Yeni Doğum Yaptım 1 hafta Oldu Korse tavsiye edermisiniz?

yenidoGum

MYM
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Mart 2008
13
0
öncelikle herkese merhaba

geçen hafta normal doğum yaptım ama ilk doğumdanda kaynaklanan sebeplerden normalden fazla yırtılmalar oldu.

doğum sonrası göbek bölgesinde biraz sarkma oldu.
sanırım bu sıkıntıyı tüm bayanlar yaşamış.
ve çoğunuzun benden daha fazla tecrübesi olduğundan eminim.

bana korse tavsiye edermisiniz.ne tür bir korse almalıyım.
yanlız alttan giyilen ve kayışlı olan korseleri giyemiyorum.
2798.jpg

çok fazla dikişim var ve iyileşmesi için 6 hafta zaman verdiler.

bu tarzmı daha sıkı olur
32136867_1.jpg

bu tarzmı ?
85138287_1.jpg

tam olarak ne kullanmalıyım rahimin yerleşmesi için.

benim doktorum korse kullanmaddi..pek bi faydası olmaz demişti...ama en son resim daha makul görünüyor...bu arada geçmiş olsun canım..

bizim bi tanıdıkta sarkma olmuştu..ona doktor 40ından sonra aerobik önermişti...

MATEMATİKÇİ canım selam.benim beden eğitimi öğretmeni bir arkadaşım doğum yaptı.ister istemez spor yapıyor.ama 4.ından sonra en altta görünen korseden kullandı.şimdi genç kız gibi maşşallah.tavsiye ederim

kızlar daha önce hiç korse kullanmadım doğum yapalı 10 gün oldu.bi korse edindim fakat beni sıkıntı basıyo nekadar süre kullanılması gerekiiyo acaba gece çıkartıyomusunuz yada günde kaç saat takılıyo söylermisiniz

ayy ben dogum yapalı 45 gun oldu ve sortlu göğüs altı korse aldım nbb nin ama gıyemıyorum cok sıkıyor rahatsız oluyorum ama gıbegımdede sarkma var
kendım sezeryanla dogum yaptım moralımı bozuyor bu ıgrenc vıcut

bende 15 gün önce sezeryanla doğum yaptım sanki hala 5 aylık hamile gibiyim ama drum kesinlikle korse önermedi karın kasları çalışmıyormuş ve sonradan gevşeme oluyormuş 40ımdan sonra mekik önerdi

selam yenı anneler:)))
oncelıkle hepınıze saglıklı sıhhatlı hayırlı evlatlar olarak buyutmenızı nasıp etsın rabbım.
yazda gelıyor bence korseyı hıc tercıh etmeyın kullanamazsınız sıcaklarda
spor en ıyısı benım ıkıncı sezeryan oldugundan bıraz kalmıstı gobek onuda sabah yuruyusu ve mekıkle kasa cevırdım kurtuldum
bence en saglıklısı bu

bendede küçük bi göbiş kaldı..ve karnımda tüylenme olmuştu..onlarda dökülmüyo...göğüslerimde çatlıyo..ah genç kızlığım ahhh :):):

ben en sondaki resimdeki korseyi kullanıyorum ama sadece gündüzleri takıyorum. bende de göbek kaldı çatlaklar ayrı dert. ne yapalım herşey bebişlerimiz için .

ya bende de fazlasıyla göbek kaldı hamile gibiyim dr sordum mekik falan 3 aydan sonra dedi sütün azalır falan dedi şaşırdım ne yapsam acaba!

yeni doğum ve dikişli isen zaten kilotlu korse kullanman doğru değil yarım korseye gelince emin ol faydasını görürsün en azından ben çok faydasını gördüm. biraz sıkıntıya giriyorsun ama illaki fiziğimi istiyom diyorsan yarım korse kullan canım.

kizlarr benim bes yasinda kardesim var annem ona dogum yaptigindaa
dr kesinlikle korse kullan dedii
ameliyat dahi olsa bir ay ennnn azz kullan demiss
yani bu dr un onerisii

X