• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu yeni evimde yer döşemesi nasıl olmalı sizce

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

foreverhayat

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2012
1.025
81
163
yeni ev yaptırıyorum odaları laminant yaptıracağım açık renklerde bazı arkadaşlarım holu ve mutfağıda laminant yaptır diyorlar fayans araları zamanla aşınıyor ve bakımsız durur diyorlar sizce mutfakta ve koridorda laminant kaplama nasıl durur mutfak dolaplarımı beyaz düşünüyorum mutfağında ve holde laminant kullanan varmı fayans daha mı güzel durur acaba

simdi yeni dosemeler cikti laminat yerine ben yaptirdim yapiskanli yere tutkal surup yapitiriyorlar sese suya dayanikli oyle laminat gibi ustunde yurudukce seste cikarmiyo cok daha ucuzada mal oluyo laminant gorunumunede cok benziyo tavsiye ederim bunu suya dayanikli diye mutfak ve banyodada kullaniyorlar evim sahaneyi takip ediyorsaniz orda dosuyorlar yere soyledigimi ama adini tam bilmiyorum

Son düzenleme:
simdi yeni dosemeler cikti laminat yerine ben yaptirdim yapiskanli yere tutkal surup yapitiriyorlar sese suya dayanikli oyle laminat gibi ustunde yurudukce seste cikarmiyo cok daha ucuzada mal oluyo laminant gorunumunede cok benziyo tavsiye ederim bunu suya dayanikli diye mutfak ve banyodada kullaniyorlar evim sahaneyi takip ediyorsaniz orda dosuyorlar yere soyledigimi ama adini tam bilmiyorum

evet izliyorum salonlara laminant kullanıyorlar ama dediğin malzemeyi hiç duymadım araştıracağım ama ..teşekkürler..mutfakta nasıl durur acaba....

merhaba
benim evim olsa ilk yapacağım şey sanırım koridor mutfak dahil her yeri laminant parke ile döşemek olurdu.hem sıcak tutması hem temizliği için.ve yine kesinlikle en açık rengini AKÇAAĞAÇ olanını tercih ederdim.

bir site linki vereyim
DEKORASYONDA LAMNE PARKE FARKI

Banyoda degil ama mutfakta normal laminant kullaniyorum, sicak olmasi acisindan memnunum. yine de ozellikle apartman dairesinde yasiyorsaniz suya dayanikli olmasi daha iyi olur.

Ben de bundan önce oturduğum evde tadilat yaptırırken koridoru parke yaptırmıştım. Hem kullanımı kolay, hem görünümü daha sıcak. Mutfağı da derz dolgularının bakım zorluğu nedeniyle büyük ebatta (60x60 cm) parlak kırık beyaz granit yaptırmıştım. Çamaşır suyu katılmış suyla silince pırıl pırıl oluyordu...

fayans yaptırmanı tavsiye etmiyorum benim fayans çok kötü oluyo bende ya duvardan duvara halı yada parke düşünüyorum

merhaba
benim evim olsa ilk yapacağım şey sanırım koridor mutfak dahil her yeri laminant parke ile döşemek olurdu.hem sıcak tutması hem temizliği için.ve yine kesinlikle en açık rengini AKÇAAĞAÇ olanını tercih ederdim.

bir site linki vereyim
DEKORASYONDA LAMNE PARKE FARKI
bende akçaağaç rengine bayılıyorum benimde evim olsa ilk işim yerlere daha doğrusu heryere akçaağaç rengi laminat döşemek olurdu

cnm bizde yer döşemelerimzi yeni yaptırdık hole kesinlikle laminant öneririm çünkü ıslak zemin olması gereken bir yer deği ve odalarla bütünlük sağlıyor. ancak mutfagı uzun düşünmeler sonucu seramik yapmaya karar verdik nkdr suya dayanıklı laminat olsada birsürü su borusu ve bulaşık makinesi var ayrıcak mutfak çeşmesi çok kullanılan bir çeşme olduğu için illaki yerler ıslanacak. ayrıca laminantlar büyük darbelere dayanıklı degiller elinden düşen bir tabak olurya kenarı köşesi laminantlara zarar verebilir.:40:

artık suya tam dayanıklı laminant parkeler var. kesinlikle çook iyi duruyorlar. hatta eğer salon kapı ve kasalarını çıkarıp alçılanırsa muhteşem durur. örnek adını feriha koydum dizi emir sarafoğlunun evi. girişten salona bütünlük sağlanmış bu yöntemle ve çook şık. $Adsız.jpg

artık suya tam dayanıklı laminant parkeler var. kesinlikle çook iyi duruyorlar. hatta eğer salon kapı ve kasalarını çıkarıp alçılanırsa muhteşem durur. örnek adını feriha koydum dizi emir sarafoğlunun evi. girişten salona bütünlük sağlanmış bu yöntemle ve çook şık.Eki Görüntüle 413778

çoooooooooook güzel parke ne renk acaba bu

ben de yeni parke döşeteceğim bu emir sarrafoğlunun evindeki parke ne renk acaba çamsanın elegance meşesi olabilir mi bunun cevabını bilen yok mu?????????

