arkadaşlar şuan tamamen ne yapacağımı bilmediğim için sizlere de danışmak istedim, günlerdir araştırma yapıyorum sonuç alamadım, veterinerlerde çözüm olarak sakinleştirici sprey yada macun satma derdinde, sprey aldım işe yaramadı benim henüz 3 yaşında tekir cinsi bir oğlum var ve aşırı düşkünüm. 1,5 ay önce evimizden taşındık evde 3 balkonumuz vardı dışarı bakmayı seven kedim ordan oraya balkonlarda aşağıda olup bitenleri izlerdi keyfi çok yerindeydi, ancak yeni evimiz de balkon duvarımız 2,5 metre uzunluğunda ve dışarıyı malesef görüş imkansız, karşı daireyi görüyor, sitede arada kalan bir daire, kedim ilk günlerde alışma sürecinde olduğunda böyle ağlamadı, ancak yaklasık 1 haftadır acayip şekilde ağlıyor, içeride dolaşırken, kapının önünde durarak gece yarısı , sabahın körü sürekli ağlamaklı miyavlama (aralıksız rahatsız edici)dışarı çıkmak istiyor, 2 gecedir artık bende uyuyamıyorum benimde bu durum psikolojimi bozdu ona işkence ediyormuşuz doğal hayatından ayırmışız gibi düşünüp dün gece artık bende dayanamayıp ağladım. Bu durumu yaşayanlardan çözümünüz varsa paylaşmanızı rica ediyorum. Ne yapmalıyım, oğlumu nasıl sakinleştirip ortamı sevdirebilirim