yeni ev yeni düzen bu da benim evin fotoları...

canım ankastrelerin arçelik sanırım ben de ocak olarak aynısını düşünüyorum memnunmusun temizliğinden vs.?bir de aspiratürünü soracaktım ben de seninkiyle p24cl Eki Görüntüle 302646 arasında kaldım çekiş olarak senin aspiratörün yüksek ama görsel olarak da diğeri daha hoş gibi bu konuda yardımını isteyecektim nasıl memnunmusun?

evet arçelik .canım ocaktan cok memnunum temizliği cok kolay..aspiratörün çekişi gayet iyi..bende senin begendiğin aspiratörü begenmiştim ama eşimle sonra buna karar verdik..şimdilik memnunum bir sıkıntı yok...tercih senin canım..

evet arçelik .canım ocaktan cok memnunum temizliği cok kolay..aspiratörün çekişi gayet iyi..bende senin begendiğin aspiratörü begenmiştim ama eşimle sonra buna karar verdik..şimdilik memnunum bir sıkıntı yok...tercih senin canım..

teşekkür ederim canım cavabın için ..eşim de çekişi yüksek diğerine gçre diye seninkini beğendi ama benim mevcut aspratörümün çekişi 400 beğendiğiminki 550 seninki de 750 ...ben benim eskisine bile iyi çekiyor derken 750 süperdir eminim ...

Back
X