Yeni dogum yapanlar yardim

merhaba öncelıkle allah kurtarsın korkma dıyemıcem bende korkmuştum şuan ıkıncıye hamileyim yine korkuyorum ben normal doğumdan korktuğum için sezeryan yapmıştım dolayısıyla buda sezeryan olucak korksakta gelıyo gecıyo bebek sahıbı olmak annelik çok güzel bir duygu bütün sancıyı acıyı unutuyorsun

Saol..mutlaka oyledir ama aklima bir suru sey geliyo gece mi olur gunduz mu olur normal dogum sirasin da ters bisey olur mu hep bunlari dusunuyorum..ben de sezeryandan cok korKuyorUm hep insallah norml olur diyordum simdi bundan da korkuyorUm ama artik sayili gun kaldi.. Bur de iki gun once dr gittim bebegimin bacak kisimlarinin iki hafta ilei kafa yapisinin da uc hafta ileri gittgini soyledi bu da kafama takiliyor kotu bisey degil dedi ama ben yine de taktim kafama.. Senin kac aylik bebegin

canım takma bu drları insanı strese sokmaktan başka işe yaramıyorlar benımde ıkılı testım iyi cıkmıstı 4 lü testte yaptı ordada risk biraz yüksek cıktı down sendromu için kan testi yaptırdım 2 hafta sonuç bekledik stres üzüntü fln Allahtan temiz cıktı benım 5 aylık bebek normla doğumda herhangı bır komplıkasyon gelısırse hemen sezeryana alırlar merka etme bırsey olmaz bana drum normla doğumda kendını sıkmaz rahat bırakırsan açılma daha kolay olur sancı cekmezsın demıstı sende rahat olmaya calıs gece gündüz farketmez sağlıkla vaktiyle gelsin yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…