yeni evime aksesuar ve perde rengi konusunda yardım...

candypdr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2011
219
15
68
$2012-06-02 19.33.28.webp$2012-06-02 19.30.36.webp$2012-06-02 19.33.35.webp$2012-06-02 19.35.09.webp$2012-06-02 19.35.45.webp

canım kk üyelerim...evimin mobilyası ışıktan dolayı koyu çıkmış ama açık akçağa. mı derler nedir onlar parlak krem karışımı...mobilyamda bu modelden tay tüyü ve açık krem olcak...aksesuar konusunda turkuaz pudra kırmızı bordo gibi renkleri kaldırabileceğini düşünüyorum fakat sizerden fikir almak istedim..bana yardımcı olabilir misiniz?
yatak odamda beyaz perdeler falan koyu olsun istiyorum ona da renk konusunda fikir verebilir misiniz? elinizde arşivinizde bu tarz evler varsa göndrebilir misiniz bana..pek anlamamda bu dekorasyon işinden:(

sectiginiz renkler acik ve sicak renkler oldugu icin, iç açicic bir ferahlik vermesi acisinda turkuaz diyorum.
ben de kismet olursa yeni evim icin krem kahve tonlarindaki koltuk takimima cok cirtlak olmamasi kaydiyla turkuaz perde ve bazi aksesuarlar istiyorum..
pudra pembe de cok guzel durur ama pembe de cok sicak bir renk, krem tonlari da.. o yuzden bir farklilik olsun diyorsaniz bence turkuaz en guzeli..

sectiginiz renkler acik ve sicak renkler oldugu icin, iç açicic bir ferahlik vermesi acisinda turkuaz diyorum.
ben de kismet olursa yeni evim icin krem kahve tonlarindaki koltuk takimima cok cirtlak olmamasi kaydiyla turkuaz perde ve bazi aksesuarlar istiyorum..
pudra pembe de cok guzel durur ama pembe de cok sicak bir renk, krem tonlari da.. o yuzden bir farklilik olsun diyorsaniz bence turkuaz en guzeli..

haklısın aslında pudra kaybolcak krem ve kahvenin arasında diye düşündüm sonra...turkuaz yatak odasna düşünmüştüm koyu turkuaz..yatak odası için elimde pek renk seçeneğim yok.takımımın byeaz olması halinde bile.buna bi önerin var mı?

canım yaa salon takımların aşık olduğum bir renk akçaağaç rengi hayalim benim yaa...şimdi sen eğer böyle ağır abi bir salon istiyosan o zaman acı kahverengi bakır rengi önericem .ama biraz spor biraz şirin olsun diyosan o zaman ya turkuaz ya da pembe tonları düşüneceksin .kolay gelsin .yatak odasına mor düşün derim çok yakışır.

Son düzenleme:
yatak odasina da bence pembe gzel olur.
benim yatak odam da beyaz. ikeadan surgu kapili koyu gri camli olan modelinden.
ben de tasinirsam pembe aksesuarlar istiyorum. beyaz-gri-pembe guzel oluyor, sicaklik veriyor. (su an seftali tonlari eslik ediyor bize..)
tek duvara beyaz ustu pembe cicekli bir duvar kagidi da olabilir... beyaz bir renk degil aslinda. durgun duruyor cok, isitmak icin sicak renkler kullanmalisin..

Son düzenleme:
canım yaa salon takımların aşık olduğum bir renk akçaağaç rengi hayalim benim yaa...şimdi sen eğer böyle ağır abi bir salon istiyosan o zaman acı kahverengi bakır rengi önericem .ama biraz spor biraz şirin olsun diyosan o zaman ya turkuaz ya da pembe tonları düşüneceksin .kolay gelsin .yatak odasına mor düşün derim çok yakışır.

