Çıyan hmm biz ona kırk ayak deriz ama o ısırmaz sokmaz genelde. Evı tuttugunuz yer nasıl çokmu kurak bır memleket. Genelde sıcak taşlık yerlerde akrep olur. AKrepte tehlıklekı tabı. Çıyan oldugu yerde kurbaga ve farede cok olur. Fare ve kurbaganının oldugu yerde tabıkı yılanda olur. Bızım eskı ev mustakıl bahcelıydı yazları kapılar acık durrudu gunduzlerı. Camasır makıensune camasır atıcaz 2 metre karayılan plurdu makınenun ıcıme gırmis pusmus. Bahcede gecelefı kur aga dolanırdı yılanda kurnagıyu avlamak ıcın gece dolanırdı bahcede. Hele bı ıncıf agacımı vardı altınsa nerdeyse 50 yıllık yılan delıgı varmıs bızım ev dedemden kalma ta onlarun donemınden berı o evde kım otursa ılla o yılanla karsılasırmıs. Sızı korkutmak ıstemem korktutmak amaclu yazmadım tabıkı ama bahcelı evlerde toprak olan evlerde malesef illa oluyor bu tarz deyler. Ilaçlama içinde ilaç zehir genelde akrep yılan bu tarz seylere pek etkısı yok o daha cok boceklere orumceklere vs etkı edıyor ama evlımısınz satınmı aldınz evu kiramı ıptal etme durumu yokmu
Ya evı nasıl bılmıyoruz. Bızım ev hatayın kırıkhan ılcesındeydi. adanaya sıcak derker ama hataya hiç gelmemişlerdir orası daha felakettır. dogal olarak mustakıl evler bölge kurak oldugu ıcın o tarz seyler olabılıyordu.ben bızım evde otursa napardı demek ıstedım. Bızde apartmana tasındıkda rahatladıkhic korkmamistir, emin ol.
Ben bile korktum burda yahuhic korkmamistir, emin ol.
Ne güzel kedinizi düşünmüşsünüz. .Peki o bahçe de Akrep ve çiyanın yaşam alanı. .Bu çarşamba yeni evime taşınıyorum
Kot birde ışık görüyor sevimli güzel bir ev
Evi sevdim ve hemen tuttum çarşamba taşınıyorum
Bugün evin genel temizliğini yaparken bahçede köşede ıslak çarşaf gibi bir şeyler vardı çöpe atayım derken altından kocaman bir çıyan ve ölü siyah bir akrep çıktı benim de aklım çıktı
Birini çağırdım öldürdü ama içim hiç rahat değil
Bahçenin her tarafı yüksek duvar
Bodrumun havalandırması var yerde bir yerde
Ve yerler çakıl beton
Bir duvarına saksı duvar yapmışlar orası topraklı
Ne yapmalıyım
Kedim için çok istemiştim bu evi
Bahçeye çıkar dolaşır diyordum
Şimdi onu sokarlar diye de çok korkuyorum
Hemen ilaçlama işini araştırdım
Ama zehirli bir şey kedime de zarar vermez mi
Nasıl önlemler almalıyım
Ev temiz aydınlık görünüyor
Mutfak banyo ve bahçe bahçe için neler yapabilirim
Bilgilerinizi paylaşır mısınız☹
Psikolojimi bozdunuzÇıyan hmm biz ona kırk ayak deriz ama o ısırmaz sokmaz genelde. Evı tuttugunuz yer nasıl çokmu kurak bır memleket. Genelde sıcak taşlık yerlerde akrep olur. AKrepte tehlıklekı tabı. Çıyan oldugu yerde kurbaga ve farede cok olur. Fare ve kurbaganının oldugu yerde tabıkı yılanda olur. Bızım eskı ev mustakıl bahcelıydı yazları kapılar acık durrudu gunduzlerı. Camasır makıensune camasır atıcaz 2 metre karayılan plurdu makınenun ıcıme gırmis pusmus. Bahcede gecelefı kur aga dolanırdı yılanda kurnagıyu avlamak ıcın gece dolanırdı bahcede. Hele bı ıncıf agacımı vardı altınsa nerdeyse 50 yıllık yılan delıgı varmıs bızım ev dedemden kalma ta onlarun donemınden berı o evde kım otursa ılla o yılanla karsılasırmıs. Sızı korkutmak ıstemem korktutmak amaclu yazmadım tabıkı ama bahcelı evlerde toprak olan evlerde malesef illa oluyor bu tarz deyler. Ilaçlama içinde ilaç zehir genelde akrep yılan bu tarz seylere pek etkısı yok o daha cok boceklere orumceklere vs etkı edıyor ama evlımısınz satınmı aldınz evu kiramı ıptal etme durumu yokmu
Haha öldüreydin daha iyidi be canım ben bile korktum yemin ederim.Çıyan hmm biz ona kırk ayak deriz ama o ısırmaz sokmaz genelde. Evı tuttugunuz yer nasıl çokmu kurak bır memleket. Genelde sıcak taşlık yerlerde akrep olur. AKrepte tehlıklekı tabı. Çıyan oldugu yerde kurbaga ve farede cok olur. Fare ve kurbaganının oldugu yerde tabıkı yılanda olur. Bızım eskı ev mustakıl bahcelıydı yazları kapılar acık durrudu gunduzlerı. Camasır makıensune camasır atıcaz 2 metre karayılan plurdu makınenun ıcıme gırmis pusmus. Bahcede gecelefı kur aga dolanırdı yılanda kurnagıyu avlamak ıcın gece dolanırdı bahcede. Hele bı ıncıf agacımı vardı altınsa nerdeyse 50 yıllık yılan delıgı varmıs bızım ev dedemden kalma ta onlarun donemınden berı o evde kım otursa ılla o yılanla karsılasırmıs. Sızı korkutmak ıstemem korktutmak amaclu yazmadım tabıkı ama bahcelı evlerde toprak olan evlerde malesef illa oluyor bu tarz deyler. Ilaçlama içinde ilaç zehir genelde akrep yılan bu tarz seylere pek etkısı yok o daha cok boceklere orumceklere vs etkı edıyor ama evlımısınz satınmı aldınz evu kiramı ıptal etme durumu yokmu
