Yeni dogum yaptim sutumu hem bebegime hemde bir yaşındaki kızıma verebilirmiyim

Angel0968

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2018
3
0
6
34
Merhaba hanımlar 1hafta önce doğum yaptım bi kızım oldu sütümühem bebegime hemde bir yaşındaki kızıma verebilirmiyim bu konu hakkında bilgisi olan cvp verirseniz cok sevinirim şimdiden çok teşekkürler

Bence vermemelisiniz sütünüz yeni doğan bebeğinizin hakkı sonuçta ayrıca 1 yaşındaki kızınızi nasıl anne sütüyle besleyeceksinizki

Ver canım şifa olsun,ne kadar çok emilirse sütün çoğalır , buna tandem denir face in varsa böyle gruplar var gir sor ,adminler hemşire .Hayırlı olsun bebeğin

Sütün üretim mantığını düşününce üçüz bebeğe yetecek kadar bile üretilebilen süt, miktar olarak iki bebeğe de yeter. İçerik nasıl değişir onu araştırmanız lazım. Süt içeriği bebeğin tükürüğünden ihtiyacı analiz edilerek annenin beyninin kontrolünde üretilir. İki bebeğinizin de tükürüğünden gelen bilgiye göre süt üreteceksiniz ama ikisi de kendine özel bir süt içmiş olmayacak aynı karışım sütü içecek. Bu konuyu anne sütünün önemini iyice kavramış bir ebeye ya da doktora danışın. Danışmadan karar vermek zorunda hissederseniz bir iki ay deneyin, sütün miktarı yeterli olursa büyüğü sütten kesmeyin derim. Belki sağ memeyi küçüğe sol memeyi büyüğe ayırmak gibi kesin bir ayrımla emzirmek de mantıklı olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…