çok teşekkür ederim..inşallah seninde en güzelinden olur:) sanırım turkuazda hem fikiriz geztapo. düşünmemlazımda o fikirdeydi. pembede yatak odası takımı ayarlarım olur biterr dimi....banyoyuda su mavisinden düşünüodum zaten...harika olcak sayenizde kızlar:) çok teşekür ediyorummmmmm...:46::46::46::46::46::46::46::46:

yatak odasina da bence pembe gzel olur.
benim yatak odam da beyaz. ikeadan surgu kapili koyu gri camli olan modelinden.
ben de tasinirsam pembe aksesuarlar istiyorum. beyaz-gri-pembe guzel oluyor, sicaklik veriyor. (su an seftali tonlari eslik ediyor bize..)
tek duvara beyaz ustu pembe cicekli bir duvar kagidi da olabilir... beyaz bir renk degil aslinda. durgun duruyor cok, isitmak icin sicak renkler kullanmalisin..

evet canım pembe ve tonları eşliğinde bir yatak odası fikri banada çok cazip geldi:) kira olduğu için duvar kağıdı kullanmak istemiyorum pek o perdem ve yatak örtüm ve akseuarlarım yeticektir diye düşünüyorum...yardımlarınız için çok teşekkürler kızlar...

peki mutfağı ne renk yaptınız siz?

evet canım pembe ve tonları eşliğinde bir yatak odası fikri banada çok cazip geldi:) kira olduğu için duvar kağıdı kullanmak istemiyorum pek o perdem ve yatak örtüm ve akseuarlarım yeticektir diye düşünüyorum...yardımlarınız için çok teşekkürler kızlar...

peki mutfağı ne renk yaptınız siz?

Ben yurt disinfayim. Burdaki evl er de mutfak dolabi yok. Kendin alip takiyorsun. Ben de kiraci oldugum icin beyaz cok kaliteli olmayan bir dolap almustim. Bu.dolaplarimi sokup diger evde de kullanmayi dusunuyorum.
Su an eflatun puskul puskul olan tullerden var. Kilimim gri. Tuzluk cicek saksim falan da mor.
Guzel uyum sagliyor hepsi.
Beyaz tul ile beyaz ustu mor veya mudum rengi cicekli bir perde istiyorum. Bir de boydan 4 katli bir raf almak istiyorum. Onun da direklerini mor, raf kisimlarini beyaza boyamak niyetindeyim.
Benim kanevice isi mutfak takimim da mor cicekli.. Bir de perde kumasindan ekmek torbasi falan istiyorum...
Fikir olsun diye anlatiyorum ;)

Eg er mutfak dolaplarin kahverengiyse, kirik beyaz bir duvar rengi ile bordo mukemmel bir uyum sagliyor.. icinde bordo olan katlamali tul guzel olur.. Borda masa ortusu, falan.. Tabu mutfak karanlik gegilse. Mutfak nasil?

Ben yurt disinfayim. Burdaki evl er de mutfak dolabi yok. Kendin alip takiyorsun. Ben de kiraci oldugum icin beyaz cok kaliteli olmayan bir dolap almustim. Bu.dolaplarimi sokup diger evde de kullanmayi dusunuyorum.
Su an eflatun puskul puskul olan tullerden var. Kilimim gri. Tuzluk cicek saksim falan da mor.
Guzel uyum sagliyor hepsi.
Beyaz tul ile beyaz ustu mor veya mudum rengi cicekli bir perde istiyorum. Bir de boydan 4 katli bir raf almak istiyorum. Onun da direklerini mor, raf kisimlarini beyaza boyamak niyetindeyim.
Benim kanevice isi mutfak takimim da mor cicekli.. Bir de perde kumasindan ekmek torbasi falan istiyorum...
Fikir olsun diye anlatiyorum ;)

Eg er mutfak dolaplarin kahverengiyse, kirik beyaz bir duvar rengi ile bordo mukemmel bir uyum sagliyor.. icinde bordo olan katlamali tul guzel olur.. Borda masa ortusu, falan.. Tabu mutfak karanlik gegilse. Mutfak nasil?

teşekür ederim canım yaa herşeyi anlatmışsınn ellerine sağlık...bende kırmızı ve yeşil uyumu sağlamayı hedefledim ama bakalım yapabilecekmiyim...mutfak dolapları krem.kremin üzerine kırmızı ve yeşiln gidebileceğini düşünüyorum ama bakalım...seninde zevkin çok hoş valla söylemeden geçemeyeceğim:):46:

Ay canim tesekkur ederim..
Yesille krem de cok guzel uyar. Kirmizi yerine mat bir turuncunun daha uyumlu olucagini dusundum. Ben turuncuya bayilirum. Ben oglumun odasinda canli turuncu ve mavi kullanmak istiyorum :)

Back
X