Resmen korku filmi izlemis kadar oldum.. fare olur kurbaga olur ee yilanda olur.., yaaa girmeseydim bu konuya keskeÇıyan hmm biz ona kırk ayak deriz ama o ısırmaz sokmaz genelde. Evı tuttugunuz yer nasıl çokmu kurak bır memleket. Genelde sıcak taşlık yerlerde akrep olur. AKrepte tehlıklekı tabı. Çıyan oldugu yerde kurbaga ve farede cok olur. Fare ve kurbaganının oldugu yerde tabıkı yılanda olur. Bızım eskı ev mustakıl bahcelıydı yazları kapılar acık durrudu gunduzlerı. Camasır makıensune camasır atıcaz 2 metre karayılan plurdu makınenun ıcıme gırmis pusmus. Bahcede gecelefı kur aga dolanırdı yılanda kurnagıyu avlamak ıcın gece dolanırdı bahcede. Hele bı ıncıf agacımı vardı altınsa nerdeyse 50 yıllık yılan delıgı varmıs bızım ev dedemden kalma ta onlarun donemınden berı o evde kım otursa ılla o yılanla karsılasırmıs. Sızı korkutmak ıstemem korktutmak amaclu yazmadım tabıkı ama bahcelı evlerde toprak olan evlerde malesef illa oluyor bu tarz deyler. Ilaçlama içinde ilaç zehir genelde akrep yılan bu tarz seylere pek etkısı yok o daha cok boceklere orumceklere vs etkı edıyor ama evlımısınz satınmı aldınz evu kiramı ıptal etme durumu yokmu
Ben de bi haftadır eve gelen karıncalardan müzdariptim, şimdi hemen gidip hepsini öpüp koklayıp başımın üzerine yuvalandıracağım canlarım miniklerim benim.ilaçlayıp katlettiklerim anısına 4 köşeye bal döküp ziyafet vereceğim hepsine. O ne biçim kabusmuş öyleÇıyan hmm biz ona kırk ayak deriz ama o ısırmaz sokmaz genelde. Evı tuttugunuz yer nasıl çokmu kurak bır memleket. Genelde sıcak taşlık yerlerde akrep olur. AKrepte tehlıklekı tabı. Çıyan oldugu yerde kurbaga ve farede cok olur. Fare ve kurbaganının oldugu yerde tabıkı yılanda olur. Bızım eskı ev mustakıl bahcelıydı yazları kapılar acık durrudu gunduzlerı. Camasır makıensune camasır atıcaz 2 metre karayılan plurdu makınenun ıcıme gırmis pusmus. Bahcede gecelefı kur aga dolanırdı yılanda kurnagıyu avlamak ıcın gece dolanırdı bahcede. Hele bı ıncıf agacımı vardı altınsa nerdeyse 50 yıllık yılan delıgı varmıs bızım ev dedemden kalma ta onlarun donemınden berı o evde kım otursa ılla o yılanla karsılasırmıs. Sızı korkutmak ıstemem korktutmak amaclu yazmadım tabıkı ama bahcelı evlerde toprak olan evlerde malesef illa oluyor bu tarz deyler. Ilaçlama içinde ilaç zehir genelde akrep yılan bu tarz seylere pek etkısı yok o daha cok boceklere orumceklere vs etkı edıyor ama evlımısınz satınmı aldınz evu kiramı ıptal etme durumu yokmu
Mesajlarınız için teşekkür ederim
Ev istanbulda avrupa yakasında merkezi bir yerde
Bahçeye yatak odasından giriliyor oraya sineklik taktıracağım
Ayrıca belediye ile de konuşacağım
Alt katım bodrum ve inip bakmıştım her yerini kireçlemişlerdi
Kedimin de tırnaklarını bugünden itibaren kesmeyeceğim biraz piremseslikten kurtulsun
Bu çarşamba yeni evime taşınıyorum
Kot birde ışık görüyor sevimli güzel bir ev
Evi sevdim ve hemen tuttum çarşamba taşınıyorum
Bugün evin genel temizliğini yaparken bahçede köşede ıslak çarşaf gibi bir şeyler vardı çöpe atayım derken altından kocaman bir çıyan ve ölü siyah bir akrep çıktı benim de aklım çıktı
Birini çağırdım öldürdü ama içim hiç rahat değil
Bahçenin her tarafı yüksek duvar
Bodrumun havalandırması var yerde bir yerde
Ve yerler çakıl beton
Bir duvarına saksı duvar yapmışlar orası topraklı
Ne yapmalıyım
Kedim için çok istemiştim bu evi
Bahçeye çıkar dolaşır diyordum
Şimdi onu sokarlar diye de çok korkuyorum
Hemen ilaçlama işini araştırdım
Ama zehirli bir şey kedime de zarar vermez mi
Nasıl önlemler almalıyım
Ev temiz aydınlık görünüyor
Mutfak banyo ve bahçe bahçe için neler yapabilirim
Bilgilerinizi paylaşır mısınız☹
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?