
ama eğer öyle yaparsanız o dışardaki duvardaki fayansları kırdırmanız gerekecek ,yahu nasıl bir mimari bu ,hiç akıl mantık işimi ..

seperatör uygun olmaz cafe-restaurant gibi fakat cam tuğla olabilir veya lavaboyu kaldır ,böyle minicik ayaklı olmayan direk duvara monte lavabolar var 50 tl filan hatta ondan alın wc nin içine bir duvara koyuverin
ama eğer öyle yaparsanız o dışardaki duvardaki fayansları kırdırmanız gerekecek ,yahu nasıl bir mimari bu ,hiç akıl mantık işimi ..

Back
X