Benim oğlum çok küçüktü ailemize katıldığında 2 yaşına gelince 1 saatliğine eve küçük bi kedi getirdik kediyi görünce bize bile saldırışa geçti tedirginliği 2 gün gitmedi bi panik atak durumu oluşmuştu bilemedim ki şimdi alışırmıEger kediniz kısırsa dediğiniz gibi alışamamıştır. Kedi otu, kedi nanesi gibi onu mutlu edecek şeyler verebilirsiniz. Oyuncak sayısını arttırabilirsiniz. Ama en en güzeli yanına bir kardeş almak biz anca öyle susturabildik
Alışır tabiki, 2 gün sonra koyun koyuna yatarken bulursunuz:) imkanınız varsa mutlaka sahiplenin bir yavrucuk daha, birbirlerine can oluyorlar.Benim oğlum çok küçüktü ailemize katıldığında 2 yaşına gelince 1 saatliğine eve küçük bi kedi getirdik kediyi görünce bize bile saldırışa geçti tedirginliği 2 gün gitmedi bi panik atak durumu oluşmuştu bilemedim ki şimdi alışırmı
Eve geçince balBalkondan hiçbir şekilde mi görüşü yok anlamadım ben o nasıl bir balkon
Bu arada balkonlara, pencerelere kalın tel olmadan kedilerinizi çıkartmayın lütfen. Eğer yoksa söylemiş olayım. İnce tellere güvenmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?