• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yeni evime halı seçiminde yardımmm ....

mutfağım için hangi halı?

• 1

OY: 20 74,1%
  • 2

OY: 4 14,8%
  • 3

OY: 3 11,1%
  • 4

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    27
  • Anket Kapalı .
1 ve 2:)
Sizin beyendiginiz ikincisi paris.
Paris'e gittiğimden beri gıcık oldum oraya ve Parisli olan herşeye:ssz:,
İstanbul yazılı ve o ordaki resimler çok daha havalı geldi bana.

Seçim sizin tabi:21:

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaşlar aşağıdaki avizeler benim önceki oturduğum evde farklı zamanlarda aldığım avizelerim ... şimdi yeni eve taşınmadan bu avizeler oraya takılacak ama hangisini nereye takacağıma emin değilim... şuan ki evime de çok uyuşmuyolar ama belki güzel fikirleriniz bana yardımcı olur...

$avize (1).webp bu avize 6-7 yıl önce aldığımız bir avize ve nereye takılacağına dair hiç bir fikrim yok hatta biraz değişiklik yapmak istiyorum ama neresine ne yapacam bilemiyorum...

$avize (2).webp bu da şuan yatak odamda ama yeni evimde yatak odası sadece spotla aydınlanıyor.. o yüzden bu da belli değil...

$avize (3).webp bu ise şuan salonumda ama yeni evde girişe takılmasını istiyorum siz ne dersiniz....

$avizem.webp bu avize ise çok beğenerek aldığım şuan koridorumda gece lambası kadar aydınlatan beni hayal kırıklığına uğratan avizem... ne yapsam aca kırmızı kısmını çıkarsamda sadece sarkıt kısmımı kalsa.... offf off ... hiç bilmiyorum napcam ben bunlarla.... yardımmmm

arkadaşlar aşağıdaki avizeler benim önceki oturduğum evde farklı zamanlarda aldığım avizelerim ... şimdi yeni eve taşınmadan bu avizeler oraya takılacak ama hangisini nereye takacağıma emin değilim... şuan ki evime de çok uyuşmuyolar ama belki güzel fikirleriniz bana yardımcı olur...

Eki Görüntüle 899888 bu avize 6-7 yıl önce aldığımız bir avize ve nereye takılacağına dair hiç bir fikrim yok hatta biraz değişiklik yapmak istiyorum ama neresine ne yapacam bilemiyorum...

Eki Görüntüle 899889 bu da şuan yatak odamda ama yeni evimde yatak odası sadece spotla aydınlanıyor.. o yüzden bu da belli değil...

Eki Görüntüle 899890 bu ise şuan salonumda ama yeni evde girişe takılmasını istiyorum siz ne dersiniz....

Eki Görüntüle 899896 bu avize ise çok beğenerek aldığım şuan koridorumda gece lambası kadar aydınlatan beni hayal kırıklığına uğratan avizem... ne yapsam aca kırmızı kısmını çıkarsamda sadece sarkıt kısmımı kalsa.... offf off ... hiç bilmiyorum napcam ben bunlarla.... yardımmmm

Eki Görüntüle 899896 sadece şu fikri vereyim sana benmde bi avizem vardı ışık vermiodu ben ışığın en az lazım olduğu yer yatak odası die düşündm oraya kullandım

Eki Görüntüle 899896 sadece şu fikri vereyim sana benmde bi avizem vardı ışık vermiodu ben ışığın en az lazım olduğu yer yatak odası die düşündm oraya kullandım

cnm saol ne yazıkki yatak odasında avize takacak yer yok ama belki içerde giyinme odasının olduğu yere takılabilir.... düşünmek lazımm... teşekkürler...:48:

mutfağın benim mutfağımın neredeyse aynısı

http://www.kadinlarkulubu.com/evim-guzel-evim/674242-yarim-yamalak-evim.html

yerleri beyaz yada krem yaptırabiliyorsan yaptırmanı öneririm bence şık duruyor

benim beyaz eşyalarım gri... ve gri bir halı aldım mutfağıma çok şık durdu. hani dolaplar turuncu diye turunculu birşey almaktansa kendini belli etmeyen ama kimsenin ilk bakışta göremese de harika bir renk uyumu bulabileceği bir renk seçmeni öneririm. kısaca yerleri beyaz döşetirsen gri halıyı öneririm ama yerler gri olacaksa boğar... ayrıca bu kadar açık renk bir halı sana zorluk çıkarabilir. seçtiğin halıları gerçekten çok beğendim ama çok yönlü düşünüp başka bodellere de bi göz at derim.

