• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yeni epilasyon aletini kullanamıyorum

evdeyim

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2013
50
0
16
Ordu
merhaba bayanlar ben yeni epilasyon aleti aldım ama bir türlü kullanamıyorum çünkü çok canımı acıtıyor ne yapacam ben bana yardımcı olun bu acı niye oluyor azaltmak için birşey yapmak gerekir mi?

Epilasyon aletleri tüyleri başlık kısmında bulunan birden çok cımbızla çekiyor,yani kısacası yoluyor. Bu nedenle ilk kullanımlarınızda acı hissetmeniz normal. Epilatörünüzün masaj özelliği bulunuyorsa fazla acıtmaması lazım aslında.

Acıyı hafifletmek için tavsiye edebileceğim şey,sıcak bir duş aldıktan sonra epilasyon yapmanız. Bu sayede gözenekler rahatladığı için tüyler de daha rahat çekiliyor... Ben de başlarda bu şekilde yapıyordum.

Bencede kalitesine gore acitiyor sizinkini bilmem
ama benim ucuza aldiklarim acitiyordu gecen hafta yenisini
Aldim magazada bulunan makineden en pahaliydi bacaklarimi aldim
Hem hizli hemde normal aciliydi.

banyoda iyice lifleyip gözenekler açıldıktan sonra yapmanızı tavsiye ederim
ayrıca buz sürebilirsiniz ferahlık verebilir (eczanelerde jeller var hem sıcak hem soğuk kullanılan alabilirsiniz)
bir de ilk denemenizde tüy durumunuz nedir? çok fazla uzunsa ağda yapılacak kıvamdaysa daha çok acıtır daha sık fazla uzamadan yapmak lazım aksi takdirde işlem uzun süreceğinden hem canınız acır hem de makine uzun süre çalıştığından ısınır ve cildinizi tahriş eder...
yazın kısa tüyler için makina kullanışlıdır ancak batıklara ve tahrişlere sebebiyet verebilir arada özellikle kışın ağda yapmanızı öneririm hatta imkanınız varsa ilk fırsatta epilasyonla kesin çözümü şiddetle tavsiye ederim...
kolay gelsin

banyodan sonra yapmak güzel fikirmiş bir daha ki sefere deneyeceğim yoksa acıya dayanamıyorum.... bu acı her seferin de olacak mı yoksa zamanla alışır acı hissetmem mi

Emla adında bır krem var al onu sur 15 dk sonra falan epılasyon yap hıc acı hıssetmıyorsun :34:

Back