- Konu Sahibi BeyazOrkidem
mrb cnm 2 tane daha dağıttım arkadaşlarıma
yarın da bir kaç kişiye söylüycem yazarım tekrar
dualarım seninle ve bebişlerinle
yarın da bir kaç kişiye söylüycem yazarım tekrar
dualarım seninle ve bebişlerinle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bitince oku insallahhhh sagolasinnnAyy bende çok isterim okumayı ama regliyim okuyamam heralde demi
bir kisi bir yasin okuyabilir canim simdi seni bir olarak yaziyorumrabbim şifa versin inş. bende 2 tane okurum
kac gundur girmiyordu hastaneyi aradim ulasamadim...........
kafayi yiycem yaa sonra evi aradim cikan olmadibdedim yine denerim aradan saatler gectikten sonra eve tel geldi.............
aa almanyadan actim bir erkek sesi ben dedim gulun arkadasiyim bebeklerin durumunu soracaktim dedim........
biri iyi degil birisi iyi dedi sonra esim burada dedi dedim goruseyim............
sonra gule verdi ona sordum aynisi söyledi hic 3. bebekten bahsedilmiyor............
alacagim cevaptan korkarak sordum sessiz ve sedasiz dedim peki eymen nasil (EYMEN VEFAT etti )dedi gul..........
ayyyyy inanilmaz uzuldum teselli etmeye calistim ana yuregi ne yanginlar vardir onun icinde simdi .......
dedim metanetli ol ben bile tesselli edemedim gulumu....
yaa dedim diger iki bebek icin olacak dualarimiz kendine iyi bak sefatcin var uzulme diyebildim bu durumda ne denirdikii