Son düzenleme:
mutfağın benim mutfağımın neredeyse aynısı

http://www.kadinlarkulubu.com/evim-guzel-evim/674242-yarim-yamalak-evim.html

yerleri beyaz yada krem yaptırabiliyorsan yaptırmanı öneririm bence şık duruyor

benim beyaz eşyalarım gri... ve gri bir halı aldım mutfağıma çok şık durdu. hani dolaplar turuncu diye turunculu birşey almaktansa kendini belli etmeyen ama kimsenin ilk bakışta göremese de harika bir renk uyumu bulabileceği bir renk seçmeni öneririm. kısaca yerleri beyaz döşetirsen gri halıyı öneririm ama yerler gri olacaksa boğar... ayrıca bu kadar açık renk bir halı sana zorluk çıkarabilir. seçtiğin halıları gerçekten çok beğendim ama çok yönlü düşünüp başka bodellere de bi göz at derim.

çok teşekkür ederim :48: cnm yerler açık renk parke yapıldı dolaplarımda takıldı ama henüz kapaklar gelmedi ben mütahitle anlaşırken tüm kapakları üst kapaklar gibi krem istemiştim olur demişlerdi ama mütahit sonuçta tam güvenemiyorum altlarda krem olur işin rengi değişecek ama öle sarı gibi kalırsa bilmiyorum naparım... ilk baştaki düşüncemde değişmeye başladı evet sanırım başka modellerde araştırmalıyım.... bu arada senin evinde çok güzel güle güle oturursunuz inşallah...

Halıların üzerindeki renklerin tonlamalar çok yakın birbirine. Hepsinde bir açık koyu-kahve, açık koyu bej, koyu turkuaz, orange renk gibi gibi renk tonları mevcut. Mutfak dolaplarınıza da yakışacağını düşünüyorum...Halıları biririnden ayıran özellik sadece üzerindeki baskı desenlerin; evdekilere ve mekana bıraktığı anlamdır aslında... Mesela love yazılı olan halı aşkı,sevgiyi temsil ettiği için tercih edebilirsiniz. İstanbul şehrine hayransınızdır çok seviyorsunuzdur, o zaman bu olur. Ya da kuşlu olan halı, kuş kafesleri köşelerdeki ferforje motifler sanki bir bahçeymiş gibi. Ne bileyim evimde bir bahçe havası yaratmak istiyorum dersiniz, bunu seçersiniz o zaman. 6.halı üzerindeki hoporlör sanırım mesaj yazısı var, :1: pek anlam yükleyemedim. Bu halılar duvara asılan tablo gibi. Yani seçtiğiniz halı size neyi çağrıştırıyor ona göre seçin bence.

Halıların üzerindeki renklerin tonlamalar çok yakın birbirine. Hepsinde bir açık koyu-kahve, açık koyu bej, koyu turkuaz, orange renk gibi gibi renk tonları mevcut. Mutfak dolaplarınıza da yakışacağını düşünüyorum...Halıları biririnden ayıran özellik sadece üzerindeki baskı desenlerin; evdekilere ve mekana bıraktığı anlamdır aslında... Mesela love yazılı olan halı aşkı,sevgiyi temsil ettiği için tercih edebilirsiniz. İstanbul şehrine hayransınızdır çok seviyorsunuzdur, o zaman bu olur. Ya da kuşlu olan halı, kuş kafesleri köşelerdeki ferforje motifler sanki bir bahçeymiş gibi. Ne bileyim evimde bir bahçe havası yaratmak istiyorum dersiniz, bunu seçersiniz o zaman. 6.halı üzerindeki hoporlör sanırım mesaj yazısı var, :1: pek anlam yükleyemedim. Bu halılar duvara asılan tablo gibi. Yani seçtiğiniz halı size neyi çağrıştırıyor ona göre seçin bence.

çok teşekkür ederim.... bende tabloya benzetmiştim çok hoş desenler var gerçekten .... :16:

Son düzenleme:
teşekkür ederim cnm ...
neden parise gıcık oldunuz ama anlamadım ki...

gicik olmamin nedeni cevreyi hic temiz tutmamalariydi, cidden cok pisti.
cok cingen vardi..:27:

insanlarida okadar kibar degildi canim

birde o meshuuuur eyvel kulesinden bile hayir yok,
ama derler ya yinede bir kere goreceksin, ben gordum ve bir daha gitmeyiz insallah:9:

yada bilemedim, ben belki orayi gozumde cok buyutum:44:

ama yok vallah turkiye gibisi yok:34:

gicik olmamin nedeni cevreyi hic temiz tutmamalariydi, cidden cok pisti.
cok cingen vardi..:27:

insanlarida okadar kibar degildi canim

birde o meshuuuur eyvel kulesinden bile hayir yok,
ama derler ya yinede bir kere goreceksin, ben gordum ve bir daha gitmeyiz insallah:9:

yada bilemedim, ben belki orayi gozumde cok buyutum:44:

ama yok vallah turkiye gibisi yok:34:

garip gerçekten çok farklı yansıtmayı başarıolar demekki :44: hiç anlattığın gibi biyer olduğunu düşünmemiştim... ee ama tabi bir başkadır benim memleketim :72: ....

Back
X