Yeni evim için dekorasyon önerileri ?

kızlar buda evimizin dış görünüşü ama en son hali değil.şu an biraz daha ışıklı

dış görünüş..

$zeyyno.webp

Son düzenleme:
slm kızlar. bayaadır giremiyorum foruma. daha doğrusu girip yazdıklarınıza göz atıp çıkıyorum ancak, işlerin yoğunluğundan. şimdi bir de iş değiştiricem ve belki 2-3 ay başımı kaldıramıycam işten. o yüzden de evin son halini bugün apar topar çektim ve karman çorman ekledim foruma. bu arada zeynepcim evin harika olmuş cnm. güle güle otur inş. mutfakla uğraştın o kadar ama bence değmiş. daha detaylı inceleyemedim ama görebildiğim kadarıyla süper cnm. inş mutlu huzurlu yaşarız evlerimizde :))

$IMG_3782.webp

$IMG_3800.webp

$IMG_3801.webp

$IMG_3802.webp

$IMG_3803.webp

$IMG_3804.webp

$IMG_3805.webp

$IMG_3806.webp

$IMG_3807.webp

$IMG_3808.webp

$IMG_3809.webp

$IMG_3810.webp

$IMG_3811.webp

$IMG_3812.webp

$IMG_3813.webp

$IMG_3814.webp

$IMG_3799.webp

$IMG_3798.webp

$IMG_3797.webp

$IMG_3816.webp

$IMG_3783.webp

$IMG_3784.webp

$IMG_3785.webp

$IMG_3786.webp

$IMG_3787.webp

$IMG_3788.webp

$IMG_3789.webp

$IMG_3790.webp

$IMG_3791.webp

$IMG_3792.webp

$IMG_3793.webp

$IMG_3794.webp

$IMG_3795.webp

$IMG_3796.webp

$IMG_3815.webp

canım yeni işin hayırlı olur inşallah.senin evinde çok güzel olmuş, baya bir düzene girmiş.hepimiz evlerimizde mutlu huzurlu yaşayalım inşallah...:16:

kızlar fotoğraflar gece çekimi olduğu için biraz karanlık çıktı.daha eksikleri çok tabi ama şimdilik bu şekilde olacak.eksikleride zamanla tamamlayacağız inşallah..allah hepimize evlerimizde sağlık, sıhhat, huzur ve mutluluk içinde oturmayı nasip etsin inşallah. :16:

örneğin oğlumun odasında ki halı ve perde benim bir önce ki evimin mutfak perdesi ve halısıydı.daha sonra, mutfağa serdiğimiz halılarda annemlerin biz küçükken çeyizimize diye aldıkları halılar onları da yerler kalebodur çok soğuk olur diye her yeri kapatması açısından serdik, hatta bir tanede hol halısı serdik :1:

yeni ev olduğu için ve 8 kişilik dairede 3 kişi oturduğumuz için kaloriferler yanıyor ama aman aman sıcak olmuyor.

daha sonra salonda ki mutfak balkonuna açılan o küçük yerin perdesi eksik salon perdemin devamını bulabilirsem orası içinde aynısından alacağım.bulamazsamda salon perdesi baya bir büyük ondan kestiririm diye düşünüyorum.

Eki Görüntüle 327507 Eki Görüntüle 327508 Eki Görüntüle 327509 Eki Görüntüle 327510 Eki Görüntüle 327511 Eki Görüntüle 327513 Eki Görüntüle 327514 Eki Görüntüle 327515 Eki Görüntüle 327516 Eki Görüntüle 327517 Eki Görüntüle 327518 Eki Görüntüle 327520 Eki Görüntüle 327519 Eki Görüntüle 327521 Eki Görüntüle 327522 Eki Görüntüle 327523 Eki Görüntüle 327524 Eki Görüntüle 327525 Eki Görüntüle 327526 Eki Görüntüle 327527 Eki Görüntüle 327528 Eki Görüntüle 327529 Eki Görüntüle 327530 Eki Görüntüle 327531 Eki Görüntüle 327532 Eki Görüntüle 327533 Eki Görüntüle 327534 Eki Görüntüle 327535 Eki Görüntüle 327536 Eki Görüntüle 327537 Eki Görüntüle 327505 Eki Görüntüle 327506

hayırlı olsun canım güle güle sağlıkla otur evinde
mutfağın çok güzelmiş tezgahın filan çok şık duruyor
salondaki büfenin üstündeki eski radyo değilmi yanlış görmedim
sendede minderler kurulmuş çok rahatlar onlar ya bende onları kullanıyorum seviyorum
holdeki dolapla yatak odandaki dolap aynımı yatak odanda iki dolap var biri takımın diğeri holdekini mi oraya getirdin yoksa öylemi holde kinin modelinden bende yaptırmayı düşünüyordum protmanto olarak kullanmak için

