Yeni evim için dekorasyon önerileri ?

salon pencereleri ve mutfaktaki fransız pencere denen tarzda olucak sanırım yani sürgülü,bide az önce okudum kızlardan biri yazmış mutfakta parke olunca temizliği zor olur diye malum sürekli yemek pişiyor yağ falan sıçradığı zaman temizliği falan zor olmaz mı?
bide gömeli dolabı oğlumun odasına yaptırsak daha kullanışlı olmazmı orda, oda 20 m2 olucak yani oğluma büyük bile,son bişey şimdi iki banyo olucak bi evebeyn banyosu bi diğerinide aslında kullanmicaz ve sadece küvet olucak orda yani duşkabin yok taktırsak mı acaba ve son bişey evleriniz maşallah çok ferah görünüyor m2 öğrenebilirmiyim

çocuk odan 20 metre kare ise orayada yaptırabilirsin.benim oğlumun odası kaç metre kare bilmiyorum ama tam onun için ideal büyüklükte, o dolabı oğlumun odasına yaptırsaydım odası küçülürdü.şimdi çok kullanılmıyor ama büyüyünce ömrü kendi odasında geçecek.benim fransız stili balkonumda, iki balkona açılan kapılarda sürgülü ben şimidilik memnunum bir sorun yaşamadım hiç.

canım bizim ebeveyn banyosunda lavabo tuvalet ve yıkanma yeri var.ama duşakabini yok.şimdilik duşakabin yaptırmayı düşünmüyoruz ama belki ilerde yaptırırız.bizim evin tam olarak metrekaresini bilmiyorum ama diğer dairelerin satış ilanlarında 150-160 metre kare arası diyor.buna balkonlarda dahil sanırım.yine en azından 135-140 metre kare vardır diye düşünüyorum.belki dahada büyük ama tam olarak bilimiyorum yine de...
kızlar eski yazdıklarınıza baktım ne kadar çok şey varya bazen okurken kendimi fransız hisettim bu konuda gelçekten acemiyim siz ne güzel her şeyiyle uğraşmışsınız allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin tekrardan

çok sağol canım.inşallah sende hayırlısı ile evinde ağız tadıyla, sağlıkla sıhhatle oturursun.birde işin içine girdiğin zaman bilmediğin konuları bile öğreniyorsun.internetten araştırıyorsun vs. biz burda birbirimize danışarak, çok şeyi daha iyi anladık.tecrübelerimizi, bildiklerimizi ve duyduklarımızı paylaştık.korkma sende işin içine girdikce öğrenirsin.:34:

canım çok sağol hakikaten işin içine girince öğreniyorsun,artık evin her aşamasını burda paylaşırım allah olmayan herkese nasip etsin ev sahibi olmayı çok istiyordum.mütahitler evi alırken şunu yapıcaz yok böyle olucak diyorlar ama yinede insan pek emin olamıyor malum daha bi kaç ay önce vanı gördük üç dört yıllık apt.yıkıldı kaç insan öldü.allah utandırmasın:50::50:

birde öğrendim ki tapu masrafının yarısını satıcı yarısını alıcı karşılarmış bize hepsini ödetmişti en baştan iskanı ruhatı tapu masrafı şerefiye parası gibi ıvır zıvırları konuşmak lazım sonra süpriz oolabiliyor

tşkkrler cnm fiyatını öğrenirsen çok sevinirim. bekliyorum cnm cvabını :))

bizimde evimiz yapılıyor bende naturel meşe seçtim döşendi dediğinz gibi numunede daha şık ve doğal bir laminat grçekten memnun musun her eşyayla kombin oluyor mu henüz evli olmdığım için eşyalarıma belli değil beyaz parke istemştm ama olmadı sonra onu seçtm çok memnunum demen inan mutlu kıld beni cevap vereblrse çok sevinirim şimdiden teşekkürler

canım kapıların fiyatını bilmiyorum ama akşam eşim gelince öğrenir, haber veririm.

parkelerim natural meşe.. ne çok açık ne de koyu. şuan kiracı olduğum evimde kullanıyorum. kendi evime de aynısını yaptırıyorum. çok memnunum. burda tam rengi belli değil gerçi. numunesini görürsen daha ii fikir verir
Eki Görüntüle 178483
bizimde evimiz yapılıyor bende naturel meşe seçtim döşendi dediğinz gibi numunede daha şık ve doğal bir laminat grçekten memnun musun her eşyayla kombin oluyor mu henüz evli olmdığım için eşyalarıma belli değil beyaz parke istemştm ama olmadı sonra onu seçtm çok memnunum demen inan mutlu kıld beni cevap vereblrse çok sevinirim şimdiden teşekkürler

Back
X