- 13 Kasım 2022
- 2.003
- 4.222
- 63
- Konu Sahibi girlofduty
-
Yok rahattı adam :) pazar pazar rahatsız ettim diye sinirlenmiştir.Yöneticinin evinde olmasın bu koku? Siz öyle deyince panikledi mi sesi değişti mi?
Annemin oturduğu ev de çok eski ama hiç kötü koku gelmez. Siz arayın polisi söyleyin binadan sanki ölü bir şey kokusu geliyor. İnsan mı hayvan mı bilmiyorum rica etsem bakar mısınız deyin. Onlar bakarlarYok rahattı adam :) pazar pazar rahatsız ettim diye sinirlenmiştir.
Apartmanda nasıl yaşıyorlar bilmiyorum. Ya kira+depozito+emlakçı derken 60 bin TL gibi bir para tutmasaydi hiç düşünmeden yakardım o parayı.
Tabii ki sonucu yazarım buraya. Umarım bir şey çıkmaz ve kokunun nedenini bulurlar.Gelişmelerden bizi de haberdar eder misiniz G girlofduty ? Ciddi bir mesele, kriminal bir durum. Merak ederiz, bize da yazarsanız sevinirim. Ölü bir varlık çıkmaz umarım.
Komşularla konuşun ? Belki kedi pislemistir. Ya da fare falan ölmüştür ,uzun süredir temizlenmemistir.Kızlar eşimle geçen hafta ev kiraladık. Evin bulunduğu apartman çok kötü kokuyor. Evi ilk tuttuğumda gelip geçici bir koku sanmıştım. Evi temizlemeye gittiğimizde iğrenç ve kalıcı bir koku olduğunu anladım. Evi tuttuğuma pişmanım. Keşke emlakçı ücreti vs ödemeseydim kira ve depozitoya rağmen vazgeçerdim. Yarın bu eve taşınacağız bir mucize olsa da taşınmasam diyorum. Çünkü o koku devam ettiği sürece yeniden taşınmayı düşüneceğim.
Ne kokusu olduğunu da anlayamıyorum. Ancak iğrenç keskin bir koku. Kokuya bir çözümünüz var mı?
Bugün eve taşındık büyük ihtimalle rutubet, küf ve yemek kokularının karışımı bir koku daha ne olduğunu anlayamadım. Ancak küf olabilir de nereden geliyor bir de neden küf olsun Ümraniye gibi kuru bir yer...Ay merak ettim. Benim de aklıma ölü olma ihtimali geldi inşallah kimseler ölmemiştir.
Ne diyelim inşallah kimse ölmesin de.Bugün eve taşındık büyük ihtimalle rutubet, küf ve yemek kokularının karışımı bir koku daha ne olduğunu anlayamadım. Ancak küf olabilir de nereden geliyor bir de neden küf olsun Ümraniye gibi kuru bir yer...
Temizlikçi kadınlardan apartmanın bodrumunda lağım biriktiğini bunu motorla attıklarını öğrendim. Bazen motor bozuluyormuş durum daha vahim bir hâl alıyormuş ne yapılabilir acaba...Gelişmelerden bizi de haberdar eder misiniz G girlofduty ? Ciddi bir mesele, kriminal bir durum. Merak ederiz, bize da yazarsanız sevinirim. Ölü bir varlık çıkmaz umarım.
Belediye ile görüşün, ancak bu şekilde çözebilirsiniz.Temizlikçi kadınlardan apartmanın bodrumunda lağım biriktiğini bunu motorla attıklarını öğrendim. Bazen motor bozuluyormuş durum daha vahim bir hâl alıyormuş ne yapılabilir acaba...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?