Son düzenleme:

eşyaların yerleri değişmiş herşey biraz daha yerine oturmuş güle güle otur canım işyerindede Allah yardımcın olsun

hayırlı olsun canım güle güle sağlıkla otur evinde
mutfağın çok güzelmiş tezgahın filan çok şık duruyor
salondaki büfenin üstündeki eski radyo değilmi yanlış görmedim
sendede minderler kurulmuş çok rahatlar onlar ya bende onları kullanıyorum seviyorum
holdeki dolapla yatak odandaki dolap aynımı yatak odanda iki dolap var biri takımın diğeri holdekini mi oraya getirdin yoksa öylemi holde kinin modelinden bende yaptırmayı düşünüyordum protmanto olarak kullanmak için

çok sağol canım, hepimiz evlerimizde sağlıklı ve huzurlu bir şekilde oturalım inşallah...

mutfak tezgahı benim tercihimdi.büyük aynalılarıda vardı ama ben küçük aynalı olsun istedim.

evet canım babamın gençliğinden kalma bir radyo :1:sağolsun babacığım evlenirken bana vermişti.:16:

oturma odası takımını kayınvalidemlere verince yer minderli yaptık bizde.evet çok rahatlar bende çok beğeniyorum.:16:

canım holde ki ile yatak odasında ki dolaplar ayrı ayrı.yatak odasında ki yatakları, yastıkları koymak için gardrop.holde ki ise, portmanto.hem ayakkabılarını koyabiliyorsun, hem de mantonu asabiliyorsun.

$SAM_3226.webp$SAM_3250.webp$SAM_3238.webp$SAM_3239.webp

ilk iki resim holde ki portmantonun içi diğer iki resimde yatak odasında ki gardrobun içi.

Son düzenleme:
kaçıncı kattı zeynep dıştanda güzel duruyor Allah içinde huzurla oturmayı nasip etsin

amin canım inşallah, hepimiz huzurla oturalım inşallah....

canım sol taraf ikinci kat.satılık yazısı olan yer.(o yazıyı mütahit koymuş, diğer daireler için.:1:şu anda 1. katta asılı )

bizim tarafın balkonları, diğer köşe daireye göre daha büyük...

Son düzenleme:
amin canım inşallah, hepimiz huzurla oturalım inşallah....

canım sol taraf ikinci kat.satılık yazısı olan yer.(o yazıyı mütahit koymuş, diğer daireler için.:1:şu anda 1. katta asılı )

bizim tarafın balkonları, diğer köşe daireye göre daha büyük...

Amin canım

evet senin balkon daha geniş güzel olanı almışsın sen
portmantonun modelini kaydettim bende yaptırmayı düşünüyorum kullanışlı görünüyor

Amin canım

evet senin balkon daha geniş güzel olanı almışsın sen
portmantonun modelini kaydettim bende yaptırmayı düşünüyorum kullanışlı görünüyor

canım tavsiye ederim çok kullanışlı oluyor.(oğlumun oyuncak gibi açıp kapaması da olmasa:1:)ayakkabılarımızın hepsini alıyor.hiçbiryerde ayakkabımız yok, buna kuzeyin ayakkabılarıda dahil,hatta ev içi terlikleride orda.misafir geldiğinde de mantolarını oraya asıyoruz.çok rahat oluyor...

kızlar mrhb evleriniz çok güzel güle güle oturun:nazar::nazar:bizimde allah nasip ederse martta başlanıcak eve acaba sizin gibi görebilecekmiyim bitiğinide.sizden keşke yaptırsaydım veya keşke olmasaydı dediğiniz bişeyler varmı merak ediyorum çünkü pişmanlık yaşamak istemiyorum sonuçta ömürlük bişey bu konudaki tecrübelerinizi bekliyorum.

kızlar mrhb evleriniz çok güzel güle güle oturun:nazar::nazar:bizimde allah nasip ederse martta başlanıcak eve acaba sizin gibi görebilecekmiyim bitiğinide.sizden keşke yaptırsaydım veya keşke olmasaydı dediğiniz bişeyler varmı merak ediyorum çünkü pişmanlık yaşamak istemiyorum sonuçta ömürlük bişey bu konudaki tecrübelerinizi bekliyorum.

hayırlı olsun
görürsün görürsün bizde nerelerden geldik ne karamsarlıklar yaşadık ama bak hepimiz evimzdeyiz şükür eski sayfaları okuyabilirsen ne kadar ustalarla uğraştığımızı sinir krizlerine girdiğimizi görürsün ama sonuç herşeye değdi evimizdeyiz darısı başına

sanırım temelden girdin ne aşaamada eviniz

iyi dileklerin için çok teşekkürler canım.umarım seninde evin, istediğin gibi sorunsuz bir şekilde başlar ve biter.sende evinde huzurla oturursun.