O EVDEKİ PARKELERİ ÖYLE ÇAMSANDA FALAN BULAMAZSINIZ. HATTA LAMİNANT BİLE OLMAYABİLİR .YANİ GERÇEK AHŞAH OLMA İHTİMALİ YÜKSEK. BURAYI BİR İNCELEYİN. BEN BURADA GÖRWECEĞİNİZ PARKELERİN NUMUNESİNİ GÖRMÜŞTÜM TAM BİR PARMAK KALINLIĞINDA. TIR GEÇSE KIRAMNAZ YANİ.

FİRMASIYLA İLGİM YOK AMAN REKLAM DEMESİN KİMSE.

Arttek Parke, Halı, Masif ve vinil zemin döşeme sistemleri | Anasayfa

O EVDEKİ PARKELERİ ÖYLE ÇAMSANDA FALAN BULAMAZSINIZ. HATTA LAMİNANT BİLE OLMAYABİLİR .YANİ GERÇEK AHŞAH OLMA İHTİMALİ YÜKSEK. BURAYI BİR İNCELEYİN. BEN BURADA GÖRWECEĞİNİZ PARKELERİN NUMUNESİNİ GÖRMÜŞTÜM TAM BİR PARMAK KALINLIĞINDA. TIR GEÇSE KIRAMNAZ YANİ.

FİRMASIYLA İLGİM YOK AMAN REKLAM DEMESİN KİMSE.

Arttek Parke, Halı, Masif ve vinil zemin döşeme sistemleri | Anasayfa

kesinlikle mutfakta dahil laminant yaptırın.hatta mutfak icin ya su tasarsa falan die endiseleriniz varsa aquafloor die neme suya küfe karsı dayanıklı laminantlar var artık onları yaptırın fiyatı pahalı ama sadece mutfaga ondan dösetip dier yerleri normal laminant yaptırırsınız.bende yeni evime yaptırdım her tarafı laminant oldu banyo ve mutfak haric mutfak icinde cok cabaladım laminant olsun die ama esim saolsun ikna edemedim.temizligi sıcaklıgı görünümü herseyi cok güzel.mutfaktaki derz araları o kadar kötüydüki resmen simsiyah olmusdu. esim saolsun bugün temizletti ama ne temizlik! silistre mi ne diyorlar özel bi aletle fayans aralarını kazıyorlar.her taraf bembeyaz oldu toz pislik rezalet oldu.sanki yerlere duvarlara un dökmüssünüz gibi bi tabaka olusdu resmen. yarın temizlik yapıcam nasıl yapıcam die düsünüyorum sabahtan beri.o yüzden kesinlikle fayans falan yaptırmayın ne kadar temizlerseniz temizleyin illaki derz araları kirleniyor ve kötü görünüyor.benim basıma gelen gibi rezalet bi durumla karsılasmak istemiyorsanız hele hic bulasmayın fayansa.

evimin inşaat aşaması bitiyor mutfak dolaplarının rengine hala karar veremesemde yerlerini laminant yaptıracağım holüde banyo seramik olacak karar verdim penlerin şiparişini vermek üzereyiz fiyat alıyoruz pimapen veya winsa düşünüyorum güzel yorgunluklar bunlar yaaaaaaaaaaaaa

kesinlikle mutfakta dahil laminant yaptırın.hatta mutfak icin ya su tasarsa falan die endiseleriniz varsa aquafloor die neme suya küfe karsı dayanıklı laminantlar var artık onları yaptırın fiyatı pahalı ama sadece mutfaga ondan dösetip dier yerleri normal laminant yaptırırsınız.bende yeni evime yaptırdım her tarafı laminant oldu banyo ve mutfak haric mutfak icinde cok cabaladım laminant olsun die ama esim saolsun ikna edemedim.temizligi sıcaklıgı görünümü herseyi cok güzel.mutfaktaki derz araları o kadar kötüydüki resmen simsiyah olmusdu. esim saolsun bugün temizletti ama ne temizlik! silistre mi ne diyorlar özel bi aletle fayans aralarını kazıyorlar.her taraf bembeyaz oldu toz pislik rezalet oldu.sanki yerlere duvarlara un dökmüssünüz gibi bi tabaka olusdu resmen. yarın temizlik yapıcam nasıl yapıcam die düsünüyorum sabahtan beri.o yüzden kesinlikle fayans falan yaptırmayın ne kadar temizlerseniz temizleyin illaki derz araları kirleniyor ve kötü görünüyor.benim basıma gelen gibi rezalet bi durumla karsılasmak istemiyorsanız hele hic bulasmayın fayansa.

Aquafloor'dan memnun musunuz, nasıl temizliyorsunuz? Ben de evimde her yere (banyo dahil) döşetmeyi düşünüyorum buharlı temizlik aleti ile temizlersem sıkıntı yaratır mı sizce?

Back