kesinlikle mutfakta dahil laminant yaptırın.hatta mutfak icin ya su tasarsa falan die endiseleriniz varsa aquafloor die neme suya küfe karsı dayanıklı laminantlar var artık onları yaptırın fiyatı pahalı ama sadece mutfaga ondan dösetip dier yerleri normal laminant yaptırırsınız.bende yeni evime yaptırdım her tarafı laminant oldu banyo ve mutfak haric mutfak icinde cok cabaladım laminant olsun die ama esim saolsun ikna edemedim.temizligi sıcaklıgı görünümü herseyi cok güzel.mutfaktaki derz araları o kadar kötüydüki resmen simsiyah olmusdu. esim saolsun bugün temizletti ama ne temizlik! silistre mi ne diyorlar özel bi aletle fayans aralarını kazıyorlar.her taraf bembeyaz oldu toz pislik rezalet oldu.sanki yerlere duvarlara un dökmüssünüz gibi bi tabaka olusdu resmen. yarın temizlik yapıcam nasıl yapıcam die düsünüyorum sabahtan beri.o yüzden kesinlikle fayans falan yaptırmayın ne kadar temizlerseniz temizleyin illaki derz araları kirleniyor ve kötü görünüyor.benim basıma gelen gibi rezalet bi durumla karsılasmak istemiyorsanız hele hic bulasmayın fayansa.