canım bu ev süreci biraz sabır isteyen bir iş.aslında işin olmayacak sık sık kontrole gideceksin.ustalarla uğraşmak gerçekten çok zor.allah yardımcınız olsun inşallah...

iyiki de o şekilde olmuş dediklerime gelince, örneğin ben parkelerin açık renk olmasını istiyordum ama mütahit bize danışmadan parkeleri açık ceviz(ne koyu ne de açık bir renk) almış, ilkin çok üzülmüştüm, ben açık renk istiyorum diye ama kullanınca ve toz yada leke sorunu yaşamayınca iyiki de öyle yapmış diyorum.kapılarımızı beyaz renk yaptırdık evi daha ferah gösteriyor.ayakkabılık ve yüklük yaptırırsan çok rahat edersin.ne yatakların ne de ayakkabıların için yer aramamış olursun derli toplu olur.odalarda en az iki yerde priz yaptırabilirsin.biz mutfakta karşı duvara lcd asabilmek için yukarıya priz yerlerini yaptırdık, şu an lcd yok ama alınca yeri ayarlanmış oldu.sende o şekilde yaptırabilirsin.birde camlarını çift cam ve ısıcam olmasını iste.bu çok önemli bir detay çift cam olup ısı cam olmazsa çift camın bir esprisi kalmıyormuş.ben bunu sonradan öğrendim ama bizim kiside allahtan ısı cam imiş.mutfağında tezgah olarak çimstonu tavsiye ederim benim kisi beyaz ve küçük aynalı olanından çok temiz ve hijyenik duruyor.mutfak dolabın ne kadar çok olursa o kadar iyi oluyor.benim normalde yemek ve kahvaltı takımlarım vitrinde duruyordu ama şimdi buzdolabının yanıda ki dolaplara koydum.şu an her şey elimin altında.hole belli aralıklarla gömme yer spotu yaptırabilirsin.geceleri hafif loş bir ışık oluyor ve gözü yormayan bir aydınlatma yapıyor. balkonlara özellikle, ön balkona, çeşme ve tv izleyebilmek için, priz yeri yaptırabilirsin.

keşke öyle olmasaydı dediğim şu an aklıma gelen,hol ve mutfak zeminin kalebodur olması.ama şimdi ki aklım olsaydı en azından mutfağı değil ama holü laminant parke yaptırmak isterdim.ısı yalıtımı daha iyi olurdu diye düşünüyorum.birde biz 8 kişilik dairede 3 kişi oturduğumuz için, 3 kişi ısınmaya çalışıyoruz.8 kişilik kazanı 3 kişi ısıtmaya çalıştığımız için de yakıt masrafı çok fazla oluyor.umarım siz böyle bir sorun yaşamazsınız, herkes aynı anda evlerine taşınır.çünkü bizim evde ki en büyük sorunumuz ısınma problemi.yeni yapılan bir binaya ne kadar sonra yerleşirsen, herşey o kadar düzene girmiş olur, ama bizim önceki evimiz kira olduğu için biz biran önce taşınmak istedik.

canım umarım evinde herşey istediğin gibi olur.yine aklına takılan birşeyler olursa yardımcı olmaya çalışırım.:34:

Son düzenleme:
kızlar çok sağolun ya ben ev konusunda çok acemiyim böyle bu topicleri dolaşa dolaşa öğrenicem artık.bizim temel kazınmış zaten hemen oturduğumuz evin karşısı hergün görüyorum yani allah nasip kısmet ederse martta başlanıcak,söyladiklerinizi dikkate alıcam pencereleri eşime özellikle sordurtucam bide bu gömeli dolap herhalde bizim ayrıca yaptırmamız gerekicek projede öyle bişey yok sadece vestiyer oluucak,bide benim için mutfak çok çok önemli dolaplarını beyaz parlak istiyorum kullanımı hakkında ne düşünüyorsunuz aslında benimkisi doğmamış çocuğa don biçmek gibi oluyor daha nerdeyim, ben çok uzak geliyor bana.

kızlar çok sağolun ya ben ev konusunda çok acemiyim böyle bu topicleri dolaşa dolaşa öğrenicem artık.bizim temel kazınmış zaten hemen oturduğumuz evin karşısı hergün görüyorum yani allah nasip kısmet ederse martta başlanıcak,söyladiklerinizi dikkate alıcam pencereleri eşime özellikle sordurtucam bide bu gömeli dolap herhalde bizim ayrıca yaptırmamız gerekicek projede öyle bişey yok sadece vestiyer oluucak,bide benim için mutfak çok çok önemli dolaplarını beyaz parlak istiyorum kullanımı hakkında ne düşünüyorsunuz aslında benimkisi doğmamış çocuğa don biçmek gibi oluyor daha nerdeyim, ben çok uzak geliyor bana.

