• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni evim

bu arada 3k konsept okuyunca aklıma geldi...şile otobanında çok büyük bir mağazaları var , persanın yan tarafında...calvin clein esprit halı ve aksesuarlarıda var...ben fransız b tasarımcının halısını çok uygun fiyata almıştım

aaa,daha yakın yerde yokmu acaba?? eminim güzeldirde o markalar :(

çok emin değilim ama sanırım yok, b dönem tepe homelarda satılıyordu uzun zamandır kaldırılmıştı...
3k nın el dokumaları da harika...carlos santana için yaptıkları halıdan sadece 2 tane üretmişler biri santana da diğeri showroomlarında ama görmelisin mutlaka tasarım ötesi güzellikte:)dev boyutlarda olmasaydı ne yapıp edip almaya çalışırdım sanırım:P

teşekkurler canım bakıcam halılarada,çok saol ;)

canım caddede 3 k var çok güzel bide hereke halı süper.ipek halılar çok güzel ben ipek aldım.yün halıya basamıyorum alerjim var.ipek hem ince oluyo hemde kaymak gibi.biraz pahalı ama

güle güle oturun cook hoş bır ev olmuşş

belki daha öncede yazmışımdır ama bayıldım süper bir ev renkleri çok beğendim güle güle huzurla sağlıkla oturun inşallah :nazar:

eviniçok begendim sade şık ve spor güle güle eskit halı kullanmıyosun galiba bu arada fırınlarımız aynı:16:

çok güzel, modern ve ferah bir eviniz var allah içinize sindirsin.

ayyy ew çok hoş sadeliği sewiyosun galiba sade ama şık we modern...hayırlı olsun ewin güle güle otur :) manzaranda güzel bu arada ;:52::52::52::52:

ayyy ew çok hoş sadeliği sewiyosun galiba sade ama şık we modern...hayırlı olsun ewin güle güle otur :) manzaranda güzel bu arada ;:52::52::52::52:

evet cnm doğru tespit..sadeliği ve sıklıgı seviyorum,aşırı susler abartılar vs pek hoşlaşmıyorum :)
1-2 haftaya kendi tasarladığım mobilyalarıda sitede görücüye çıkarıcamm bakalım beğenicekmisiniz ;)

Kızlar yeni tasarımım olan mobilyaları 2 hafta içinde burdan sizlere gorucuye çıkartıcam, dekorasyonla ilgili sorularınızı ve taleplerinizi özelden mesaj atabilirsiniz..
sevgiler :D

bu da evdeki favori vazom :))

$1.webp

Özellikle koltuk seçimin çok zevkli.Güle güle otur inşallah:)

Back
X