canım hiçde uzak gelmesin bence, bir bakmışsın iç dekarasyona geçmişler bile.inşaat bizim buralarda çok çabuk ilerliyor.en fazla 1 yıl sürer.benim mutfak dolaplarımda parlak olanlarından, üst dolaplarımın rengi beyaz, altların kisi abanoz.ben çok memnunum çok şık duruyor.temizliğide çok kolay.:16:

bende balkon kapılarını kesinlikle sürgülü tavsiye ederim
zeynebinde dediği gibi hol ve mutfak benim parke çok memnunun hela mutfakta yemek yaparken bulaşıkta filan terliksiz gezen benim içn süper oldu

canım hiçde uzak gelmesin bence, bir bakmışsın iç dekarasyona geçmişler bile.inşaat bizim buralarda çok çabuk ilerliyor.en fazla 1 yıl sürer.benim mutfak dolaplarımda parlak olanlarından, üst dolaplarımın rengi beyaz, altların kisi abanoz.ben çok memnunum çok şık duruyor.temizliğide çok kolay.:16:

haklısın daha dün ustalarla nasıl kavga ettiğimizi müthaite nasılkızdığımızı paylaşıyorduk 3 ay bitti evimdeyim

salon pencereleri ve mutfaktaki fransız pencere denen tarzda olucak sanırım yani sürgülü,bide az önce okudum kızlardan biri yazmış mutfakta parke olunca temizliği zor olur diye malum sürekli yemek pişiyor yağ falan sıçradığı zaman temizliği falan zor olmaz mı?
bide gömeli dolabı oğlumun odasına yaptırsak daha kullanışlı olmazmı orda, oda 20 m2 olucak yani oğluma büyük bile,son bişey şimdi iki banyo olucak bi evebeyn banyosu bi diğerinide aslında kullanmicaz ve sadece küvet olucak orda yani duşkabin yok taktırsak mı acaba ve son bişey evleriniz maşallah çok ferah görünüyor m2 öğrenebilirmiyim

kızlar eski yazdıklarınıza baktım ne kadar çok şey varya bazen okurken kendimi fransız hisettim bu konuda gelçekten acemiyim siz ne güzel her şeyiyle uğraşmışsınız allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin tekrardan

salon pencereleri ve mutfaktaki fransız pencere denen tarzda olucak sanırım yani sürgülü,bide az önce okudum kızlardan biri yazmış mutfakta parke olunca temizliği zor olur diye malum sürekli yemek pişiyor yağ falan sıçradığı zaman temizliği falan zor olmaz mı?
bide gömeli dolabı oğlumun odasına yaptırsak daha kullanışlı olmazmı orda, oda 20 m2 olucak yani oğluma büyük bile,son bişey şimdi iki banyo olucak bi evebeyn banyosu bi diğerinide aslında kullanmicaz ve sadece küvet olucak orda yani duşkabin yok taktırsak mı acaba ve son bişey evleriniz maşallah çok ferah görünüyor m2 öğrenebilirmiyim

fransız pencereler sürgülü olmayabilir örneğin benim evimde 3 tane fransız penscere hiçbiri sürgülü değil olmamasıda iyi zaten kullanışlı olmaz camda ama balkon kapısının sürgülü olması çok kullanışlı

aslında kafan karışır unutursun bir defter tutmanı tavsiye ederim hoşunagiden her detayı yazarsın sonra elemeyle kafanda bir şekil oturursun yani bir şeye karar verirsin mağazaya gittiğinde unutur başka birşey beğenirsin sonra yakınırsın bende çok oldu bu durumlar o yüzden defter tavsiye ederim

evinin şekline göre istediğin uygun gördüüğün yere olur dolap neden olmasın

bence misafir banyosuna küvet yerine normal duşakabin yaptırsan hem temizliği kolay olur hemde abdest almak isteyen için özellikle yaşlılar alternatif olabilir çoğu kişi banyoda alıyor

benim ki 140 metre kareymiş yeni öğrendim :))

kızlar eski yazdıklarınıza baktım ne kadar çok şey varya bazen okurken kendimi fransız hisettim bu konuda gelçekten acemiyim siz ne güzel her şeyiyle uğraşmışsınız allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin tekrardan

zamanla sende öğrenirsin araştırdıkça ustalarla uğraştıkça Amin cümlemiz

Back
X